Şimdi Ara

Sonunda Oyunun Orjinal cd si geldi..Tauren Warrior açtım.. TALENTLERI NAPIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sonunda cd geldi ve tauren warrior açtım. Neden bilmiyorum warrioru seviyorum :) Orc olmak lazımdı ama galiba axe de baya bi iyi warrior orc lar avantajlıymış.

Neyse,

Sorum şu
    bu talentleri nasıl vermeliyim? hiç bir fikrim yok.

bir de miner blacksmithing first aid 3lüsünü seçtim.

minerı geliştirmek kolay ama blacksmithi ?
    yaptıgım copper barları falan sürekli işleyim pantolon yapıp merchanta satarakmı geliştiricem ben bu blacksmithi. çünkü henüz yaptıklarım bi laleye yaramıyor. Bir guilde girdim bile Eonardayım. Sagolsunlar çok yardımcı oluyorlar. RFC yi bitirdim dün en son. 16 lvl oldum.

blacksmithi nasıl geliştireceğim yapıp yapıp satarakmı ?

oyunda nasıl para yapıcam. Skilleri almaya para kalmıyor :)

Ve açıkcası bu hayatımda oynadığım gördüğüm en kapsamlı en müthiş oyun..
    İşten çıkıp biran önce eve gitmek için ölüyorum..

• oyun süper para kazanmak için boss veya mob kesebilir veya yapıp satabilirsin blacksmithi geliştirmenin de tek yolu bol bol yapıp satmaktır bence keşke orc warrior açsaydın neyse talentlara gelince ne olduklarını bile bilmiom çünkü hiç lvl 10 warriorum olmadı hep druid(night elf)ona da başka biri cevap versin bea
  • işte tam benim kafamdan biri :D druid hastasıyım bende bide NE :) druidin lvl kac ?
    quote:

Orjinalden alıntı: codermaster

oyun süper para kazanmak için boss veya mob kesebilir veya yapıp satabilirsin blacksmithi geliştirmenin de tek yolu bol bol yapıp satmaktır bence keşke orc warrior açsaydın neyse talentlara gelince ne olduklarını bile bilmiom çünkü hiç lvl 10 warriorum olmadı hep druid(night elf)ona da başka biri cevap versin bea

• hey gidi günler, ilk tauren warriorumu hatırladım :) ırk çok etkili olmaz oyununda, görünüşünü beğendiğin ırkla oyna bence. şimdi sorularına bakalım :)

ilk 5 talentı Fury de Cruelty ye vermek mantıklı. %5 fazla crit şansı çok iyi. ama 40 a gelince respec edip hepsini Arms a vermeni ve Mortal Strike ı almanı şiddetle tavsiye ederim. respec istemem dersen direk Arms la da başlıyabilirsin. Deflection da iyidir. Tactical Mastery ise harika. istediğin gibi stance değiştirip rage kaybetmemek çok büyük avantaj olabilir. bu 10 pointi buraya harcarsan improved overpower ve anger management da al bence. sonrası için sonra tekrar yazarız :)

profession ler için de durum şu. 2 tane asıl meslek alabilirsin. ikincil mesleklerin ise hepsini alabilirsin. ikincil meslekler first aid, fishing ve cooking. first aidi zaten almışsın. iyi de yapmışsın. geliştirmeye çalış. cooking ve fishing de alıp almaman sana kalmış. çok aramazsın. geliştirmek de vakit alır.

birincil mesleklerden mining ve blacksmithing almışsın. önce şunu söylim: kendi yaptığım aletleri giycem, hiç alet sorunum olmıycak gibi bir beklentin olmasın. çok andir kullanırsın yaptıklarını. geliştirmek de aynen dediğin gibi. yapıp satacaksın. eğer yaptığın aleti biri kullanır diye düşünüyorsan auction house da satmayı deneyebilirsin (senden düşük lvl birileri alabilir). başka meslek seçmeyi de deneyebilirsin. alchemy herbalism iyi bir kombinasyon. ama "yok ben böyle oynamak istiyorum, warriora bu yakışır" diyorsan da sorun olmaz.

para konusunda maalesef çok basit bir çözüm yok. ya bol bol HUMANOID keseceksin (nakit para ve alet düşürüyorlar) ve bulduğun aletleri satacaksın ya da blacksmithing i iptal edip skining alacaksın, deri toplayacaksın. böylece hem deri hem de maden toplayıp bir şey yapmadığın için hepsini satabileceksin. deriler ve madenlerin fiyatları auction house da değişir ama deri toplamak çok kolay olduğundan sırf dükkanda satsan gene para olarak sana yardımı olur.

evet oyun güzel. serverını ve char ının adını da yazarsan denk gelirse oyun içinnde de haberleşebiliriz.

iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamzaky -- 28 Nisan 2006; 14:46:26 >

• Merhaba,
    çok teşekkür ederim bu bilgiler çok iyi oldu. herbalism ve alchemy ile ne yaparsın ? iyileştirecek şeylermi?

ilk defa oynuyorum bu oyunu. dünyası kocaman kayboluyorum resmen :D

eonar dayım adım LhocThar
    18lvl oldum :)
    elimde zhovur axe var sanırım iyi bir balta. 32 49 attack ve +6 stamina
    toplam defansım 700 ve %35 damage dealing var.
    Ama sanki bir işe yaramıyormuşum benle aynı leveldeki adamlar daha iyi adam öldürüyormuş gibi geliyor..
    sanırım talentleri yanlış dağıttım.. bu respec miydi neydi retalent dağıtım işlemi çok para tutuyormu ? tutmuyorsa dağıtıyım.

tauren için herbalism iyi galiba?
    onamı geçiyim ? nasıl geçicem :D
  • bak heblism cicek toplamana yarar alchemy ise topladıgın cıcekleri potion (healt,mana,energy,damage..vs.vs.vs ) yapmana yarar yani savas sırasında yanında major potion olursa ve onu ıcersen 1500 hp alırsın ve bu potionun bi buyugu 2000 hp verir tek seferde:) bide first aid varsa yemede yanında yat gibi bişi olur :P tabi ikisinide kasmak zor geliosa first aidi kullanderim ben... kendine bandaj yapabiliyosun ve bu bandajlar 2500 hp ye kadar iyilestirebiliyor :) yani bi potion + first aid sana 4k ustu hp kazandırır ki en fazla 7 - 8 k hpn olur ileride full epic dosersen
  • O Potionlarla Çok Rahat Senle Aynı durumda olan 2 Warrior un Arasına Girip 2 sini de kesersin ;) ...

Blacksmith olursan da Üstüne Giymessin dediklerine bakma Hepsini giyersin hepsi gerekir , Bu da senin harcadığın Parayı azaltır ...

talent Dağıtmak Para ile deil , Talent Resetlemek Para ile ... Bence %5 crit i al , Sonra Fury e git , Çok daha hızlı kasarsın =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mrb herkese siteden aratıp EONAR dan bu topic i buldum. Bende EONAR da açtım nick : Narloki NE Hunter lvl 17 Darkshore da fzibilite yapıyorum sondaj çalışmalarına hız verdim elden geldiğince Quest felan yanlız şindi aydım gidip Elvyyn Forest da ve Dun Morogh da ki quest leri yapacam. Ally de oynayan arkadaşlarla beraber oynamak isterim. Guild falan olursa daha güzel olur tabi. serverda daha çok isveçli danimarkalı biraz da italyan felan var galiba benim gördüğüm. Bi Guild a girdim Hunters of Tharnasus gibi bişi şindiye kadar aynı anda ancak 3 kişi online olduk onlarda yatrı ayrı yerlerde olcak gibi diil 27 kişilik guilda da EONAR da Guild ve arkadaş arıyorum beraber oynayacak İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.