Şimdi Ara

SONY 2010 MODEL EX-HX-NX-LX SERİLERİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
23.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tanty

Teşekürler
    Cumartesi günü Teledünya bağlancak eve o zaman SD ve HD yayın fotoğraflarını koyarım. Şuan sadece PS3'de bulunan 1-2 videodan görüntü alabilirim. Kafama göre güzel bir film bulursam birde blu rayle deneme yapayım diyorum. En yakın zamanda fotoğrafları koymaya çalışırım.
    Ekleme: Bu verdiğim fiyat Bonus karda 12 taksit fiyatı.

akadaşım hayırlı olsun guzel bır tv gercektende bende ankamall da ınceleme fırsatı buldum renkler ve resım akışı superdı ... saygılar
  • HX700'ü PS3 veya Xbox360 ile kullancaklar için 1-2 şey söyliyim.

1-Evin küçük odasında zaten iyi bir LCD'im var (oyunlar için düşük input laglı) HX700'ü büyük ekranda film izlemek ve artık HD yayın yaygınlaşmaya başladığı için aldım yani TV'nin hızını(oyun performansını) pek kafaya takmamıştım. Eve gelip PS3'ü bağlayıp Modern Warfare 2yi açtığımda açıkçası çok umudum yoktu biraz da kötü olur kesin bu psikolojisiyle bir oyuna girdim. İnanın hiç bir fark hissetmedim. 3e 1 olan Kill/Death oranımı gayet rahat korudum. Belki Guitar Hero gibi daha hızlı oyunlarda farklar yaşanabilir fakat MW2, Gran Turismo ve Tekken gibi oyunlar oynayacaksanız hiç tereddütsüz alabilirsiniz. Tabii siz bu konularda daha hasassanız ve farkları görebilcekseniz Sony Shoplarda PS3 bağlatıp deneyebilirsiniz.
    2-22-24 ve 32 inch LCDlerde PS3 oynadıktan sonra 46 inchde oynayınca kendinizi oynadığınız oyunun içinde gibi hissediyorsunuz(MW2 gibi oyunlarda veya kokpit görünüm Gran Turismo'da)
    3-Çok önemli bir özellik olmasada, internette gördüğüm bir kaç videoda PS3'ü ve HX700'ü Bravia sync ile birbirine bağlamış ve sadece Tvnin kumandadan herşeyi kontrol edebilen kişiler vardı. PS3 menü yada ps3 browser dahil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanty -- 19 Mart 2010; 19:18:58 >

• tavsiye bekliyorum
    farkları

ex700 nx700

ambiant sensor ex var nx yok
    ışık sensor ex yok nx var
    hareket sensor ex var nx yok
    usb player ex var nx var
    ex avc,avchd,dvix,mepg4 nx avc,avchd,mpg4
    fiyatı 3800,00 4150,00 morfare'den alındı

sızce hangısı ? .....saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se_runtome -- 19 Mart 2010; 23:13:23 >
  • 32ex402 aldım.. sitesinde aşağıdaki özellikler var..

Clock
    Sleep Timer
    On/Off Timer (with Clock setting)

sleep timer'ı buldum ama clock ile on/off timer'ı bir türlü bulamadım..

on/off timer dediği tv'yi alarmlı saat misali istediğimiz zaman açılmaya ayarlayabiliyor muyuz?
  • Eveeet.. Sonunda dün gittim bulunduğum şehirdeki tek Sony Shop'a.. 40ex500'ü gördüm. HD yayında (blueray) görüntü mükemmel idi. Normal sd uyduya binbir rica ile çevirttim yayını. pek hoşuma gitmedi açıkçası. Satan vatandaş siz digitürk ile seyredeceksiniz daha iyi görüntü alırsınız dedi!. Onu da geçtim tvnin kasası veya dış görüntüsünü beğenmedim. Aslında demek istediğim benzer ürünler (40b65x, 8494/8694 veya LH5000 gibi) gibi şık deği. Çok kalın bir çerçevesi var. Hadi onu da geçtim çünkü çerçevesine bakmayacağız camını seyredeceğiz dedik. W5xxx serisini sordum adam ohooo onlar çoktan (3-4 ay önce) bitti dedi..Ama esas şoku fiyat etiketini görünce yaşadım. 2 dükkan ötede Teknosa da taksitli/peşin 2699 TL'ye ve internette bazı arkadaşların peşin 2330 TL'ye kadar satın aldığını bildiğim tvye adam tam 2999TL (peşin!) fiyat çekti! Tabi ben resmen şok oldum çünkü pazarlıkla teknosa fiyatından aşağıya almayı kestirerek girmiştim dükkana. Adam 1 TL dahi inmedi ben de iyi sinek sallamalar diyerek çıktım dükkandan. Bu gidişle istemeye istemeye internetten hb.com dan Phil 8404 alacağım. Bana özel indirimle ve havale indirimi ile 2199TL. İstemememin nedeni TV değil internetten almak. Görüp de almak istiyordum ama olmayacak herhalde.. Ölü piksel falan olursa başıma iş alırmıyız acaba diye düşünüyorum..Biliyorum başlık uygun değil ama ne dersiniz?

• akorkmaz11

bence bu tarz ürünleri hb gibi yerlerden almayın gidin gorun öyle alın benim arkdasim daha 1 ay olmadı 40 58xx serilerinden aldı 2300 sony shoplardan kocaeliden aldı
  • HX800 ve HX900' da 40 inç model çıkacakmı araştırdım ancak bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakut

HX800 ve HX900' da 40 inç model çıkacakmı araştırdım ancak bulamadım

türkiye sitesınde yok sanırım sadece hatırladığım nx800 var hx serisi yok
  • HX800' de 40'' ve 46'' ,HX900' de ise 52'' ve 46'' olacak
  • 40nx 700 de dvb c t s s2 ler varmı?
  • @se_runtome,

sony 40NX700 lerde DVB-T ve DVB-C Tumer var DVB-S2 Tunerli seriler 705 lerde olacak, tabii SONY EURASIA ne zaman TR ye getirir bilmiyorum...

Fiyatı 40NX700 Axses Kartla 3700/5 veya 3895/12

quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

40nx 700 de dvb c t s s2 ler varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mngb

@se_runtome,

sony 40NX700 lerde DVB-T ve DVB-C Tumer var DVB-S2 Tunerli seriler 705 lerde olacak, tabii SONY EURASIA ne zaman TR ye getirir bilmiyorum...

quote:

teşekkur ederım arkadaşım bugun 1 saat evvel ankara armada sonyde baktım nx800,nx700 ve ex700 hepsıde superdı yalnız nx700 cocuk 4299 ex3990 dedı tabı gayet ılgısızler bu bıraz kotu senın aldığın fıyat nerden saygılar
  • @ se_runtome,

Sony Eurasia Bayisi SONY SHOP Ulus'ta ERCAN TİCARET....Telefonu 324 26 27 Yetkili Kişi Hasan Bey...

quote:

quote:

@se_runtome,

quote:

teşekkur ederım arkadaşım bugun 1 saat evvel ankara armada sonyde baktım nx800,nx700 ve ex700 hepsıde superdı yalnız nx700 cocuk 4299 ex3990 dedı tabı gayet ılgısızler bu bıraz kotu senın aldığın fıyat nerden saygılar

• quote:

@ se_runtome,

Sony Eurasia Bayisi SONY SHOP Ulus'ta ERCAN TİCARET....Telefonu 324 26 27 Yetkili Kişi Hasan Bey...

quote:

quote:

@se_runtome,

quote:

sağol.

birde istanbul bil ne dersın hoş fark yok ama goruştum hasan beyle sanırım bırde adaş cıktık

• ya arkadaşalar bu ex700 ve nx700 özellikleri bırebır 2-3 ekler harıç wifi bırı dahıl bırı hazır bunlar onemlı değılde sadece kasa farkları için ortalama 800-900 fark vermeye değermi? 2side edge led ve ıncelıklerı aynı ama panelleri nasıl onu bılmıyorum

www.televisoninfo.com adresınde test etmışler bır bakarsanız sevınırım

saygılar.
  • Bir de bu televizyonlar internete bağlanıyor ama sanırım gezinti yaptırmıyorlar. Değil mi?
  • İnternette 40HX705 diye aratınca birsürü sonuç buluyor. 705'ler de satışa sunuldu bizimmi haberimiz yok. Gerçekten 705 olanlarda DVB-S2 tuner varmı
  • HX805 Ve HX905 geliyormuş, İB de çok yakında yazıyor. Beklemeye değermi?
  • Nasip olursa haziran, temmuz gibi crt'den led-lcd terfisini gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Sony alırsamda dvb-s2 alıcısı olduğu için sonu "5" ile bitenlerden alacağım fakat bu ürünleri sadece "İB" getiriyor. Bu firmadan alış veriş yapan var mı? Paralel ithalat olayı canımı sıkıyor.
  • 40NX800 nasıl arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.