Şimdi Ara

sonunda samsung 650

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu açarken mesainin bitmesine yaklaşık 6 saat kaldı iş çıkışı gidip alıyorum kesin son gün bugün en sonunda 3 modele düşürdüm seçenekleri..
    1-samsung LE-32B651
    2-sony KDL-32EX500
    3-lg 32SL8000
    bu 3 modelden birisini bu akşam alıcam kısmetse ve barca arsenal maçını yeni tvden izlicem 32 benim oda için ideal sony aricindekiler benim için en önemli olan mkv destekleme konusunda iyi sony tasarımı gerek marka güveni açısından bunların arasında yer buldu benim için....burdaki sonuç showruma gidip cihazlara son kez baktığımda benim için önemli olacak şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkansss -- 2 Nisan 2010; 10:39:57 >

• bu cihazlardan kullanan yada bilgisi olan yok galiba
  • Sn. Serkanss,

Cihazlardan bilgimiz var fakat herkesin son noktaya geldiğinde seçim tercihi farklı oluyor...

Ben yerinizde olsam ki bir süre önce aynı durumdaydım,

Kullanım alanım açısından parlayan ekran ve yansıma sorunu yüzünden LG ve Samsung'u elerdim...

32EX500 de ise sorun 32W5500 kadar iyi olup olmadığı. Dediğiniz gibi USB den video formatı desteği yetersiz bulunuyor...

Dış dizayn olarak bakarsanız SL8000 bence çok daha iyi... Marka adı derkende daha çok Sony Eurasia garantisi olmasını unutmayın...

Ama dosya oynatma anlamında bir başka yetersiz görülen ürün Philips 32PFL8404 seyir zevki, mat ekranı input lag düzeyi ve ambilight faktörü açısından benim tercihim oldu...

Ben bunu hediye blu-ray olmasada, PS3 ya da herkesin (MKV oynatan tv sahiplerinin bile) eninde sonunda yaptığı gibi Media Player ile çözüme kavuşturacaktım...

Bence siz bugün alma kararınızı gözden geçirin mümkünse vazgeçin. Gidip bu üç ürünü yakından inceleyin kurcalayın, ordaki elemenlara ürünlerin sadece iyi yönlerini değil kötü yönlerinide sorun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 31 Mart 2010; 15:15:40 >

• bende o cihazı çok beğeniyorum ama fiyatı biraz pahalı geldi gerçi bugün vatanda diğer yerlere göre daha uygun fiyata 1599 hatta ben nakit vericem 1000 tl kadarını biraz daha uygun olur onu alsammı diye düşünüyorum...
    quote:

Orijinalden alıntı: T-una

Sn. Serkanss,

Cihazlardan bilgimiz var fakat herkesin son noktaya geldiğinde seçim tercihi farklı oluyor...

Kullanım alanım açısından parlayan ekran ve yansıma sorunu yüzünden LG ve Samsung'u elerdim...

32EX500 de ise sorun 32W5500 kadar iyi olup olmadığı. Dediğiniz gibi USB den video formatı desteği yetersiz bulunuyor...

Dış dizayn olarak bakarsanız SL8000 bence çok daha iyi... Marka adı derkende daha çok Sony Eurasia garantisi olmasını unutmayın...

Ama dosya oynatma anlamında bir başka yetersiz görülen ürün Philips 32PFL8404 seyir zevki, mat ekranı input lag düzeyi ve ambilight faktörü açısından benim tercihim oldu...

Ben bunu hediye blu-ray olmasada, PS3 ya da herkesin (MKV oynatan tv sahiplerinin bile) eninde sonunda yaptığı gibi Media Player ile çözüme kavuşturacaktım...

Bence siz bugün alma kararınızı gözden geçirin mümkünse vazgeçin. Gidip bu üç ürünü yakından inceleyin kurcalayın, ordaki elemenlara ürünlerin sadece iyi yönlerini değil kötü yönlerinide sorun...

• ve birde dediğin gibi daha sonrada mediaplayer alırım ambilight olayını bundan önceki philips imde vardı eski bi modelldi ve gayet iyi bi özellik...
    quote:

Orijinalden alıntı: serkansss

bende o cihazı çok beğeniyorum ama fiyatı biraz pahalı geldi gerçi bugün vatanda diğer yerlere göre daha uygun fiyata 1599 hatta ben nakit vericem 1000 tl kadarını biraz daha uygun olur onu alsammı diye düşünüyorum...
    quote:

Sn. Serkanss,

• Ben Philips Türkiye Tic. A.Ş. garantili edinmeni tavsiye ediyorum, öncedende bahsetmiştim bir başka başlıktada iletişim bilgilerini sormuşun onada cevap verdim....

http://forum.donanimhaber.com/m_33091723/mpage_18/tm.htm

8404 Ana başlığından Kanbankasi arkadaş Philps Shop mağza müdürü bir iletişime geç bakalım fiyat konusunda foruma yardımcı oluyor size ne der...
  • quote:

Ben Philips Türkiye Tic. A.Ş. garantili edinmeni tavsiye ediyorum, öncedende bahsetmiştim bir başka başlıktada iletişim bilgilerini sormuşun onada cevap verdim....

http://forum.donanimhaber.com/m_33091723/mpage_18/tm.htm

8404 Ana başlığından Kanbankasi arkadaş Philps Shop mağza müdürü bir iletişime geç bakalım fiyat konusunda foruma yardımcı oluyor size ne der...

evet o beyi aradım ankarada yalnız fiyat biraz farklı 150 lik bi fark var vatanla vatandan alınmazmı sence???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bütçe çok farklı konu, çok şükür demek lazım bu anlamda sizi yanlış yönlendirmek istemem...

Ama vurguyu anlamadınız, Philips markası Türkiye ye Philips Türkiye Tic. A.Ş. firma ismiyle kendi girdi. Distribütör olarak esas garanti bu firmaya ait.

Size konu şu anlamda hatırlatılmalı sanırım;

_____

Distribitör Ve Üretici Firma Garantisi nedir? Distribütör ve üretici firma garantisi, Satın almış olduğunuz ürünün üreticisi olan markanın size vermiş olduğu orjinal garantidir, Marka’nın size vermiş olduğu garanti süresi boyunca, Tüm Türkiye’de o markaya ait yetkili servislerde satın almış olduğunuz ürünün ücretsiz bakımını yaptırabilirsiniz.

Paralel İthalat Ürünlerinin Farkı nedir? Paralel ithalat ürünleri, Markanın Genel distribütörünün ve üretici firma’nın garantisinde olmayan ürünlerdir, Distribütörlük anlaşması olmayan özel firmaların ithal ettiği ürünler olup, Bu ürünlere sadece ürünü satın aldığınız firma garanti vermektedir, Herhangi bir arıza durumunda yetkili servislere ancak ücreti karşılığında bakım yaptırabilir ve ürün için değişim gerektiği takdirde yetkili servislerden herhangi bir hak talep edemezsiniz, Bu nedenle fiyat mukayesesi yaparken incelediğiniz ürünün üretici veya distribütör garantisi altında olup olmadığını detaylı olarak inceleyiniz.

____

Sanal satış mağazalarından Philips'in diğer ürünlerinden bazılarına dikkat ederseniz "Philips Türkiye A.Ş. Garantili" diye not düşüyorlar. Vatanda bu not yok....

• Merhaba,

İşten çık evine git bence, internete girip hepsiburda dan 42pfl8404 siparişi ver

2299 / 12 taksit.
  • BİTTİ istanbul bilişmden 1360 a 651 i aldım ilk izlenimler kafama en çok talılan parlama olayı evde kesinlikle olmadı mkv olayını denedim gayet güzel beni 280 liralık media oynatıcıdan kurtadığı için en hoşuma giden olay buoldu gerçi bakalım dahili mkv oynatma özelliği beni nekadr tatmin edecek zaman gösterecek akşam bi iki tane 1080p ve 720p denedim sorunsuz görüntü kalitesi ve alt yazı seçenekleri iyi 100hz olayı iyi akşam barcanın maçını izledim atlama gölgelenme olayı olmuyor bana yardımcı olamk isteyen bütün arkadaşlara teşekkürler...
  • quote:

BİTTİ istanbul bilişmden 1360 a 651 i aldım ilk izlenimler kafama en çok talılan parlama olayı evde kesinlikle olmadı mkv olayını denedim gayet güzel beni 280 liralık media oynatıcıdan kurtadığı için en hoşuma giden olay buoldu gerçi bakalım dahili mkv oynatma özelliği beni nekadr tatmin edecek zaman gösterecek akşam bi iki tane 1080p ve 720p denedim sorunsuz görüntü kalitesi ve alt yazı seçenekleri iyi 100hz olayı iyi akşam barcanın maçını izledim atlama gölgelenme olayı olmuyor bana yardımcı olamk isteyen bütün arkadaşlara teşekkürler...

32B651 SAMSUNG LCD TV almakla iyi tercih yaptınız bana göre, 1360 TL peşin mi, mkv oynatma izlenimlerinizi özellikle altyazı ve ses konusunu bizimle paylaşırsanız seviniriz

• quote:

Orijinalden alıntı: sezerx

quote:

BİTTİ istanbul bilişmden 1360 a 651 i aldım ilk izlenimler kafama en çok talılan parlama olayı evde kesinlikle olmadı mkv olayını denedim gayet güzel beni 280 liralık media oynatıcıdan kurtadığı için en hoşuma giden olay buoldu gerçi bakalım dahili mkv oynatma özelliği beni nekadr tatmin edecek zaman gösterecek akşam bi iki tane 1080p ve 720p denedim sorunsuz görüntü kalitesi ve alt yazı seçenekleri iyi 100hz olayı iyi akşam barcanın maçını izledim atlama gölgelenme olayı olmuyor bana yardımcı olamk isteyen bütün arkadaşlara teşekkürler...

32B651 SAMSUNG LCD TV almakla iyi tercih yaptınız bana göre, 1360 TL peşin mi, mkv oynatma izlenimlerinizi özellikle altyazı ve ses konusunu bizimle paylaşırsanız seviniriz

aynı fikirdeyim.

• quote:

quote:

dün akşam istanbul bilişimden 900 nakit kalanını 468 kredi kartından taksitele çektirdim tamamı taksitlede yaklaşın 1460 falan mkv konusuna gelince dün 1080p wanted cesur yürek xman bi iki filme ve 720p olan bir iki filme kısa kısa baktım altyazılarda ve seste sorun yok ses sisteminide lcd ye bağladım ses harika kendi seside yeterince iyi bu akşam eve gidince lost inmiştir onu tamamıyla izleyip bi sorun olup olmadığını paylaşırım birde akşam net özelliğini biraz kurcalıcam ve son olarak bi iki özellik var hoşuma giden tv nin kendi dahilisinde yemek tarifleri çocuk için bi bölüm resim galerisi oyun olan bi bölüm var...kısacası alıcak arkadaşlara tavsiye ederim ben kendim sunny firmasından şalışıyorum buradan arge bölünümde çalışan mühendisler de panel olarak samsung u önerdiler biz şirkette lcd lerde samsung panel kullanıyor genelde...

• inceleme ve sslerini bekliyoruz
  • quote:

quote:

quote:

dün akşam istanbul bilişimden 900 nakit kalanını 468 kredi kartından taksitele çektirdim tamamı taksitlede yaklaşın 1460 falan mkv konusuna gelince dün 1080p wanted cesur yürek xman bi iki filme ve 720p olan bir iki filme kısa kısa baktım altyazılarda ve seste sorun yok ses sisteminide lcd ye bağladım ses harika kendi seside yeterince iyi bu akşam eve gidince lost inmiştir onu tamamıyla izleyip bi sorun olup olmadığını paylaşırım birde akşam net özelliğini biraz kurcalıcam ve son olarak bi iki özellik var hoşuma giden tv nin kendi dahilisinde yemek tarifleri çocuk için bi bölüm resim galerisi oyun olan bi bölüm var...kısacası alıcak arkadaşlara tavsiye ederim ben kendim sunny firmasından şalışıyorum buradan arge bölünümde çalışan mühendisler de panel olarak samsung u önerdiler biz şirkette lcd lerde samsung panel kullanıyor genelde...

güle güle kullanın, ben İ.B. garantisinden dolayı pek sıcak bakamadım

• Hocam tavsiyelerde 32'' LCD Panel kalitesinide göz önünde tutuyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spayk07

Hocam tavsiyelerde 32'' LCD Panel kalitesinide göz önünde tutuyormusunuz ?

evet inç olarak uygunsa tavsiye edebilirim
  • Yanıt için teşekkürler serkansss

Burada yazan tüm modeller iyimidir diyorsun yani ? (Panel olarak)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.