Şimdi Ara

SONY 1 TB USB 3.0 2,5 inç Taşınabilir Disk HDE1/B (89 TL) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
7
Favori
6.753
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • siparisi iptal edilenler ödeme yaptiklari kanali kontrol etsinler, 2 siparisim pazartesi gunu iptal edildi, 1 tanesinin parasi sali gunu iade geldi ama digeri halen iade gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde kargo eve ulaşmış :) 89tlye harici hdd gayet uygun. Her ne kadar her zaman marka olarak wd almak istemiş olsamda bu da wd kadar iyidir diye düşünüyorum:)

• Verdigim iki farkli siparisin biri iptal edildi, digeri geldi. Haber veren arkadasa tesekkurler. İnsallah herkesin faydalandigi bir kampanya olmustur. Sagolun dh ailesi
    Bu mesaja eklenen görseller:

SONY 1 TB USB 3.0 2,5 inç Taşınabilir Disk HDE1/B (89 TL)

• Benim siparişte elime ulaştı haber veren arkadaşa sorduğum sorulara yanıt veren arkadaşlara teşekkürler. Yalnız bağlantı kablosu o kadar kısa ki Sony'e yakıştıramadım.
  • Harddiski usb hub ile baglayinca kullanilamiyor. Kullanma kilavuzunda da boyle yaziyor. Hub ile kullanmanin bir yolu var mi? Windows 10 lu tabletim var. Ve tek giris yeri var. Ekrani da kirik oldugu icin televizyona baglayip yapiyorum butun islemlerimi. Hub ile hem harddisk hem fare baglamanin yolu vr mi acaba?

• plt13 kullanıcısına yanıt
    Güç yetersizliği ile ilgili duruyor. Bazı usb dağıtıcılarda ayriyeten bu gibi durumları aşmak için güç girişi bulunuyor. Böyle bir model alıp deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plt13

Harddiski usb hub ile baglayinca kullanilamiyor. Kullanma kilavuzunda da boyle yaziyor. Hub ile kullanmanin bir yolu var mi? Windows 10 lu tabletim var. Ve tek giris yeri var. Ekrani da kirik oldugu icin televizyona baglayip yapiyorum butun islemlerimi. Hub ile hem harddisk hem fare baglamanin yolu vr mi acaba?

Elektrik bağlantılı hublar belki çalıştırabilir
  • 2 el daha pahalı 1 tb ların
  • Usb hub resimdeki gibi. 3 usb girisi, 1 mini usb girisi. Hem otg hem şarj secenegi mevcut. Mini usb şarj oldugunu biliyorum. Bununla yapacagim birsey var mi?
    Bu mesaja eklenen görseller:

SONY 1 TB USB 3.0 2,5 inç Taşınabilir Disk HDE1/B (89 TL)

• quote:

Orijinalden alıntı: concortt

bir daha indirime girmez değil mi?

mediamarktte gelişme var sanki
    önceden sorgusuz sualsiz iptal ederdi
    sanırım hepsiburadanın müşteri memnuniyetini örnek alıyorlar

takip ederseniz bu markada olmasa bile diğer marka hdd lerde benzer indirimden faydalanabilirsiniz

• Benim cihazda bugün sabahtan teslim edildi. Şuanda Hdd tune ile test ediyorum, başka türlü bir test yapılabilir mi yoksa yeterli midir?

Bende ikinci kez fırsat açıldığında linki tekrar paylaşan arkadaşa tekrardan teşekkür ederim. 90 Tl'ye 1 tb harici hdd almış olduk.
  • Guest_1999 kullanıcısına yanıt
    dün gece kuşu indiriminde 179 du şimdi 219 oldu :D
  • Alanlara hayırlı olsun, ihtiyaç varken kaçırmışız

• Guest_1999 kullanıcısına yanıt
    Urunu gonderdigi kisi sayisi kadar da sorgusuz sualsiz iptal ettigi kisi var,misal ben.Neymis 2 adet alim toplu alimmis.Su an siteden herhangi bir urun alsam 2 adet iptal edecekler mi toplu alim diye?Ayrica 1 adet alan arkadasin da iptal ettiler.Bu firmalarin hepsi ayni.Allahtan amazon isimizi goruyor simdilik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu ben acmistim epeydir girmiyodum foruma. 1 hafta once geldi siparisim. urun guzel ve cok ucuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: isseyy

konuyu ben acmistim epeydir girmiyodum foruma. 1 hafta once geldi siparisim. urun guzel ve cok ucuz.

Haber verdiğiniz için teşekkürler. Sony garantisi 3 yılmış buda çok iyi oldu.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.