Şimdi Ara

Sonunda sistemi aldim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aydir uzun arastirmalar sonucu sistemimi topladim sorunsuz kullaniyorum sistem bu

amd ryzen 5 1400
    asus b350m-a
    8gb ram 3000 mhz
    120 gb ssd + 1 tb hdd
    zotac 1050ti 4 gb oc
    600w psu 80+plus
    75 hz monitor

sormak istedigim 1-2 soru var , sistemi ileriye donuk topladigim icin ileriye donuk derken islemciyi biraz yuksek tuttum , ekran kartina gore , cunku ileride ekran kartini degistirmek istiyorum
    sorum bu ; yazin ekran kartini degistirmeyi dusunuyorum
    1 ; gtx 1080 veya 1080ti takabilirmiyim darbogaz olurmu ?
    2 ; sivi sogutma takilirmi bu kasaya cunku yavas yavas yukseltcem sistemi 8 gb ram daha eklicem vs..

Sonunda sistemi aldim.
    Sonunda sistemi aldim.
    Sonunda sistemi aldim.

bu arada monitor efsane keep out diye bir marka aldigima pisman degilim

• Önce masayı değiştirin, babaanne evi gibi one öyle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upgradeye gerek yok.Gerek olacağı zamanda birçok yeni bileşenler çıkar o zaman tavsiye alırsın.Ekran kartı 5 yıl garantili mi?Nereden ve ne kadara aldın ekran kartını?
  • Sisteminizi güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Monitör efsane gerçekten daha fazla bilgi verebilmeniz mümkün mü monitör hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Önce masayı değiştirin, babaanne evi gibi one öyle...

foto cekmek icin koydum kasa normalde asagida , suanlik bana yeter bu masa :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

Upgradeye gerek yok.Gerek olacağı zamanda birçok yeni bileşenler çıkar o zaman tavsiye alırsın.Ekran kartı 5 yıl garantili mi?Nereden ve ne kadara aldın ekran kartını?

yurtdisinda yasiyorum , yasadigim yerden aldim karti , garantili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonedark_01

Sisteminizi güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Monitör efsane gerçekten daha fazla bilgi verebilmeniz mümkün mü monitör hakkında

monitor bu , tabi ben 90 euroya aldim yasadigim yerden(ispanya) , monitor gercekten cok iyi birsey ekrani baya kaliteli 75 hz , yalniz ekran ayarlarinda 75 hz yok , 60 var bunu nasil ayarlayabilirim ?

bu markanin bide 144hz olani var , bendeki 75hzhttps://www.amazon.es/KEEP-OUT-XGM22-Monitor/dp/B075FNCSVM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byleo06 -- 19 Aralık 2017; 19:4:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • monitorun incelemesi burda , ama ispanyolca anlatimi var , ama gercekten cok harika bir gorunumu var , bulabilirseniz alin derim..

https://www.youtube.com/watch?v=iZ5-WhGSPXs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.