Şimdi Ara

sonunda SIFIR ARABA KOKUSU BULDUM ve ALDIM :-) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
7
Favori
68.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gentleman_

Galericiler stok yapmıştır

aynen
  • kız kokusu falanda sıksınlar bare
  • anasonlu mangal kokusuda var mı benim cliocan 13ünü bitiriyor abileri. komple boyatıp koltuklara poşet geçirtip bu kokuyu sıkıp dedemin garajından çıkardık yatıyordu bunca yıldık diye yedirsek olmamı bi galericiye :)))
    ama bana biraz eskimiş koku lazım :)))
    uleyn hiç güleceğim yoktu bulursam bende alıcam-iyi makara yaparım bunla :)))
  • Bu koku işini merak edip internetten MR New Car Scent ve Nasiol New Car Smell (Alman Otomobili versiyonu) aldım. Ofiste deneme amaçlı ikisindende bir fıs sıktım... Su bazlı bayağı bir kokusu var, yeni araba kokusuyla alakaları yok... Belkide ilk sıkılan yoğunluktan dolayı böyle. Şu an aracımda denemekle denememek arasında gidip geliyorum belki kapalı ortamda bekleyince daha farklı olur mu diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Millet araba bir an önce o pis kokudan arınsın diye uğraşır, bunlar da kokutayım diye uğraşıyorlar

aynen neden insan 0 araç kokusu alır merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Yakında burada başlıklar açılır..

"sıfır diye aldım, meğer km'si sıfırlanmış, içine sıfır araç kokusu sıkılmış, yardım!!!!"

hocam renolara mı taksak diyorum 93 model sıfır kokusu üzerinde
  • Tam bizim zopluma özgü bir durum... Olduğundan farklı görünme çabası...

Kokuyu bulanı, pazarlayanı ve satabileni takdir ittim. Alan zaten überötesi bir kişilik, takdire gerenk yok...

• Yeni araç kokusu resmen dolandırıcılık ürünü. Az önce bahsettiğim mesajdaki ürünlerden birini bir fıs denedim araç içinde ve hemen attım! Param böylelerine haram zıkkım olsun!
  • yeni araba kokusunu sevenler(ben hiç sevmem) mutlaka denemeli.
    California Scents: Newport New Car

marka oldukça kaliteli, güvenebilirsiniz. kendi araçlarımda aynı markanın golden state delight ürününü kullanıyorum, binen herkesin hoşuna gidiyor:)) ayrıca kalıcılığı çok iyi...
    California Scents: Golden State Delight

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 0ldskool kullanıcısına yanıt
    amazondan mı alıyorsunuz?
  • yok hayir, en son yurtdisina ciktigimda stok yapmistim, amazondan almadim hic
    zaten ton baligi kutusu gibi oldugundan ucma, dokulme falan da olmuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.yeniarabakokusu.com dan alışveriş yapan var mı ? kapıda ödeme ile 25 liraya geliyormuş, değer mi 25 lira vermeye ?
  • Bu tür kokulardaki kimyasalların kansere neden olduğu söyleniyor. Klimanın bile uzun vadede zararları görülürken araç kokusu kullanmak ne kadar sağlıklı tartışılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Yöneticiler koşun, Galericiler şu konuyu okumadan hemen silin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 aldığınız araç lastiğini 1 gün arka koltukta tutun.0 araba kokusu direk oluşuyor.
  • Arabanın güzel kokmasını istiyorsan en güzeli,

Taze çekilmiş Türk kahvesini koyacaksın arabanın içine bak ne güzel kokuyor.
  • kokuya gerek yok zaten sıfır gibi kokuyor
  • Bu kadar maceraya gerek yok sıfır araba kokusu hepsi burada'da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: RoMM3L

Yeni araç kokusu resmen dolandırıcılık ürünü. Az önce bahsettiğim mesajdaki ürünlerden birini bir fıs denedim araç içinde ve hemen attım! Param böylelerine haram zıkkım olsun!

İğrenç ötesi bir koku. Sıfır araç kokusuyla alakası yok. Almayı düşünen varsa hemen vazgeçsin. Sahte reklamlarına inanmayın. Dolandırıcı hepsi.

• Bizim sıfır kokusu dedğimiz şey aslında plastik kokusudur
    arabadaki malzeme kalitesi ne kadar düşükse kokuda o kadar çoktur

Kaliteli arabada yeni kokusu pek olmaz yani
    Örneğin doğuş otoya gidin skodaya binin kokar vw ye binin biraz kokar audi kokmaz

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.