Şimdi Ara

sonunda SIFIR ARABA KOKUSU BULDUM ve ALDIM :-) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
7
Favori
68.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hepsiburada.com da satılan rotacar ürünü denedim, sıfır kokusuyla alakası yok.
  • Arabanıza bir poşet çöp koyun ,aynı koku sonuçta para ödemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discovery channel'da bir porche arabanın içine yeni ölmüş bir yaban domuzu koyup sıkıca kapattılar, sıcakta 1 ay beklettikten sonra açıp kusa kusa temizlediler ve satılığa çıkardılar.. Bir kişi parasını verdi, aldı ve gitti.. herkezin miğdesi bulanmıştı.. ( unutmadan , bu da böyle bir anımdır..)
  • Hayatımda opeller kadar pis kokan bir araba görmedim.Sıfırındada aynı koku var 5 yıllık opeldede aynı koku var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiZoFReN_07

Hayatımda opeller kadar pis kokan bir araba görmedim.Sıfırındada aynı koku var 5 yıllık opeldede aynı koku var.

Dacia stepway baktim bildiğim eski lastik kokuyor 5 dk içinde duramadım nefesim tıkandı lastik kokusundan o derece yani su an.ki aracım opel o kadar rahatsız etmedi arac kokusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sile -- 15 Şubat 2015; 22:35:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coder73

quote:Orijinalden alıntı: Kadir zekBenim bildiĞ?im 1 tek yerde orjinal satılıyor.Ben Aldım
    istanbultone/

Bu reklamı tanıyorum daha önce görmüş ve almıştım aynısı diye aldım birde 10 tl kargo ödedim uzaktan yakından alakası yok hata bende sitesinde ne ararsan var aman diyeyim orjinalinden şaşmayın ... ayrıca akıllı arkadaş ben aldım diyor site zaten kendisine ait bulup almasına gerek yok domaini sorgulatın bakın.... burası reklam yeri değil hele sahte ürünlerin hiç değil.
  • Hala halledemedinizmi koku işini arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Sıfır kokusu tek değil ki?
    Bugün Audi, Ford, Hyundai bayilerine uğradım. Kapısını kapatıp sürücü koltuğuna oturunca hepsinin kokusu farklı.
    İçlerinde en güzeli Audi'nin kokusuydu.

Audi'de bakire ceylan derisi kullanılıyor hocam.Güzel kokmasının sebebi o.
  • Koku gitsin diye uğraşanlar ciddi mi? Ben o kokuya tapıyorum parfüm olsa alır kullanırım, sırf o koku için arabaya bayilerine gitmişliğim var, madem koku geçsin istiyorsunuz camı aralık bırakın iki gece koku falan kalmaz. Arabamı ilk aldığımda koku gimesin diye arkadaşlarıma cam açtırmadığımı bilirim
  • Kime ne faydası var anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiZoFReN_07

Hayatımda opeller kadar pis kokan bir araba görmedim.Sıfırındada aynı koku var 5 yıllık opeldede aynı koku var.

Balici firma :)

• Nerde satılıyor ankarada ben de alicam değişik ve güzel bi koku

• alın size tüyo aşagı bakın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baskan1111 -- 26 Ağustos 2015; 21:17:50 >
  • vanliya tozu dokun paspas altı vs. bagaj

biraz bekleyin 1 hafta kadar sonra alın size sıfır kokusu

hadi yine iyisiniz

galericiler duymasın
  • Nöroks Kimya olarak isterseniz biz temin edebiliriz hocam :)

https://norokskimya.com/noroks-sifir-arac-parfumu-new-car

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi is-for-you -- 31 Ekim 2022; 12:8:56 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.