Şimdi Ara

SONUS FABER lerin ACCUPHASE lerle BULUŞTUKLARI AN (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
2
Favori
26.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda forumda yaşanan tarismalari okuyorum da:

Teknika:şahsen tanımam telefonla veya herhangi bir şekilde iletişimi yok.fakat şu foruma en çok faydalı olan insanlardan biri.

Teknika dan daha bilgili daha tecrübeli insanlar var elbet.
    Peki madem kendini daha çok bilgili daha çok tecrübeli sanan insanlar neden bizle tecrübelerini bilgilerini paylasmazlar?
    Neden sistemlerinin resimlerini koymazlar.

Saygınlık konuşularak yazarak kazanilmiyor.

Yaptığınız iyi veya kötü örnek teşkil edicek yeni başlayanlara yol gosterecek eleştiri ler ile daha doğruya ilerleyecek Forum a insanlara katkı sağlayarak kazanır saygı.

İşi bilime baglayanlar mi dersin yabancı forumların tabirleri ni kanun zannedenlermi dersin içimizden biri çıkıp ben daha iyisini buldum deyince yerden yere vurmalarmi dersiniz...

Şu forumda en azından sistem resimlerin paylasanlar(z5500)olsa dahi diğer herkeze daha faydalı oluyorlar.

Konu Sahibi aticus ta bana göre değerli birisi her nekadar tanimasamda.kusura bakmaz umarım başlığına fikirlerimi yazdığım için.

Lütfen artık işi bilen insanlar gerçekten işi bilen insanlar varsa tabi yaptıklarını yapacaklarını paylaşın lar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU

Son zamanlarda forumda yaşanan tarismalari okuyorum da:

Teknika:şahsen tanımam telefonla veya herhangi bir şekilde iletişimi yok.fakat şu foruma en çok faydalı olan insanlardan biri.

Peki madem kendini daha çok bilgili daha çok tecrübeli sanan insanlar neden bizle tecrübelerini bilgilerini paylasmazlar?

Yaptığınız iyi veya kötü örnek teşkil edicek yeni başlayanlara yol gosterecek eleştiri ler ile daha doğruya ilerleyecek Forum a insanlara katkı sağlayarak kazanır saygı.

İşi bilime baglayanlar mi dersin yabancı forumların tabirleri ni kanun zannedenlermi dersin içimizden biri çıkıp ben daha iyisini buldum deyince yerden yere vurmalarmi dersiniz...

Şu forumda en azından sistem resimlerin paylasanlar(z5500)olsa dahi diğer herkeze daha faydalı oluyorlar.

Konu Sahibi aticus ta bana göre değerli birisi her nekadar tanimasamda.kusura bakmaz umarım başlığına fikirlerimi yazdığım için.

Lütfen artık işi bilen insanlar gerçekten işi bilen insanlar varsa tabi yaptıklarını yapacaklarını paylaşın lar..

Saygınlık sistem resmi koyarak ve kendi sistemini överek kazanılacaksa vay halimize.

• Saygınlık atıp tutmakla da olmuyor.
    Yaptıklarına katkılarından kazaniliyor.

• quote:

Saygınlık atıp tutmakla da olmuyor.

Saygınlık insanlara yanlıs yerine doğruları söylemekle ve söylediklerinin arkasında durup ispat edebilmekle olur.
    Forumda söyledikleri dikkate alınması gereken birkaç insan var. Hidefman , altanspx , kdundar , the cantan . Bu insanların sistemlerini kaç kere gördünüz? Göstermeye gerek mi var? Önemli olan insanları iiçi dolu bilgilerle yonlendirmeleridir.

• quote:

Son zamanlarda forumda yaşanan tarismalari okuyorum da:

Sn. YAZICIOĞLU,

Görüşlerinize saygı duyuyorum ancak büyük kısmına katılamayacağım.
    Bu yazınızı hedef alan diğer yazan forumdaşları bilmiyorum ancak tahminim onların görüşleri de benimle paralel yöndedir, açıkçası ben burada bir saygınlık kazanmak veya şöhret elde etmek için bulunmuyorum. Buradan veya başka forumdan elde edeceğim saygınlığın veya şöhretin bana ne gibi bir faydası olabilir ki? Daha fazla özel mesaj almak, daha fazla telefon almak daha fazla dinletiye katılmanın benim daha fazla zamanımı harcamasından başka nasıl bir dönüşü olabilir? Bu hobiden keyif alıyorum, hobidaşlar ile buluşmak zaman geçirmek karşılıklı fikir alışverişinde buluşma kısmı haricinde bir kazancım yok.

Sistem resimleri konusunu saygınlığa nasıl bağladınız inanın anlayamadım. Benim kendi zevkim, ölçüm kriterlerim. bilgim, beklentilerim, odam ve bütçem doğrultusunda oluşturduğum sistemin buraya fotoğraflarını koymam size ne kazandırır? Magazinsel olarak bakıp geçmek haricinde elinize ne geçer? Siz birebir aynı sistemi bu doğrudur diye alıp başka bir odaya/hacme alın bakalım sonuç ne oluyor? Bu ve başka forumlardan tanıştığım evimde dinletiye gelen bir çok hobidaş oldu, her zaman yeni hobidaşlar ile tanışmaya evimde dinleti yapmaya karışılıklı görüş alışverişinde bulunmaya açık bir insanım. Gerçekten merak ediyorum buraya benim diye z5500 veya 50.000$ üzeri bir sistem koysam bana akış açınız değişir mi? Hangi resmi görürse hobidaşların saygısı artar? Veya artar mı?

Bir forumdaşa bilgisi ölçüsünde temelleri anlatmak ve dolaşan yanlış bilgi ve hurafeler karşısında durmak mı size göre daha yararlı yoksa sistem fotoğrafı koymak mı? Benim sistemimin forumdaşlara ne gibi bir yararı olacak? Buradan sistem resmi paylaşılmasın gibi bir yorum çıkmasın isteyen istediği detayda paylaşabilir ancak bu resimlerden bir hobidaşın bilgi edinmesini olası görmüyorum.

Burada amacım sizin düşüncelerini değiştirmek değil sadece kendiminkileri paylaşmak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• YAZICIOGLU Bunlarla hiç boşuna uğraşman bile. Bunlar kendilerini 24 saat forumda beni takibe adamışlar. Normalde foruma pek yazmayan bu şahıslar ben yazdığımda arkamda gölge gibi çıkıyorlar. Onları da anlıyorum. Ne yapsınlar? Üzülüyorum hakikaten.

• Normal bir zamanda forumda günde 5-10 tıklanma alan topicler ben yazdığımda veya herhangi bir paylaşımda bulunduğumda bir günde binlerce tık alıyor. Bu bile neden gölge gibi arkamda olduklarını anlatıyor esasında.

• Şu nickimin altına reklam alsam, adamlar satış rekoru kıracaklar. O derece yani.

• Sn kdundar.

Sistem resimlerini paylaşmak övgü almak hava atmak için değilde diğer kullanıcılar in faydalanması içindir.

Burda Teknika haricindeki arkadaşlarda sistem resimlerini paylaşıyor aticus var Nuri var :sistem yerleşimi kablolama hıfı sehpaları kullanılan diğer bütün parçalar bu işe başlayacak insanlara örnek olmazmı fikir sahibi yapmazmi diğer insanları?
    Definitive başlığında forumdas pleksiden yaptığı rafı yayınlamış mesela örnek oldu..

• Eyvah eyvah YAZICIOGLU. Sen ne yaptın? Peşini bırakmaz şimdi bunlar senin. Akşama kadar yazar dururlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: enerji78

quote:

Saygınlık insanlara yanlıs yerine doğruları söylemekle ve söylediklerinin arkasında durup ispat edebilmekle olur.
    Forumda söyledikleri dikkate alınması gereken birkaç insan var. Hidefman , altanspx , kdundar , the cantan . Bu insanların sistemlerini kaç kere gördünüz? Göstermeye gerek mi var? Önemli olan insanları iiçi dolu bilgilerle yonlendirmeleridir.

İşte hidefman hariç o bilginin o insanlarda olduğunu bilemiyoruz.
    Bilen insanların bildiklerini burda paylasmalari gerekmez mi
    ?
    Sistem resimlerini koyup bizlere örnek olmaları gerekmez mi?

• quote:

Sn kdundar.

Sistem resimlerini paylaşmak övgü almak hava atmak için değilde diğer kullanıcılar in faydalanması içindir.

Burda Teknika haricindeki arkadaşlarda sistem resimlerini paylaşıyor aticus var Nuri var :sistem yerleşimi kablolama hıfı sehpaları kullanılan diğer bütün parçalar bu işe başlayacak insanlara örnek olmazmı fikir sahibi yapmazmi diğer insanları?
    Definitive başlığında forumdas pleksiden yaptığı rafı yayınlamış mesela örnek oldu..

Önceki mesajda saygınlık kazanmak diye bahsediyordunuz, şimdi konu hava atmaya geldi.
    Benim görüşüm sistem resmi paylaşarak herhangi bir saygınlık kazanılmayacağı.
    Sizin fayda sağlar diye Yazdığınız nokta ve paylaşılan resimler sistem değil aksesuarlar veya tweakler. Bunlar pek tabi paylaşılır ve faydasıda olabilir . Benim itirazım buna değil, konuları karıştırmayalım. Soru şu, ben buraya sistemimin fotoğraflarını koysam başka bir hobidaş bundan nasıl faydalanır? Bu adam bu bileşenleri almış bende aynen alayım mı der? Derse bu yanlış olmaz mı, ne beklenti aynı, ne oda aynı, ne kulak aynı. Benim inancım şu şekilde, hobidaşları daha fazla araştırmaya daha fazla dinlemeye anlamaya sorgulamaya teşvik etmek herkesin kendi doğrusunu bulmaya yönlendirmek en doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Eyvah eyvah YAZICIOGLU. Sen ne yaptın? Peşini bırakmaz şimdi bunlar senin. Akşama kadar yazar dururlar.

Hakikaten uyardığınız iyi olmuş. B&W, Dynaudio, bir de içi gözüken transparan bir amfi var neydi o, evet; Asr. Bunlardan bahsederken de dikkatli olmak lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enerji78

quote:

İşte hidefman hariç o bilginin o insanlarda olduğunu bilemiyoruz.
    Bilen insanların bildiklerini burda paylasmalari gerekmez mi
    ?
    Sistem resimlerini koyup bizlere örnek olmaları gerekmez mi?

Buraya yazdığım hangi bilginin bende veya başka bir hobidaşta olmadığını düşünüyorsunuz? Bu bilgi bende olmadan nasıl paylaşım yapayım. Burada paylaşılan teknik veya bilimsel gerçeklere dayanan bilgilerin tecrübe edilme gerekliliği yokki, araştırılıp öğrenilme gerekliliği var. Enerjinin korunumu yasasını buraya yazdığımda bunu nasıl tecrübe etmem gerektiğini anlayamadım.

• valla ben forumda paylaşılan her resimden video dan yazıdan, okurken bakarken zevk alıyorum iyi veya kötü insanlara fikir verebilmekte bir seydir bence. ben burda neler ögrendim neler gördüm saymakla bitmez ha yaptımmı ? denedimmi ? orası kişinin kendisine kalmıştır
  • Siz sanki hava atmak olur gibi ima ediyorsunuz.

Bir insanın yazdıklarının doğruluğunu bilgeligini sadece yazdığı yazılardan cikartabilirmiyiz?

• simsek07 S kullanıcısına yanıt
    Gerginlik yaratmaya çalışmanızın sebebi nedir ?
  • quote:

Siz sanki hava atmak olur gibi ima ediyorsunuz.

Bir insanın yazdıklarının doğruluğunu bilgeligini sadece yazdığı yazılardan cikartabilirmiyiz?

Bilgelik iddiası olan varsa onu sorgulamanızı tavsiye ederim. Siz bir insanın bilgisini evindeki sistem ile mi ölçüyorsunuz? Benim evimde 1000 TL veya 100.000 TL lik sistem olması benim şu anda sabit olan bilgimi nasıl değiştirir, sizin bakış açınızı değiştiriyorsa ona bilemeyeceğim.
    Ben buraya yazılan bir bilginin doğruluğunu yazanın sistemine bakarak değil araştırıp doğruluğunu sorgulayarak teyit ederim. Bu hobidaş çok pahalı bir sistem kurmuş o zaman yazdığı doğrudur diye bir bakış açısına sahip değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

valla ben forumda paylaşılan her resimden video dan yazıdan, okurken bakarken zevk alıyorum iyi veya kötü insanlara fikir verebilmekte bir seydir bence.

Yazıştığımız konunun özetini siz yazmışsınız zaten. Resim paylaşmanın bence başka bir amacı olmaz. Bakarsınız görsel olarak zevk alırsınız, ki bende fotoğraflara bakmayı seviyorum ama bundan başka sağlanacak bir fayda olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdundar

quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

valla ben forumda paylaşılan her resimden video dan yazıdan, okurken bakarken zevk alıyorum iyi veya kötü insanlara fikir verebilmekte bir seydir bence.

Yazıştığımız konunun özetini siz yazmışsınız zaten. Resim paylaşmanın bence başka bir amacı olmaz. Bakarsınız görsel olarak zevk alırsınız, ki bende fotoğraflara bakmayı seviyorum ama bundan başka sağlanacak bir fayda olduğunu düşünmüyorum.

Görsellik bir çok kişiye sadece zevk vermez. Fikir de verir. Teknik tecrübe de verir. Ufuk da açar. Mimarlar bile sık sık görsellikrwn ilham alırlar. Dığerleri neler yapmış diye ömür boyu bunu yaparlar.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.