Şimdi Ara

Sonunda tv aldım 42lm765s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar çok sorular sordum çok düşündüm sonunda dün tvyi aldım. Dartyden 42 inç lm765s modeli tvyi 1999 liraya aldım geldim. 47mi 42mi diye de çok tasalandım 47lm660 almaya diye gittim ama 400 lira daha pahalıydı bundan ve satıcı çocuk ile arkadaşım 2,9 mt mesafeye 47 çok büyük gelir diye ikna ediverdiler beni. Aldık çıktık kullanan varmı bilmiyorum ama siyah resimle zifir karanlıkta yaptığım testte bulutlanma yok ölü piksel de yok. Tek kafama takılan bu alet 1920*1080 çözünürlüğe sahip değilmi bu çözünürlikte film açtığımda altta ve üstte boşluklar kalıyor herkeste mi böyle ben mi bişeyi yanlış yapıyorum.

• kafanı bulandırmak gibi olmasında 42 inc almakla hata etmissin, o tv en fazla 3 gün sonra gözüne kücük gelmeye baslıcak o zaman keske 47 hatta 55 alsaydım diyeceksin, insallah pisman olmassın, güzel tv almıssın hayırlı olsun
  • Olsun varsın 660s alacağıma 765s almış oldum. 3d izlerken koltuğu biraz öne alırım 47 gibi olur biraz daha öne alırım 55 gibi olur 2000 liraya bu tvyi iyi aldığğımı sanıyorum. İlk deneme olarak paranorman ve kung fu panda 2 yi izledim 2 side çok iyiydi. Örümcek adamı, yenilmezleri şöyle bi baktım gayet memnunum tvden.

Bir soru sorayım bilenlere.

Bende teledünya hd var. Uydu fişini tvye direkt takacak yer var ama o uydunun şifre çözen kartı var onu takacak yer göremedim tv üzerinde. Teledünyanın uydu alıcısında o kart olmazsa çalışmıyor cihaz tvye bağlarsam nasıl olacak çalışacakmı nasıl olacak bu iş.
  • Memnun musunuz lg765'ten ?
  • Güle güle kullanın. Yalnız biraz daha koltuğu öne alırsanız pixelleri saymaya başlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z_g_h

Olsun varsın 660s alacağıma 765s almış oldum. 3d izlerken koltuğu biraz öne alırım 47 gibi olur biraz daha öne alırım 55 gibi olur 2000 liraya bu tvyi iyi aldığğımı sanıyorum. İlk deneme olarak paranorman ve kung fu panda 2 yi izledim 2 side çok iyiydi. Örümcek adamı, yenilmezleri şöyle bi baktım gayet memnunum tvden.

Bende teledünya hd var. Uydu fişini tvye direkt takacak yer var ama o uydunun şifre çözen kartı var onu takacak yer göremedim tv üzerinde. Teledünyanın uydu alıcısında o kart olmazsa çalışmıyor cihaz tvye bağlarsam nasıl olacak çalışacakmı nasıl olacak bu iş.

Sadece kart takamazsınız, modül ihtiyacınız var. Teledünya uyumlu modüllerden edinirseniz direk TV ye takabilirsiniz. Örnek;

http://www.hepsidijital.com/TECHNISAT-HD-CONAX-MODuL-ORJiNAL-YENi_296546.html#0

• quote:

Orijinalden alıntı: demibold

Memnun musunuz lg765'ten ?

Evet çok memnunum çok güzel bir televizyon

Kendi çapımda yaptığım testlere göre ölü piksel mevcut değil.

Bulutlanma olayına gelirsek tvyi açtığımda ilk 20-30 dk kadar bit süre sol altta bariz bir bulutlanma var sonrasında gidiyor servis kurulumda ısınında gider ama bazılarında ısınınca da gitmiyor tv en az yarım saat bir saat çalıştıktan sonra testleri yapın dedi. Sitede yazanlara göre testleri yapıyorum ilk yarım saatte yaparsam sol altta bulut var ama yarım saat geçtikten sonra o da yokoluyor nedense.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Orijinalden alıntı: z_g_h

Olsun varsın 660s alacağıma 765s almış oldum. 3d izlerken koltuğu biraz öne alırım 47 gibi olur biraz daha öne alırım 55 gibi olur 2000 liraya bu tvyi iyi aldığğımı sanıyorum. İlk deneme olarak paranorman ve kung fu panda 2 yi izledim 2 side çok iyiydi. Örümcek adamı, yenilmezleri şöyle bi baktım gayet memnunum tvden.

Sadece kart takamazsınız, modül ihtiyacınız var. Teledünya uyumlu modüllerden edinirseniz direk TV ye takabilirsiniz. Örnek;

http://www.hepsidijital.com/TECHNISAT-HD-CONAX-MODuL-ORJiNAL-YENi_296546.html#0

Evet öyleymiş araştırıyorum 80-150 arasında değişen modüller var. Almalımı acaba diye düşünüyorum.

• Bugün bu modelden aldım pcye xboxa tvyi hepsini bAĞLADIM :), Bu arada %18 indirim vardı 1610 liraya aldım salı gününe kadar geçerliymiş indirim
  • nereden aldın kardeş acele cevap :)
  • beylik duzu dartyden son kalmıştı onu aldım istinyeparkta varmış ama birileri topluyormuş bunları toptancılar herhalde sonra satacaklar 2binlaradan, teşhir urunu aldım kutulu kalmamıştı, ama urun gayet temizdi bu arada görüntü çok iyi :) 800 Hz 2ms :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.