ya adamlar kafalarına gore bısı denıolar o sırada servera rest gelıo gırıolar hemen acılır acılmaz taktık dıolar
quote:
Orjinalden alıntı: emredici
sıradaki?
istediğin server sallıyorum m1 se m1 e kasın girin sonra back yapın 2 kere bu işlemi yapın bu işlem yaklaşık 3 saatinizi alıcaktır.sonra oyuna gir exit de ondan sonra dene giricektir oyuna
quote:
Orjinalden alıntı: __NeroN__
ya adamlar kafalarına gore bısı denıolar o sırada servera rest gelıo gırıolar hemen acılır acılmaz taktık dıolar
vallahimi ? ben de salaktım res gelip gelmediğini anlayamayacak kadar.tekrar güzellikle söylüyorum yardım etmeye çalşıyorum onu denemenin sana zararı gelmez ki.istemiosan da deneme zorla demiyorum ya
ya hıc bıseyle ınanmayın hepsı yalan ya bossa gırersın doluysa gıremezsın bu kdr
quote:
Orjinalden alıntı: showkaan-32
ya hıc bıseyle ınanmayın hepsı yalan ya bossa gırersın doluysa gıremezsın bu kdr
şöyle açıkliiim.herkes enter la girmeye çalışıyor fakat enterın faydası 0.bu yüzden çok çok çok dolmuyor server.sen habire server a girip back o zaman girmeye çalışıyor işte.bilmem anlatabildimmi
quote:
Orjinalden alıntı: LORDadonis
Hakatten presiz çok zormuş yav acaba server'a girmeyi deniyormu çok merak ediyorum.
Biras önce x1 denedim pre x2 denedim pre x3 denedim pre bi daha geri sayim dedim x3 dedim pre x2 dedim connecting sadece şans ta olabilir sizde deneyin.
sen hacklenmemiş miydin ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme