Şimdi Ara

Sony 19 E Video Kameradaki görüntüyü Cd ye aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Sony 19 E video kameramdan direk cd ye çektigim görüntüleri aktarmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor. Bir dv kablosu ve interntten bir program indirmem gerektigini söylediler ama hangi program oldugu hakkında bi açıklık getirmediler. Yardımlarınızı bekliyorum hepinize teşekkürler.

• ulead video yada pinecal programlarını kullanabilirsin
  • Cok tesekkürler dostum
  • sony nin kendi cd sinde pixela diye bir program olması lazım. onu kullanabilirsin.

veya uleadvideo veya pinaccle iyi bir tercih olacaktır.

ayrıca senin modelde firewire çıkış varmı bilmiyorum. eğer var ise bir adet firewire kablo almalısın.
  • Dostum dv kablosu alman gerekiyo dediler. http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=DCR-HC19E&site=odw_tr_TR&pageType=Overview&category=CAM+MiniDV bu linkte kamerayı görebilirsiniz. Firewire çıkışı nasıl bişey bilmiyorum ama usb kablosu var.
  • kameranızda firewire (ilink-dv çıkışı) varmış.
    zaten minidv bir kamerada olmazsa ayıp yani...
    bir adet dv kablosu alacaksınız. ama dikkat edin bir çok dv kablosu çeşidi var. ayrıca bilgisayarınızda da dv girişi olması şart. yani firewire desteği olması şart. eğer varsa, kablonun bir ucu kameraya uyacak şekilde (muhtemelen 4 pin) diğer ucu da bilgisayar girişine uyacak şekilde (6 veya 8 pin) bir kablo almanız şart. bilgisayarınızda firewire desteği yoksa, firewire desteği veren bir pci kart almalısınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • suleyman arkadasim sana hardwaremania forumda da acikladigim gibi hersey.bak soracagin birsey varsa bana ozel mesaj at.detaylari ile anlatayim sana...
  • aydınokan bey öm attım size :))
  • Arkadaşlar ben yanlışlıkla aktarmadığım kasedin üzerine görüntü kaydettim. Eski görüntüyü nasıl geri getirebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rejo -- 31 Temmuz 2007; 13:21:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.