Bildirim
sonunda SIFIR ARABA KOKUSU BULDUM ve ALDIM :-) (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Akil fikir veren koku da varsa onu da deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sensei111
http://www.hepsiburada.com/liste/rotacar-zero-sifir-arac-kokusu-new-car-odour-rts008/productDetails.aspx?productId=otrota388&categoryId=26029#Gorseller
bunu kullanan varmı?
rotacar nedir ya.alma zehirlenirsin -
Konuyu başka yöne çekmek istemem de ben sıfır arabaları incelerken ciddi ciddi midem bulanıyor o kokudan.. Yeni işlenmiş plastik malzeme kokusu sanırım içinde bi ton kimyasal da barındırıyor. Yeni ayakkabı kokusu yada ahşap mobilya kokusu favorimdir.
Benim araba da cıvık sı....k gibi kokuo
Araba takla attı ama, sıfır kokusu üzerinde valla gel kokla bak boya takıntın varsa gelme -
Yorumlar konudan daha iyi yalnız
Lastik yakın arabanın içinde hem kolay kolay çıkmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: myyy
quote:
Orijinalden alıntı: RoMM3L
Yeni araç kokusu resmen dolandırıcılık ürünü. Az önce bahsettiğim mesajdaki ürünlerden birini bir fıs denedim araç içinde ve hemen attım! Param böylelerine haram zıkkım olsun!
İğrenç ötesi bir koku. Sıfır araç kokusuyla alakası yok. Almayı düşünen varsa hemen vazgeçsin. Sahte reklamlarına inanmayın. Dolandırıcı hepsi.
Aynen öyle sıkar sıkmaz geri gönderip paramı iade aldım...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sifir arac alamiyanlarin egolari tatmin etmek icin birebir birde arabayi kullanirken derin bir nefes cekip mutlu olmak var
Aeron markalı ürünleri tavsiye ederim..Boşverin sıfır araç kokusunu..Özellikle şu harika bana göre..
http://www.hepsiburada.com/liste/areon-orjinal-fresco-sise-asma-koku-misket-limonincir-1515434/productDetails.aspx?productId=otev1515434&categoryId=26029 -
Marka Vermek istemiyorum ama toyotaların içi çok ağır kokuyor opelde nerdeyse hiç yok -
Sıfır araç kokusu alana,4 tane koltuk poşeti hediye..Bizim milletin işi gücü yok vallaha
Tevekkeli değil 100bindeki arabalara "sıfır kokusu üzerinde" yazıyorlar. Demek ki sırrı buymuş süreyya.
Arkadaşlar arabamı satışa çıkaracağım, şu sıfır araç kokusu dedikleri şey araba satışını kolaylaştırıyormuş online bir mağaza da buldum bir ürün. Deneyen bilen var mıhttp://pasajici.com/bundera-sifir-araba-kokusu-urun14801.html lütfen kullananlar fikrini paylaşabilir mi. Fiyatı 12 tl sizce bu ürün için iyi bir fiyatmıdır. -
Ben aldım.. sifirotokokusu.com adresinden.. gayet memnunum.. işe yaradı hakkaten, sigara kokusunu falan alıp götürüyor arabadan. Tavsiye ederim. -
Başka konu bulamadınız galiba arkadaşlar.
2012 model 18 binde aracım hala sıfır kokuyor hiç koku fln kullanmadım içi sürekli temiz durur o kokuyu koruyor sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: elegance883
Bizim sıfır kokusu dedğimiz şey aslında plastik kokusudur
arabadaki malzeme kalitesi ne kadar düşükse kokuda o kadar çoktur
Kaliteli arabada yeni kokusu pek olmaz yani
Örneğin doğuş otoya gidin skodaya binin kokar vw ye binin biraz kokar audi kokmaz
Yanlış bilgi. -
Reklamcilar da gelmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X