Bana ödemeli olarak 1 veya 2 tane gönderebilir misin? Mesela bir zarfın içinde, ya da satıldığı yerin adresini verirsen bir şekilde ulaşmaya çalışabilirim.
Almanlar bunun için laboratuvarda özel bir formül ve sprey bile geliştirmişler. En fena ve kötü 2. el araba kokusu, kuru fasülye, balık ve süt kokusunu bile nötralize edip YENİ / SIFIR ARABA / OTOMOBİL KOKUSUNU geri getirebiliyor.
Millet o koku gitsin diye uğraşıyor ne fanteziymiş sendekide Her sabah sıkıp "0 araba gibiside yok be" falan da diyormusun
Avatara bakarsak sendeki faztaziler daha iyi hocam
yalnız o, yüzyılın en yaratıcı fantezisidir ve iffete yazık olmuştur
Bunu bende biliyorum üstadlar çoğu AVM de satılıyor aracım 0 gibi koktuğundan almadım. Amcam 2. el palio almıştı kendisi gidip meyve kokulusunu almış bayağıda kaliteliydi 2 aya yakın oldu hala kokuyu alabiliyorsunuz inceden çok çeşiti var böyle şekli jantın içinde küçük bir dairesel sıvı var o salıyor kokuyu iç dikiz aynasına asıyorsunuz..... SAYGILAR.
Yakında burada başlıklar açılır..
"sıfır diye aldım, meğer km'si sıfırlanmış, içine sıfır araç kokusu sıkılmış, yardım!!!!"
Bana şöyle 2007-2008 model 25000'lerde olan koku lazım nerden bulurum ?
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
2009 model 15 bin km kokusu yollayabilirim. Arabanın içine bezi bırakıyım 2 gün üstüne koku siner mis.
quote:
Orijinalden alıntı: dranov
quote:
Orijinalden alıntı: insomnia__
Millet o koku gitsin diye uğraşıyor ne fanteziymiş sendekide Her sabah sıkıp "0 araba gibiside yok be" falan da diyormusun
Avatara bakarsak sendeki faztaziler daha iyi hocam
Kahkalarla geceyi kapatmak böyle birşeymiş
Arkadaslar bu kokunun babasi budur Chemical guys - new car smell Yurtdisindan getirtebilirsiniz ;)
benim arabayı güneşe bırakınca sıfır gibi kokuyor içi :D
Koptum Yaww :D
quote:
Orijinalden alıntı: Du Hast
benim arabayı güneşe bırakınca sıfır gibi kokuyor içi :D
Pencerelerde kapalı olacak iyi fikir
bir bebek kokusu birde sıfır araba kokusu
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
Millet araba bir an önce o pis kokudan arınsın diye uğraşır, bunlar da kokutayım diye uğraşıyorlar
Psikolojik işte. Gerçek sıfır arabada o koku ağır gelebilir ama bir kaç sene geçmiş, ikinci el alınmış arabada sıfır araba kokusu hoş olur.
quote:
Orijinalden alıntı: last_legant
O koku yayılırsa galerilerde 2.el araç bulamazsınız
Gecen tutsu ariyorduk. Kokularin icinde para ve altin kokulari vardi
Sıfır araç kokusu denilen şey bana göre bildiğiniz sanayi kokusundan başka bir şey değil Aracınız 1.5 ay serviste kalır ve kapı mapı cam vs değişir bir sürü boya yerse aracı teslim aldığınızda içinin o özlenen sıfır kokusunda olduğunu görebilirsiniz.
Sıfır araba kokusu da standart değil. Geçen bir bayi de sıfır arabanın içinde 1 dk zor durdum, çok ağır kokuyordu.Sanırım çok uzun süre kapalı kalmış. O arabayı alan 1 ay camları açık gezer...
Bu arada marka vermedim, şimdi yoktan yere tartışma çıkar." Vay efendim sen bizim arabalara nasıl öyle dersin" diye
Sıfır arabalarda kokan şeyin aseton karışımı bir şey olduğunu duymuştum. Hatta bu konuda bana e-mail gelmişti. Arabanıza bindiğinizde ilk 1 dakika kapıları ve camları açık bırakın diye. Kansere neden olan bir madde imiş bu. Uzun bir yazıydı. Bilginiz olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
Sıfır arabalarda kokan şeyin aseton karışımı bir şey olduğunu duymuştum. Hatta bu konuda bana e-mail gelmişti. Arabanıza bindiğinizde ilk 1 dakika kapıları ve camları açık bırakın diye. Kansere neden olan bir madde imiş bu. Uzun bir yazıydı. Bilginiz olsun.