Şimdi Ara

Sony 1- 2 yıl içinde batabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı boyutta olan Sony Z5 ile Note 5 arasında dağ kadar fark var

Sony resmen ekranı sömürmüş tasarım berbat tasarım olarak z1 ve z5 arasında hiç bir fark yok z6 böyle çıkarsa batacak ilk firma

Yok su geçirmiyor muş ben bu aleti denizde veya havuzda kullanmayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 8 Şubat 2016; 18:40:58 >

• Sony kime batıyor anlamadım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen denizde veya havuzda kullanmayacaksan şansı yok zaten dostum kesin batar
  • Hala batıramadınız Sony'yi. Adamlar kâr etmeye başladılar. Sony değil de mobil bölümü batar çekilir desen neyse :) oyun konsolu ve sensör de 1 numara şu anda. Ki daha bir çok alanda lider. Ben telefonum kullanılamaz hale gelsin gider yine Sony alırım. Benim gibi milyon tane insan var. Batar da, Sony mi batar size doğru mu batar bilemedim.

• görende note serisi sürekli tasarım değiştiriyor zannedecek. Klavyene yazık.

• 2 yıl sonra bamlatacam

1 - Monitör olayında battılar
    2 - Dizüstü olayında battılar
    3 - TV olayın LG Samsung AUO firmalarına muhtaç kaldılar
    4 - 4 yıldır aynı tasarımlı telefonu kakalıyorlar z6 da aynı tasarıma sahip olsun ...
    5 - Tek kar ettiği yer var orası da giderse soğuk su içerler
    6 - klavyeye yazık diyenler son 5 yılda kaç tane sony bayisi kapandı Ankarada bir sürü sony bayisi vardı teker teker kapanıyor avm ler dışında kalmadı onlarda yavaş yavaş kapanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 9 Şubat 2016; 11:12:32 >
  • Sony hiçbir departmanda batmadı yanlızca küçülerek büyüme yolunu seçtiler. Bir hata yapıp kafalarının dikine gittiler ancak toplarlanıyor firma. Sony batmaz arkadaşım.
    Şunu da unutmayın 1-2 günlük saptan ancak yabanotu olur.
  • Çok fark varmış canım. İkisinide aynı şekillerde defalarca yere at bakalım hangisi daha çabuk bozulacak. Herşey boyut-çerçeve değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Aynı boyutta olan Sony Z5 ile Note 5 arasında dağ kadar fark var

Sony resmen ekranı sömürmüş tasarım berbat tasarım olarak z1 ve z5 arasında hiç bir fark yok z6 böyle çıkarsa batacak ilk firma

Yok su geçirmiyor muş ben bu aleti denizde veya havuzda kullanmayacağım

senin kadar düşünemiyor değilmi sony.karşılaştırdığın z6 ve note 5 i 3-5 kere at yere hangisi daha çabuk bozulacak.ekranın tamamı kullanıcıya kalmıyormuş.video izlerken,oyun oynarken vs sanal tuşlar zaten kayboluyor.bunun haricinde napayım büyük ekranı.sen havuzda fotograf çekmiyor olabilirsin ama binlerce insan çekiyor.

• yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    görseldeki boyutlar z5 boyutları değil ki

z5 in boyutları : 146 x 72 x 7.3 mm şeklinde. önce bir araştırsan da sonra karşılaştırsan keşke
  • cemde33 C kullanıcısına yanıt
    Boyutlar doğru hocam fotoğraftaki.

• Just4ForMe kullanıcısına yanıt
    görseldeki boyutlar Z5 premiuma ait. Z5 in boyutları değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Çok fark varmış canım. İkisinide aynı şekillerde defalarca yere at bakalım hangisi daha çabuk bozulacak. Herşey boyut-çerçeve değil.

At bakalım z3ü camlar Nasıl paramparça oluyor arkadaş üstünü değiştirirken düşürdü spigen kılıf olduğu halde 1 metreden paramparça

• yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    Ulan ne boş elemansın cahil cahil konuşuyorsun. Tek kar ettiği bölümmüş yav he he. Konsol + Mobil + Görüntü & Sensör alanında gayet iyiler ve kar ediyorlar. Bir de çıkmış kendinden emin konuşuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    Konuşma tarzını düzelt klavye çocuğu

Bunlara teker teker cevap verebilecek misin

1 - Monitör olayında battılar
    2 - Dizüstü olayında battılar
    3 - TV olayın LG Samsung AUO firmalarına muhtaç kaldılar
    4 - 4 yıldır aynı tasarımlı telefonu kakalıyorlar z6 da aynı tasarıma sahip olsun ...
    5 - Tek kar ettiği yer var orası da giderse soğuk su içerler
    6 - klavyeye yazık diyenler son 5 yılda kaç tane sony bayisi kapandı Ankarada bir sürü sony bayisi vardı teker teker kapanıyor avm ler dışında kalmadı onlarda yavaş yavaş kapanıyor

Sony telefonun kasasını bile yakında samsung yaparsa hiç şaşırma

Görüntüyü neye neye aktarıyorsun herkese muhtaç oldu bir kaç hata firmanın satılmasına neden olacak

Z6 yı z5 gibi tasarlasın 2 yılda batar konsolu kendisine takar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 22 Şubat 2016; 11:40:01 >
  • Sony'nin batacağını zannetmiyorum.

TR piyasasına bakarak global bir firmanın batacağını öngörmek de biraz yanlış bir analiz olmuş.

• Sony gibi bir firmanin batmasina Japonya hükümeti izin verir mi sizce? Biraz mantik ya.
    Onu da gectik batacagini nerenizden uyduruyorsunuz anlamadim.

Adamlar sadece Playstation ile lider konumda kac milyon tane PS satislari var :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Çok fark varmış canım. İkisinide aynı şekillerde defalarca yere at bakalım hangisi daha çabuk bozulacak. Herşey boyut-çerçeve değil.

At bakalım z3ü camlar Nasıl paramparça oluyor arkadaş üstünü değiştirirken düşürdü spigen kılıf olduğu halde 1 metreden paramparça

Bu iş biraz da şans işi. Bana göre eski telefonların sağlamlığı yenilerde yok. Galaxy 'leri yatağa atıpta ekranını çatlatanları da gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Hala batıramadınız Sony'yi. Adamlar kâr etmeye başladılar. Sony değil de mobil bölümü batar çekilir desen neyse :) oyun konsolu ve sensör de 1 numara şu anda. Ki daha bir çok alanda lider. Ben telefonum kullanılamaz hale gelsin gider yine Sony alırım. Benim gibi milyon tane insan var. Batar da, Sony mi batar size doğru mu batar bilemedim.

ADAM KONUŞMUŞ
  • Mesajlarına baktım trollük yapıyorsun ama yinede cevap vereyim.
    Samsung da dizüstü sektöründen çekildi ve fotoğraf makinesi sektöründen çekiliyor o zaman senin kafana göre samsungda batıyor öyle mi?

Ve yukarıda çerçeve karşılaştırıp batacak demen çok komik,bu ince çerçeveli cihazları alıp 2-3 kere kırıp lg samsung gibi markalara tövbe eden çok insan tanıyorum.
    Tv olayında ise samsunga lg ye felan muhtaç değil panellerinin çoğu auo veya ips.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 25 Şubat 2016; 19:26:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.