Şimdi Ara

Sony 1- 2 yıl içinde batabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

Mesajlarına baktım trollük yapıyorsun ama yinede cevap vereyim.
    Samsung da dizüstü sektöründen çekildi ve fotoğraf makinesi sektöründen çekiliyor o zaman senin kafana göre samsungda batıyor öyle mi?

Ve yukarıda çerçeve karşılaştırıp batacak demen çok komik,bu ince çerçeveli cihazları alıp 2-3 kere kırıp lg samsung gibi markalara tövbe eden çok insan tanıyorum.
    Tv olayında ise samsunga lg ye felan muhtaç değil panellerinin çoğu auo veya ips.

1 - Samsung hiç bir zaman dizüstünden çekilmez (Dizüstü panelini üreten firmalardan birisi)
    2 - Samsung 500 tllik fotoğraf makinasını telefona koyuyor niye 1 -2 tane ürün satacam diye niye üretsin
    3 - Adamlar telefon kasasını üretmek için kaç tane fabrika açtılar (sadece telefon kasası için açmadılar)
    4 - İşlemci üretiyor
    5 - kamera üretiyor
    6 - disk üretiyor
    7 - tv üretiyor
    8 - tablet üretiyor
    9 - çamaşır makinesi
    10 - bulaşık makinesi
    11 - buzdolabı
    12 - elektrikli ev eşyaları
    .
    .
    .
    otomotiv uçak ve gemi üretmiyor ama içindeki malzemeyi üretiyor

konsol işinde para olsa samsung kesinlikle üretirdi
    küçülmeyle büyüme olmaz küçük firmalar hata yaptığında batar sony telefon işini artık beceremiyor bunu da yakında göreceksiniz
    eskiden amd için kötü şeyler söylerken troll deniyordu (Gerçek benim dediğim oldu)
    Bir sürü sony mağazası vardı bunlar neden yok oldu nerede ne ürün satıyorlar cevap veren yok
    Mağazayı geçtim sony ürünü satan siteler bile kapanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 25 Şubat 2016; 20:40:16 >

• yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    Okuduğunuda anlamıyorsun sanırım.http://www.pcworld.com.tr/gundem/samsung-avrupada-laptop-pazarindan-cekiliyor/
    Üzgünüm çoktan çekildiler.Daha fanatiği olduğun firmanın fotoğraf makinesi sektöründe ne ürettiğini bilmiyorsun,
    Samsung nx serisi aynasız modelleri vardı,çok çırpındılar ama olmadı.Kamera sensörlerini sonyden alıyor onuda belirteyim.
    Disk bölümü ne yazıkkı seagateye satıldı.

http://www.teknolojioku.com/haber/sony-kamera-sensoru-satarken-telefon-satamiyor-33580.html buda sonynin ilk çeyrek rakamları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

Okuduğunuda anlamıyorsun sanırım.http://www.pcworld.com.tr/gundem/samsung-avrupada-laptop-pazarindan-cekiliyor/
    Üzgünüm çoktan çekildiler.Daha fanatiği olduğun firmanın fotoğraf makinesi sektöründe ne ürettiğini bilmiyorsun,
    Samsung nx serisi aynasız modelleri vardı,çok çırpındılar ama olmadı.Kamera sensörlerini sonyden alıyor onuda belirteyim.
    Disk bölümü ne yazıkkı seagateye satıldı.

http://www.teknolojioku.com/haber/sony-kamera-sensoru-satarken-telefon-satamiyor-33580.html buda sonynin ilk çeyrek rakamları.

Şöyle düşünün büyümeyi çok kafaya takıyorsunuz

Sony kapasitesi 10 diyelim %100 büyüme olsun 20 olur (Max)
    Samsung kapasitesi 1000 diyelim %10 büyüme olsun 1100 olur (En kötü)

Adamların el atmadığı yer kalmadı sen nx serisinden bahsediyorsun

sony z6 çıkartacak diyelim kim alır aynı tasarıma sahip z3 yarı fiyatına satılıyorsa sen hangisini tercih edersin

z3 fiyatı yüksek tutuldu o zaman sonynin hiç bir ürünü satılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 25 Şubat 2016; 20:37:54 >

• z5 ' i note 5 ile değil s7 ile karşılaştırırsın. Note ile Z ikisi de ayrı amaçlarla çıkarılmış telefonlar. Akıl yok fikir var.
  • şunu anlayamıyorum. insanlar sevmedikleri şeyleri neden diğer herkes de sevmiyormuş gibi davranıyor? sony xperia z ile z5 arasında fark yok hala geliştiremedi tasarımı diyor. farkında değilsin ama o tasarımı beğenenler var. şahsen ben çok seviyorum sonyleri. dolayısıyla değişmemesi beni memnun ediyor. telefonların hepsi üst düzey. hepsinin kendine göre artı özellikleri var. marka sahipleri diğerlerini bu kadar gömmüyor. bu ne fan boyluk arkadaş.
    muhtemelen farklı marka telefon aldıktan sonra aklında sony kaldı ve karalama çalışmaları başladı. enteresan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

2 yıl sonra bamlatacam

1 - Monitör olayında battılar
    2 - Dizüstü olayında battılar
    3 - TV olayın LG Samsung AUO firmalarına muhtaç kaldılar
    4 - 4 yıldır aynı tasarımlı telefonu kakalıyorlar z6 da aynı tasarıma sahip olsun ...
    5 - Tek kar ettiği yer var orası da giderse soğuk su içerler
    6 - klavyeye yazık diyenler son 5 yılda kaç tane sony bayisi kapandı Ankarada bir sürü sony bayisi vardı teker teker kapanıyor avm ler dışında kalmadı onlarda yavaş yavaş kapanıyor

1- Monitör olayında batmadılar. Hala monitör satıyorlar.
    2- Dizüstü olayında batmadılar. VAIO satıldı.
    3- LG, Samsung, AUO firmalarına muhtaç değil. Onlar muhtaç, sonuçta birilerine panel satacaklar.
    4- Evet aynı tasarımla devam ediyorlar, kakalama yok beğenen alıyor.
    5- Tek kar ettiği yer neresi? Playstation mı, CMOS sensör bölümü mü?
    6- 2 yıl sonra Sony batabilir, batmayabilir veya Samsung batabilir bilemezsin. Benim görüşüm ve görünen tabloya göre Sony'nin 2 yıl içinde batması mümkün gözükmüyor.

• Beşiktaş forumunu karıştırdın, şimdi sırada Sony mi var ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.