quote:Orjinalden alıntı: AppendiX Tebrikler Satıcakmısın Kullanıcakmısın ? yanda ardream charim war 59 lvl onun için bastim dual shard+7 verip bi bi kaç gb verip bi tane daha md+8 alcam
quote:Orjinalden alıntı: _AtillaHuN_ görünce kalbim duruyodu la md +8 la borumu hayırlı uğursu olsun Allah hack ten saklasın la sözcüğüne gıcık kapıyorum Hayırlı olsun bu arada
quote:Orjinalden alıntı: emreilhan16 tebrikler bi bize gülmedi +8485764 kaç etti raptor yaktığım. bi geçmedi...
quote:Orjinalden alıntı: _AtillaHuN_ görünce kalbim duruyodu la md +8 la borumu hayırlı uğursu olsun Allah hack ten saklasın Sen öyle dedin ya 1 ay durmaz o item o invende :) (Şaka Şaka) Hayırlı olsun DReNisH kitledin İnşallah itemi ? Server neresiydi?
quote:Orjinalden alıntı: BLueWoLf_TR quote:Orjinalden alıntı: _AtillaHuN_ görünce kalbim duruyodu la md +8 la borumu hayırlı uğursu olsun Allah hack ten saklasın Sen öyle dedin ya 1 ay durmaz o item o invende :) (Şaka Şaka) Hayırlı olsun DReNisH kitledin İnşallah itemi ? Server neresiydi? direk kilitledim Cypher