Şimdi Ara

SONY 1 TB USB 3.0 2,5 inç Taşınabilir Disk HDE1/B (89 TL) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
7
Favori
6.728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr.Y

Resmen dalga geçiyorlar insanlarla. Az önce musteri hizmetleriyle görüştüm. 2 adet olan siparişiniz toplu alim sebebiyle iptal edilmistir diyor. Bu bilgilendirmeyi satin alma sirasinda belirtseler de böyle saçma bir durumla karşılaşmasak.

Şimdi 50 tane disk sipariş etsem inanın akşama paketlenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek siparişde 2 disk satın aldım toplu alım nedeniyle iptal edildi dediler..
  • Daha önce 4 tane disk aldım dedim. Gözden kaçmıştır dediler. Kafaları iyi herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Hakikaten sürekli stoğa aldılar ve ne yüzle iptal ettiler siparişleri? 1 tane alanlarınkileri gönderecekler mi bakalım. 2 tane toplu alıma mı giriyormuş yani?

Tmm fiyatta yanlislik yaptin sattin.sonra neden tekrar dusuk fiyattan satisa koyarsin tuhaf olan yer burasi.
    Milletin dusuk fiyattan aldigini iptal edip 189a satisa tekrar koy bari bi iki gun bekleseydin.

Ticari amacli alanlardan kaynakli oldu sanirim bunlar.

• 2 tane aldım toplu alım dediler.

TÜKETİCİ HAKLARI DERNEĞİ - SIKÇA SORULAN SORULAR
    Mal Ya Da Hizmet Satın Alırken Sayı/Miktarda Sınırlama Yapılabilir Mi ? Bir Malı ya da Hizmeti Satın Alırken Başka Bir Mal Ya Da Hizmeti Satın Alınması Konusunda Satıcı ya da Sağlayıcı Tarafından Şart Koşulabilir Mi?

Ticari veya mesleki amaçlarla hareket edenler; aksine bir teamül, ticari örf veya adet ya da haklı bir sebepyoksa; bir mal veya hizmetin satışını o mal veya hizmetin, kendisi tarafından belirlenen miktar, sayı, ebat gibi koşullara ya da başka bir mal veya hizmetin satın alınması şartına bağlayamaz.

http://www.tuketicihaklari.org.tr/sikcasorulansorular/sss13.html#sthash.Dp3X0nQ6.dpuf

Mediamarkt Satıs hukum ve koşulları

Lütfen siparişiniz için kullanmak istediğiniz ödeme türünü seçiniz
    “Siparişi Tamamla” butonunu tıklayarak kişisel bilgilerinizin doğru olduğunu onaylamış, hükümler ve koşulları kabul etmiş olursunuz.

Şartlar & Koşullar

İnternet sitesine ilişkin kurallar
    Bu internet sitesine erişim, burada yer alan kuralların kabul edildiği anlamına gelmektedir. Bu nedenle bu kuralları okumanız tavsiye edilir.
    Mülkiyet ve Telif Hakları
    Bu internet sitesi ve bu internet sitesinde yer alan resim, fotoğraflar, yazılar, görüntüler, makaleler, çizimler, grafikler, yazılımlar ve bu sitedeki diğer her türlü materyal Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve ilgili mevzuat çerçevesinde “eser” mahiyetindedir. Bu sitede yer alan eserler, markalar, logolar, isimler ve diğer her türlü materyal hukuken koruma altındadır.
    Bu internet sitesinde yer alan her türlü materyal yalnızca şahsi kullanım içindir. Bu çerçevede, sözkonusu materyallerin, herhangi bir şekilde ticari ve/veya genel kullanım amacıyla çoğaltılması, dağıtılması, iletilmesi, değiştirilmesi, değiştirilerek ve/veya ek yapılarak yeniden kullanılması, yeniden gönderilmesi MS Istanbul’un ve/veya ilgili hak sahibinin açık yazılı iznine tabidir. Verilen izinler, herhangi bir sınırlamaya tabi olmadan geri alınabilir.
    İçerikler ve Değişiklikler
    MS Istanbul, bu internet sitesinin içeriğinin güncelliğini, eksiksiz, hatasız olmasını sağlayarak kaliteli olması için çaba sarf etmiş ve etmektedir. Ancak bu internet sitesinin içeriğinin ve bu internet sitesinde yer alan linkler vasıtasıyla ulaşılan diğer internet sitelerinin içeriklerinin güncel olmaması, buradaki bilgilerin içeriğinin, yanlış, eksik, hatalı olması sebebiyle MS Istanbul’un herhangi bir hukuki sorumluluğu sözkonusu değildir.
    MS Istanbul, bu internet sitesinde veya sunucularında virüs bulunmadığını ve/veya bu internet sitesinin zararlı ögeleri içermediğini taahhüt etmez.
    Bu nedenle, bu internet sitesinin kullanımından doğan tüm risk, bizzat kullanıcıya aittir.
    MS Istanbul, herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın bu sitenin içeriğinde, kurallarında veya bu internet sitesinde yer alan materyallerde değişiklik veya bunlara eklemeler yapabilir veya bunları silebilir. Bu değişiklikler ve eklemeler, bu internet sitesinde yayınlandığı andan itibaren geçerlilik kazanır. Kullanıcı, bu internet sitesine ulaştığında, değişmiş veya eklemeler yapılmış olan kuralları otomatik olarak kabul etmiş sayılır.
    Bu internet sitesinde yer alan her türlü materyal yalnızca şahsi kullanım içindir. Bu çerçevede, sözkonusu materyallerin, herhangi bir şekilde ticari ve/veya genel kullanım amacıyla çoğaltılması, dağıtılması, iletilmesi, değiştirilmesi, değiştirilerek ve/veya ek yapılarak yeniden kullanılması, yeniden gönderilmesi MS Istanbul’un ve/veya ilgili hak sahibinin açık yazılı iznine tabidir. Verilen izinler, herhangi bir sınırlamaya tabi olmadan geri alınabilir.
    Kısıtlamalar
    Kullanıcı, bu internet sitesinin tam kapasite ve sorunsuz çalışmasını kısmen veya tamamen engelleyebilecek veya bu internet sitesinin alt yapısına yük getirebilecek olan herhangi bir faaliyette veya girişiminde bulunmamayı, bir başka site kullanıcısına spam (istenmeyen e-posta) göndermemeyi veya yasaları veya ilgili mevzuatı ihlal eden açıklamalar içeren veya bu tür davranışları teşvik eden materyalleri göndermemeyi ya da yayınlamamayı kabul eder. MS Istanbul, bu başlık altında yer alan yükümlülüklere aykırı davranan kullanıcılar hakkında hukuki yollara müracaat etme hakkını saklı tutar.
    Gizlilik
    Bu sitenin ziyaret edilmesi halinde, sadece istatistiksel amaçla ve herhangi bir gruplama yapılmadan, anonim olarak analiz edilen aşağıdaki veriler bir günlük dosyasında saklanır. Bu çerçevede kaydedilen veriler aşağıdaki gibidir:
    IP adresiniz
    Veri isteğinin günü, saati ve saat dilimi
    İstek tipi, günlük tipi ve erişim durumu (dosya aktarıldı, dosya bulunamadı vs.)
    Dosya büyüklüğü
    Dosya adı
    Bu internet sitesine ulaştığınız web sitesi hakkında bilgi (dosya isteğinin gönderildiği site)
    Kullanılan Web tarayıcı programına ait sürüm tipinin tanımı ve kullanılan işletim sistemi
    Bununla birlikte kullanıcı, bu siteye veya bu sitede yer alan e-mail adreslerine gönderdiği her türlü ileti ya da materyalin gizli olmadığını ve mülkiyete tabi olmadığını kabul ile MS Istanbul’un, bu ileti ve materyalleri herhangi bir bedel ödemeksizin, yer, süre ve sayı bakımından sınırsız olarak kullanabileceğini ve herhangi bir süre ile sınırlı olmaksızın saklayabileceğini kabul eder.

• Ben yeni fiyattan 2 tane sipariş vereceğim birazdan. Bakalım bu sefer toplu alım diyecekler mi. Kargo yaparlarsa da aynı şekilde geri yollayacağım. Cayma hakkımız var nasıl olsa, öyle değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 18 Nisan 2016; 16:12:31 >
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Guzel dusunce.akil akildan ustundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Ben yeni fiyattan 2 tane sipariş vereceğim birazdan. Bakalım bu sefer toplu alım diyecekler mi. Kargo yaparlarsa da aynı şekilde geri yollayacağım. Cayma hakkımız var nasıl olsa, öyle değil mi?

Kardeş 20 alsan yine gönderirler, bilmesek neyse ne..
  • Olsun. Ben bunları şikayet edeceğim için elimde bir kanıt olsun.

Fiyatta yanlışlık yapılabilir. Buna bir şey dediğim yok ama o fiyattan sürekli stok yenilemelerindeki amacı öğrenelim.
  • 1 Tane almıştım takip sisteminde durum bu.

quote:

Sipariş bilgileriniz Media Markt Lojistik merkezine başarı ile ulaşmıştır.

Siparişiniz lojistik merkezimizde paketleme işlemine alınmıştır.

Siparişinizin paketleme ve kargoya verilmesi ile ilgili bilgileri buradan takip etmeye devam edebilirsin.
  • Ben ikinci giriste aldim bir adet suana kadar iptal maili gelmedi sorgulamada hazırlanıyor gösteriyor.simdi musteri hizmetleriyle görüstüm ürün bana ayrilmis paketlenmeyi bekliyormus 1 ile 3 gün icinde kargoya verilir dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matiasbey -- 18 Nisan 2016; 17:39:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim cihazda hazırlanıyor görünüyor. Ürünü kargoya verilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 18 Nisan 2016; 18:52:53 >
  • matiasbey kullanıcısına yanıt
    Banada öyle dedi

• Sitede 199 TL yazıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 defa aynı fiyatı yazmışlar.. ürünleri iptal edilenler;
    Çare:
    https://www.sikayetvar.com/media-markt
  • Bir tane alıp siparişi iptal olan var mı?
  • siparişler iptal. 1 tb düşük çok düşük.arkadaşlar forumda amazon.com un avantajlarını listeleyen konu var neden takip etmiyorsunuz. 220 tl ye 2 tb geliyordu dolar da düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pc.programcı

siparişler iptal. 1 tb düşük çok düşük.arkadaşlar forumda amazon.com un avantajlarını listeleyen konu var neden takip etmiyorsunuz. 220 tl ye 2 tb geliyordu dolar da düşük

Gümrüğe takılıyor hocam

• quote:

siparişler iptal. 1 tb düşük çok düşük.arkadaşlar forumda amazon.com un avantajlarını listeleyen konu var neden takip etmiyorsunuz. 220 tl ye 2 tb geliyordu dolar da düşük

Amazon'a gerek yok, 1 Nisan'da n11'den 2TB'yi, 220'ye almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dürüstmezarci

quote:

Gümrüğe takılıyor hocam

emin misin. ben birçok kez aldım. g930 aldım kulaklık ayakkabı hdddisk vs
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.