Şimdi Ara

sony 3D TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony 3d tv taktığım i7'li sistemimden 3D görüntü alamıyorum

ekran kartım Nvidia GTS 250 HDMİ den bağlanıyorum , sonynin kendi 3D gözlüğünü kullanmaktayım

ayrıca blue-RAy disklerdeki 3D film leri blu-ray player olmasına rağmen açamıyorum tavsiye ettiğiniz bir program varmı ??

3D görüntü alabilmem için ne yapmam gerekiyor?

• tv nin tam öelliklerini bilmiyorum araştırmadım ancak normal sd veya hd yayınları 3d ye çevirebiliyorsa

tv ile alakalı bir ayarlama gerekli bunu yapmıyorsa pc veya bd blayer ile alakalıdır

verdiğiniz filmler 3d midir? normal filmleri 3d izlemek istiyorsanız power dvd 10 da bu özlellik mevcut
  • BLU-RAY OYNATICI LG

FİLMLER 3D FAKAT BİR OYNATICI PROGRAMLA ÇALIŞTIRAMADIK

AYRICA OYUNLARDA VE HİÇBİR UYGULAMADA 3D ÖZELLİĞİNDEN YARARLANAMADIK

İŞLEMCİ İ7
    RAM 6GB
    EKRAN KARTI GTS 250
    HDMİ DEN BAĞLANDIK NVİDİANIN EN SON SÜRÜCÜLERİNİ İNDİRDİK
  • Windows 7 kullandığınızı varsayıyorum. Oyunlarda Nvidianın sürücüsünden 3D özelliğini açtığınızda 3D olarak seyredebilmeniz lazım. Yalnız monitör hangi sistemi kullanarak 3D görüntü verebiliyor onuda araştırmak lazım.
  • SONY KDL-32EX720 82CM 3DTV NORMALDE NVİDİA'NIN SİTESİNDE GTS250 DESTEKLİYORMUŞ DİYE HATIRLIYORUM
  • Bildigim kadarı Nvidia kartlarda 3d kullanbilmeniz için monitorun 3dvision destekli olması gerekiyor hatta yanında apart falan var bu tarz monitorlerde.Blue ray player dan kastınız galiba bir programdan bahsediyorsunuz yani harici olarak bir blueray cihazınız yok siz bilgisayara blueray okuyucu taktınız herhalde.Program olarak sunu bir deneyin WinDVD 9 Plus Blu-Ray ama once duz 3d olmayan bir film koyun deneyin cunku sizin 3d olayınız zaten 3dvision yuzunden calısmıyorsa bosuna ugrasmamıs olursunuz.Dedigim gibi once normal blueray filmi oynatın sonra 3d olayına bakın ama benim gordugum baktıgım sitelerde tvniz 3dvision desteklemedigi gorunuyor ati kartlarda boyle bir kısıtlama yok bildigim kadarı ile.

Su safyadan ati ile ilgili bilgiler mevcut sizin tv modeliniz yok ama sayfa eski olabilir guncellememis olmaları cok muhtemel.

http://www.amd.com/tr/products/technologies/amd-hd3d/pages/supported-hardware.aspx

Nvidai içinde su sayfada features kısmına tıkla orada goreceksin

http://www.nvidia.com/object/product_GeForce_3D_VisionKit_us.html

SAYGILARLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock_Rage -- 21 Mayıs 2011; 14:29:12 >

• Anlayamadığım konu ise NVIDIA nın kendi sitesinde desteklediğini yazıyor aşağıda linki var

http://www.nvidia.com/object/3dtv-play-requirements.html Sony KDL-32EX720

o linkde sadece desteklenmeyen olarak GTS 250 ekran kartımız var
  • Kardeşim görüntüyle ilgili bir olay için desteklemeyen sadece ekran kartı var diyorsun. Butür işlerin ortadireği ekran kartıdır, listeyi inceledim GTX260 altındaki ekran kartlarını desteklemiyor, o sistemde 3D izlemek istiyorsan ekran kartını değiştirmen gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.