Şimdi Ara

SONY 2010 MODEL EX-HX-NX-LX SERİLERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
0
Favori
23.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mngb üstat bu ercan elektronik nerede Ankarada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N

ingilizcesi olanlar için avforums'dan;

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1131464

genel itibari ile sony ex serisinde 30ms+ input lag var. görünüşe göre samsungun yeni ''c'' serisinde de bu orana yakın input lag var.
    bu konuda en başarılı üreticiler pioneer , panasonic ve sharp özellikle yukarıda verdiğim linkte pansonic tv'lerin bu konudaki başarısını görebilirsiniz.
    bu arada input lag konusunda 2010 model panasonic tv'ler 2009'lar kadar başarılı gözükmüyor ...
    oyuncuların işi zor yahu

aklıma gelen acaba pananın tüm serilerimi iyi bu konuda mesela s serisidemi iyi. g ve v 'yi biliyoruzda s seriside iyiyse oyun konusunda onlar daha ucuz alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gökay-52

quote:

genel itibari ile sony ex serisinde 30ms+ input lag var. görünüşe göre samsungun yeni ''c'' serisinde de bu orana yakın input lag var.
    bu konuda en başarılı üreticiler pioneer , panasonic ve sharp özellikle yukarıda verdiğim linkte pansonic tv'lerin bu konudaki başarısını görebilirsiniz.
    bu arada input lag konusunda 2010 model panasonic tv'ler 2009'lar kadar başarılı gözükmüyor ...
    oyuncuların işi zor yahu

oyun için panel bakınıyordum. sony'yi sildim. samsung'ada mesafeli yaklaşıyordum iyi oldu bu yorum. yine pana düşünmüştüm sanırım pana alacağım. 42g15 kapayım bitane.

oyun için panasonic 42g15 çok çok iyi bir seçim bulabiliyorsanız kaçırmayın derim

• Arkadaşlar 46X4500 RGB LED 100 HZ MOTİONFLOW PRO.BRAVİA ENGİNE2 PRO LCD TV nasıldır oyun konusuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35KSK35

Arkadaşlar 46X4500 RGB LED 100 HZ MOTİONFLOW PRO.BRAVİA ENGİNE2 PRO LCD TV nasıldır oyun konusuda

Bana neden sormadın
  • @farmakoloji,

Ercan Ticaret , Ulusta büyük postahanenin yanındaki sokakta (Posta Caddesi girişi solda) SONY SHOP olduğu için hemen farkedersin zaten...

Telefonu 324 26 27 (Hasan Bey Shop yetkilisi)

quote:

Orijinalden alıntı: farmakoloji

Mngb üstat bu ercan elektronik nerede Ankarada?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gökay-52

quote:

oyuncuların işi zor yahu

oyun için panel bakınıyordum. sony'yi sildim. samsung'ada mesafeli yaklaşıyordum iyi oldu bu yorum. yine pana düşünmüştüm sanırım pana alacağım. 42g15 kapayım bitane.

oyun için panasonic 42g15 çok çok iyi bir seçim bulabiliyorsanız kaçırmayın derim

vatanda bulabiiyorum ama umarım satılmaz 2 gün önce sırf o panel için world carda başvurdum. satılmadan card elime ulaşır inşallah.

• Ankara Kentpark'taki Sony bayisinden aldı. Sanırım Koç Pazarlama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furtem

Ankara Kentpark'taki Sony bayisinden aldı. Sanırım Koç Pazarlama.

Sanırım bi yanlışın var 100HZ modeller sony shoplarda bu fiyata olamaz heleki yeni modelde
  • Belmont yeni model (EX500) eski modelden (w5500) bile ucuza çıktığı bir çok başlıkta yazıyor.

Bu en kötü reklam bile olsa, gidip Sony bayisiyle pazarlık edecek arkadaşlar için MNGB nin verdiği fiyat iyi bir örnek olmuş...
  • @belbont,

SONY 40EX500 Perakende liste satış fiyatı 2.313.00-TL zaten bu Nakit veya Kredi Kartı tek çekim için geçerlidir...Fiyatta yanlışlık yok...

SONY shoplarda +/- oynamalar olabilir malın fiyatı belli...alacak arkadaşlar sıkı pazarlık etsin 13.00TL yi de indirsinler...

quote:

Orijinalden alıntı: belmont

quote:

Orijinalden alıntı: furtem

Ankara Kentpark'taki Sony bayisinden aldı. Sanırım Koç Pazarlama.

Sanırım bi yanlışın var 100HZ modeller sony shoplarda bu fiyata olamaz heleki yeni modelde

• Dün Ankara Gordion AVMdeki Sony shoptan 46hx700 ve sehpa aldım.Bugün 6-6:30 gibi kurulumu yapcaklar. TVnin fiyatı İBden azcık daha ucuza geldi küçük bir pazarlık ile =) 3.800 TV 350 lirada sehpaya verip 4.150ye çıktım dükkandan.
  • Hayırlı olsun,

Mümkünse fotoğraflı incelemelerinizi bekliyoruz...

Güle güle kullanın...
  • @Tanty,

Güzel bir ürün almışsınız hayırlı olsun güle güle kullanın...

Fiyat konusunda sizin için değil fakat DH artık herkesçe bilinen ve takip edilen bir paylaşım sitesi olduğu için yazıyorum Sony Shoplarda 46HX700 3.625 - 3.814 TL fiyat aralığında satılıyor Peşin veya Kredi Kartı Tek çekim... Fiyat farkları Shopların bulunduğu mekanlarla ilgilidir...

quote:

Orijinalden alıntı: Tanty

Dün Ankara Gordion AVMdeki Sony shoptan 46hx700 ve sehpa aldım.Bugün 6-6:30 gibi kurulumu yapcaklar. TVnin fiyatı İBden azcık daha ucuza geldi küçük bir pazarlık ile =) 3.800 TV 350 lirada sehpaya verip 4.150ye çıktım dükkandan.
  • Teşekürler
    Cumartesi günü Teledünya bağlancak eve o zaman SD ve HD yayın fotoğraflarını koyarım. Şuan sadece PS3'de bulunan 1-2 videodan görüntü alabilirim. Kafama göre güzel bir film bulursam birde blu rayle deneme yapayım diyorum. En yakın zamanda fotoğrafları koymaya çalışırım.
    Ekleme: Bu verdiğim fiyat Bonus karda 12 taksit fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanty -- 17 Mart 2010; 18:19:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mngb

@farmakoloji,

Ercan Ticaret , Ulusta büyük postahanenin yanındaki sokakta (Posta Caddesi girişi solda) SONY SHOP olduğu için hemen farkedersin zaten...

Telefonu 324 26 27 (Hasan Bey Shop yetkilisi)

quote:

Mngb üstat bu ercan elektronik nerede Ankarada?

Teşekkürler üstat neredeyse her gün yanında geçiyorum ismi dikkatimi çekmemiş. Sen hangi modeli tavsiye edersin bana bu arada?Hx700 gözüme çok hoş geldi de.Led değil sanırım o model.

Birde 200 hz ve 200 hz pro farkı var mesela hx700 ve hx800 arasında bu pro'nun farkı ne oluyor onuda merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 17 Mart 2010; 18:34:29 >

• Yanlış anlama gogomez arkadaş evde hp marka 1gb ati hd ekrankartlı dizüstünü 7 ayda bir kere bile 46x4500 e bağlamamış kıl biri olarak oğlana söz veripte daha yeni aldığım ps3 ü bağladım ama bu konuda uzman arkadaşların fikrinin nasıl olduğunu ayar mayar ne yapmam gerektiği konusunda merak ettim tamamıyla ortaya söyledim
  • @farmakoloji,

46HX700 - 800 de aynı işlemci ve panel var BE3 S-PVA

800 de 200 Hz Pro (Motionflow)
    EDGE LED
    3D Ready var ; iki ürünün farklılıkları

iki ürün arasında fiyat farkı vardı rakam şuan aklımda değil yarın listesine bakar yazarım buradan
    800 modeli bu hafta sonu veya önümüzdeki hafta stoklara girecek diye biliyorum.

İki modelide incelemeden karar verme, bir de takvim acayip işliyor, Samsung C serileri ve Panasonic LCD ler geliyor Nisan ayında fiyatlar nasıl olur bilmem, fakat SONY bu serilerinde iyi fiyatlarla girdi...

Üretip satanlar ülkemizde çoğaldıkca fiyatlar daha makul seviyelere gelecek...

Bir de PHILIPS öğrense şu fiyatlandırmayı 9 serilerinde piyasa iyice güzel olur...

quote:

Teşekkürler üstat neredeyse her gün yanında geçiyorum ismi dikkatimi çekmemiş. Sen hangi modeli tavsiye edersin bana bu arada?Hx700 gözüme çok hoş geldi de.Led değil sanırım o model.

Birde 200 hz ve 200 hz pro farkı var mesela hx700 ve hx800 arasında bu pro'nun farkı ne oluyor onuda merak ettim

• 40HX700 kullanan kişilerin yorumlarını alabilirmiyim. Ps3 ve full hd film için alıyorum baya hoşuma gitti bu tv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mngb

@farmakoloji,

46HX700 - 800 de aynı işlemci ve panel var BE3 S-PVA

800 de 200 Hz Pro (Motionflow)
    EDGE LED
    3D Ready var ; iki ürünün farklılıkları

iki ürün arasında fiyat farkı vardı rakam şuan aklımda değil yarın listesine bakar yazarım buradan
    800 modeli bu hafta sonu veya önümüzdeki hafta stoklara girecek diye biliyorum.

İki modelide incelemeden karar verme, bir de takvim acayip işliyor, Samsung C serileri ve Panasonic LCD ler geliyor Nisan ayında fiyatlar nasıl olur bilmem, fakat SONY bu serilerinde iyi fiyatlarla girdi...

Üretip satanlar ülkemizde çoğaldıkca fiyatlar daha makul seviyelere gelecek...

Bir de PHILIPS öğrense şu fiyatlandırmayı 9 serilerinde piyasa iyice güzel olur...

quote:

Çok çok teşekkür ederim mngb. Sanırım h 800 modelini para denkleştirdiğimde alacağım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.