Şimdi Ara

sonunda SIFIR ARABA KOKUSU BULDUM ve ALDIM :-) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
7
Favori
68.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sırf bu koku için 0 araba alanlar var kardeşlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ginger1971

arkadaşlar eski bir konu ama ben diğer bir konudada yazmıştım bu koku şuan türkiyede var adamlar yapmış ben aldım kullanıyorum süper yalnız fazla sıkmayın koku ilk sıkıldığında az gibi ama sonra ne oluyor bilmiyorum koku çoğalıyor istaynlere aldığım adresi paylaşıyorum

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/yeni-araba-kokusu-newcarsmell-simdi-turkiyede-53149581

bu adamlar getirmiş

www.yeniarabakokusu.com

arkadaşım nereye baktıysam stoklarda yok diyor yaa

• Bizim de araba servisteyken polo verdiler. Özlemişim o kokuyu valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: terazi43

quote:

Orijinalden alıntı: ginger1971

arkadaşlar eski bir konu ama ben diğer bir konudada yazmıştım bu koku şuan türkiyede var adamlar yapmış ben aldım kullanıyorum süper yalnız fazla sıkmayın koku ilk sıkıldığında az gibi ama sonra ne oluyor bilmiyorum koku çoğalıyor istaynlere aldığım adresi paylaşıyorum

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/yeni-araba-kokusu-newcarsmell-simdi-turkiyede-53149581

bu adamlar getirmiş

www.yeniarabakokusu.com

arkadaşım nereye baktıysam stoklarda yok diyor yaa

http://www.biticek.com/yeni-araba-kokusu-new-car-smell-biticek-com-newcarparfume.html

bu siteyle bağlantı kurdum 1 haftaya kadar geleceğini söyledi,kullananlar kokunun neye benzediği ve memnuniyetleri hakkıında yorum yapabilirmi? bekliyoruz..

• o değilde şunu farkettim hiç sıfır arabamız olmadı hep ikinci el aldık ki kokusu da gitmiş oluyordu hep
  • 5 aydır yaklaşık 5500 km dir sıfır arabanın kokusundan nasıl kurtulurum diye düşünürken bu başlığı okumak tuhaf geldi.
    11 aylık bebeğimiz var parfümde kullanamıyorum araç içinde kimyasal olduğu için.
  • İnternette var. Ben bir abimize aldim 2 kez. İsmi new car smell.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

5 aydır yaklaşık 5500 km dir sıfır arabanın kokusundan nasıl kurtulurum diye düşünürken bu başlığı okumak tuhaf geldi.
    11 aylık bebeğimiz var parfümde kullanamıyorum araç içinde kimyasal olduğu için.

kekik gibi keselenmiş kurutulmuş kokulu otlar dan kullanabilirsiniz, faydası olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Yöneticiler koşun, Galericiler şu konuyu okumadan hemen silin lütfen.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

İnternette var. Ben bir abimize aldim 2 kez. İsmi new car smell.

internette bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Yöneticiler koşun, Galericiler şu konuyu okumadan hemen silin lütfen.

+1

• new car smell bu kokuyu kullanan yokmu acaba yorumlarınızı bekliyorum..
  • car scents vanilya ve bumble gum kullandım .Hepsiburdn almıştım ancak bumble gum ekşi peynir gibi kokuyor dediler aracıma binenler , diğer vanilya ise hiç kokmuyordu .

Nerden buldunuz kokuyu acaba? önceki sayfayı okudum ama göremedim galiba
  • Kanser yapan bi koku yeni arabadaki koku iğrenç geçsin diye kaç gün kapıları açık tuttum hala kokuyor 2 ay oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

Kanser yapan bi koku yeni arabadaki koku iğrenç geçsin diye kaç gün kapıları açık tuttum hala kokuyor 2 ay oldu

mantikli

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

Bu konuda bir yazı ;

http://otomobil.milliyet.com.tr/yeni-arac-kokusunun-bilinmeyen-dunyasi-/bakimpratik/haberdetay/23.02.2007/540578/default.htm

Nitekim araştırmalar, yeni otomobil kokusunun, sıcakla birleştiğinde insanlara yeni bir binanın içindeki kokudan daha fazla zarar verdiğini ortaya çıkartmış. Bağışıklık sistemini tahrip edip, ciddi hastalıklara, hatta kansere neden olabileceği söyleniyor.Kokusuz otomobil üretmek biraz zor. Ancak bunu en aza indirmek için çalışmalar sürüyor. Örneğin Toyota, hibrid modeli Prius'un iç mekanını, fazla koku yapmayan ve zarar vermeyen bileşimler içeren malzemelerle oluşturmayı başarmış.

• Kuzenimin yeni 308'i hala ayakkabı köselesi gibi kokuyor derilerden dolayı.Birilerinin gidip bu kokuya para verip aldığını duymakta garip gerçekten.
  • Hocam malum sitede bu bug'ı bulan çakallar var. Adam 10 yıllık aracına (düşük kilometre yazılmış ne kadar doğru bilemem) sıfır kokusu üstünde yazıp ederinin çok üstünde satmaya çalışıyor.

• Galericiler stok yapmıştır
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.