Şimdi Ara

SONY 2011 TV MODELLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony'nin 2011 TV modelleri daha öne açıklanmıştı, şu an çıkmak üzere.. Flagship XBR HX929m modeli herşeyiyle bana çok tatmin edici göründü. Yakın gelecekte 3D TV'ye geçmek farz olacak gibi. Plazma olmasına rağmen en iyi 3D Panasonic'te olduğu için yeni çıkacak VT-30 serisini ya da mevcut yenilenen GT-30 serisini düşünüyordum ama Sony'nin bu yeni serisi aklımı çelecekmiş gibi duruyor. Plazamnın parlaklığının daha az olmasına bir türlü alışamadım, LCD/LED bana daha fazla seyir zevki veriyor. Benim için Sony'nin tek dezavantajı mevcut serilerde mağazalarda görüldüğü üzere aşırı parlamalı ekranları olması ve bir de çeşitli forumlarda yazıldığı üzere 3D izlerken kafanın en ufak yana hareketinde 3D etkisinin bozularak crosstalk yapması ve renklerin gitmesi. Yeni serinin henüz reviewları çıkmamış. 55 ekranı Mayısta, 65 ekranı Eylül'de piayada olacakmış. Bakalım yazdığım konularda ilerleme var mı? Eğer bu sorunları çözmüşlerse, yılsonunda 65 ekran HX929 alıp artık bu TV konusunu uzun yıllar rafa kaldırmayı düşünüyorum. Bir daha bundan daha ilerisine ihtiyacım olmayacağından eminim.

Sony yeni serinin avsforum threadi:

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1304715

Serinin SONY tanıtım linki (Şimdilik sadece 46 ekran için)

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10151&catalogId=10551&langId=-1&productId=8198552921666312888

• Fiyatlar her zamanki Sony klasiği olarak astronomik olacaktır.
  • Sonunda çerçeveleri biraz da olsa inceltmiş sony. Tv ve görüntü işlemcilerinin performansı güzel fakat önceki modellerde bir de şu kozmetiğe de azıcık önem verseler daha iyi olurdu.
    Ben de sony kullanıyorum fakat çerçevenin daha ince olmasını dilerdim açıkcası, ama satın alırken kozmetik yerine performansı tercih ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 SONY 3D TV
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.