Şimdi Ara

Sonunda yeni laptop aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Casper Nirvana
    İntel i5 işlemci
    1gb Ati radeon hd 5650 ekran kartı
    4 gb ram
    500 gb sabit disk

• Hayırlı olsun Model hangisi i5-460m mi?
  • sağol i5-450 m
    cd den pes 2010 yüklemeyi denedim oyun yüklenirken pc dondu reset için kapama tuşuna 4 saniye basın diyor bastım bilgisayar kapandı internette dolaşırkende oldu 1-2 kere neden acaba ??
  • hard disk de bad sector olabilir. hd tune programı ile tarat hard disk i.
  • Bende aynen sonunda bir laptop aldım teknosa adanada yeni mağaza açıldı indirim vardı.

-İntel core i5 işlemci
    İşlemci hızı 2.53Ghz intel Turbo Boost Teknolojisi ile 2.80Ghz, 3M intel akıllı bellek
    -win7 home basic (64 bit)
    -6gb DDR3 Bellek
    -320gb SATA Harddisk
    -15.6"WXGA (1366X768) HD LED ekran
    -2gb DDR3 Nvidia GT320M Optimus Ekran Kartı (1gb Ayrılmış Bellek)
    -1.3mp Webcamera
    -DVD+- RW Dual
    -PCI-e Mini card
    -Multi Card reader
    -3X usb 2.0 port, 1X eSATA PCI-e Mini Card, 1XHDMI

1.179tl - 12 ay taksit
  • Hayırlı olsun, da casper ın servis desteği konusunda forumlarda sorun yaşayanlar var ben şahsen casper tavsiye etmiyorum, hdd den süpheleniyorsanız HDTune programından health değerlerinin ss ini koyun.
    Yada direk iade edin.
  • ya anlamadım gitti bende dün gece aldım laptopu eve geldim hariciyi taktım oyunları filmleri falan atmaya başladım dondu laptop sonra cd den oyun yüklemeyi denedim yine dondu haricide virüsmü var acaba dedim virüs taraması yaparken dondu anlamadım gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni saat aldım ss li
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak kahraman
    ya anlamadım gitti bende dün gece aldım laptopu eve geldim hariciyi taktım oyunları filmleri falan atmaya başladım dondu laptop sonra cd den oyun yüklemeyi denedim yine dondu haricide virüsmü var acaba dedim virüs taraması yaparken dondu anlamadım gitti

Bu şekilde sürekli donması hayra alamet değil iade edin servis yada yeni ürün değişimi yapmayın paranızı alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

ya anlamadım gitti bende dün gece aldım laptopu eve geldim hariciyi taktım oyunları filmleri falan atmaya başladım dondu laptop sonra cd den oyun yüklemeyi denedim yine dondu haricide virüsmü var acaba dedim virüs taraması yaparken dondu anlamadım gitti

Bu şekilde sürekli donması hayra alamet değil iade edin servis yada yeni ürün değişimi yapmayın paranızı alın.

bu modeli kullananların hemen hemen hepsinde aynı sorun varmış götüreceğim bu gece artık hatayımı düzeltirler paramamı gerimi veririler yeni laptopmu verirler bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak kahraman -- 18 Aralık 2010; 19:10:55 >
  • bu makina arızalı arkadaşlar bendede var dün almıştım valla vatana gidecem şimdi olmassa yarın inşaALLAH paramı iade ederler :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraldj -- 19 Aralık 2010; 0:47:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exFAT
    quote:

bu modeli kullananların hemen hemen hepsinde aynı sorun varmış götüreceğim bu gece artık hatayımı düzeltirler paramamı gerimi veririler yeni laptopmu verirler bilemem

Kesinlikle para iadesi alın düzeltme veya yeni ürün yine aynı sorunlar demek, ürünü alışınızın üzerinden fazla zaman geçmemişken paranızı iade etmek zorundalar.

• daha dün aldım dostum bugün gidemezsem yarın kesin giderim makina arızalı cazur cuzur sesler cogaldı ben para iadesi alacam :(
  • gittim vatan bilgisayara arkadaşlar laptopu aldı kendileri inceleyeceklerniş bana sms atacaklarmış yaw ne kadar komik sanki ben yalan söylüyorum ne biçim bi rezillik bu yaa ha keşke media marktan alsaydım giderdim babalar gibi sorgusuz sualsiz teslim ederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kraldj

gittim vatan bilgisayara arkadaşlar laptopu aldı kendileri inceleyeceklerniş bana sms atacaklarmış yaw ne kadar komik sanki ben yalan söylüyorum ne biçim bi rezillik bu yaa ha keşke media marktan alsaydım giderdim babalar gibi sorgusuz sualsiz teslim ederdim

Vatan biraz uğraştırıyor ama sonunda teslim oluyor genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: kraldj

gittim vatan bilgisayara arkadaşlar laptopu aldı kendileri inceleyeceklerniş bana sms atacaklarmış yaw ne kadar komik sanki ben yalan söylüyorum ne biçim bi rezillik bu yaa ha keşke media marktan alsaydım giderdim babalar gibi sorgusuz sualsiz teslim ederdim

İnsan binbir ümit ve zorlukla notebook sahibi oluyor.Sonra da başına böyle tatsız olaylar geliyor.Vatan ürünü hemen inceleyip mağduriyeti giderse çok daha uygun olacakmış.Arkadaşım geçmiş olsun.Umarım istediğiniz çözüm yolunu tercih ederler.
  • saolun arkadaşlar inşaALLAH geri alırlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.