Şimdi Ara

sonunda z2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar s4 le yolları ayırıp sony xperia z2 aldım...
    forumdaki şikayetlerden sadece kamera lensi sorunu var ama simetri hastalığım olmadığı için sorun yaratmıyor bana görüntüye hiç bir etkisi yok .
    otomatik modda fotoğraf çekiminden şikayetçiydim fakat camera zoom fx kullanırken böyle bir sorun yok 20.7mp sonuna kadar kullanabiliyorsunuz.
    suya(tatlı su) dayanıklılık testini defalarca yaptım. sadece 10-15 dklık süre içerisinde ses boğuk bir tonla geliyor o da normal.
    performans konusuna girmiyorum bile gayet akıcı cihaz. ısınma problemi tüm android dünyasında olduğu için buraya yazma gereği duymuyorum.
    cihazı herkese öneririm. sadece alırken cihazın micro sd slotunda ki 14w__ şeklindeki üretim tarihine dikkat etmelerini öneriyorum 14w21 ve üzeri cihazlarda hiç bir su geçirme sorun yok.
    (benim cihazım 14w24 cihazı 5 gün önce aldım iyice inceledim)
    forumdaki çeşitli markaların fun lığını yapanlara kulak asmayın keyfinize bakın. tabi ki z2 den iyi cihazlar var ama zevk meselesi... sadece sorunların olmadığını söylemek istedim sony almayı düşünenlere.

• Hayret kimse tartışma açmadı
  • Bu durumda kimse neden tartisma cikarsin ki sahsi fikirler on planda.
    S4 cihazini kullanamamisin z2 almisin konu kapanmis. Bu durum hayirli olsun demek duser

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun z2 güzel cihaz şu sd kart yuvasının ordaki yazı nasıl Bira bahsedermisiniz ne işe yarıyor filan

• hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Hayırlı olsun z2 güzel cihaz şu sd kart yuvasının ordaki yazı nasıl Bira bahsedermisiniz ne işe yarıyor filan

üretim tarihi yazıyor işte
  • eee benimkisinde 14w18 yazıyo benimki su geçiriyo mu?
    ben su testini yapmadım açıkçası çünkü olur da su geçirirse garanti dışı deyip yine bana iteleyecekler ondan korkuyorum o yüzden direk suya sokmadım. ama terli terli bi de elim ıslakken kullandım.

tartışma yaratacak olan sorunlar bu sayılanlardan çok daha farklı bence. ben alalı 3 hafta falan oluyor sanırım ve çok gıcık olunası tespitlerim var bu telefon hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: minkara

arkadaşlar s4 le yolları ayırıp sony xperia z2 aldım...
    forumdaki şikayetlerden sadece kamera lensi sorunu var ama simetri hastalığım olmadığı için sorun yaratmıyor bana görüntüye hiç bir etkisi yok .
    otomatik modda fotoğraf çekiminden şikayetçiydim fakat camera zoom fx kullanırken böyle bir sorun yok 20.7mp sonuna kadar kullanabiliyorsunuz.
    suya(tatlı su) dayanıklılık testini defalarca yaptım. sadece 10-15 dklık süre içerisinde ses boğuk bir tonla geliyor o da normal.
    performans konusuna girmiyorum bile gayet akıcı cihaz. ısınma problemi tüm android dünyasında olduğu için buraya yazma gereği duymuyorum.
    cihazı herkese öneririm. sadece alırken cihazın micro sd slotunda ki 14w__ şeklindeki üretim tarihine dikkat etmelerini öneriyorum 14w21 ve üzeri cihazlarda hiç bir su geçirme sorun yok.
    (benim cihazım 14w24 cihazı 5 gün önce aldım iyice inceledim)
    forumdaki çeşitli markaların fun lığını yapanlara kulak asmayın keyfinize bakın. tabi ki z2 den iyi cihazlar var ama zevk meselesi... sadece sorunların olmadığını söylemek istedim sony almayı düşünenlere.

Oncelikle hayirli olsun,birazdan hatceciler gelir yok soyle yok boyle vikvik,bosver sen.bogukluk su gecirmez bezlerden onlar kuryana kadar ses boguk gelio sonra onlar kuruyinca duzelio,ssiiisssttt hatceciler alin simdide ses boguk z2 lerde kronik yazin...

Bu arada soylediklerinin ..daha iyi cihazlar var kismina katilmiorum z2den iyisi yok

• Hayırlı olsun kça aldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Bu durumda kimse neden tartisma cikarsin ki sahsi fikirler on planda.
    S4 cihazini kullanamamisin z2 almisin konu kapanmis. Bu durum hayirli olsun demek duser

S4kulanamadın kısmına takıldım biraz :) 1yıl kullandım s4ü :) aldıgım zamanlarda tr deki en hızlı cihazlardan birisiydi hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeR

eee benimkisinde 14w18 yazıyo benimki su geçiriyo mu?
    ben su testini yapmadım açıkçası çünkü olur da su geçirirse garanti dışı deyip yine bana iteleyecekler ondan korkuyorum o yüzden direk suya sokmadım. ama terli terli bi de elim ıslakken kullandım.

tartışma yaratacak olan sorunlar bu sayılanlardan çok daha farklı bence. ben alalı 3 hafta falan oluyor sanırım ve çok gıcık olunası tespitlerim var bu telefon hakkında.

Hocam açıkçası hiç 21 altı cihazla karşılaşmadım ama internetteki yorumlar bu yönde... Sen yine işini saglama al derim :)

• minkara kullanıcısına yanıt
    gerçekten adamlar özene bözene yapmışlar telefonu sigortalattım z su aldı anakartı gitti bende gittim z2 aldım z1 e haksızlık olmaz değilmi z den 2 ye geçtiğim için :) alacaklar düşünmeden araştırmadan alabilirler gerçekten şık bi telefon
  • quote:

quote:

S4kulanamadın kısmına takıldım biraz :) 1yıl kullandım s4ü :) aldıgım zamanlarda tr deki en hızlı cihazlardan birisiydi hocam :)

Su sekilde s4 ü almissin kullanmissin ama hani tam senin dediklerine hitap etmemis kullanisina uymamis anlaminda kullandim

• Z2' yi kotuleyenlere bu konudaki cevaplar kapak olsun diyelim o zaman.

• quote:

quote:

quote:

Su sekilde s4 ü almissin kullanmissin ama hani tam senin dediklerine hitap etmemis kullanisina uymamis anlaminda kullandim

Aynen :) örnek vermek gerekirse kamera benim için önemli s4ün kamerası da çok iyi bir kamera ama yandaki denklanşör tusu ayrı bir rahatlık telefon daha az titriyor mesela ... Ufak bir örnek :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen :) örnek vermek gerekirse kamera benim için önemli s4ün kamerası da çok iyi bir kamera ama yandaki denklanşör tusu ayrı bir rahatlık telefon daha az titriyor mesela ... Ufak bir örnek :)

Kriterlerinize uygun cihaz olmus :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.