Şimdi Ara

Sony 40ex520, Samsung 40d600, Philips 40pfl6606, LG 42lw4500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony 40ex520, Samsung 40d600, Philips 40pfl6606, LG 42lw4500

Yaptığım incelemelerim ve bütçem neticesinde bu 4 model de karar kıldım. fakat sıralamasını yapamıyorum.

bana fiyat ve özellik bakımından en uygun sıralamayı yaparmısınız?

sony 40ex520 hepsiburada.com'da 1.899 TL sd yayınları kusurlu diye okudum birkaç yerde. ama adı sony. toz konduramıyorum.

samsung 40d600 vatanbilgisayarda 1.999 TL buda akıllı ve 3D. gözlük mözlükte veriyorlarmış.

philips40pfl6606 hepsiburada.com'da 1.609 TL kontrast 500.000 diye biliyorum. düşük gibi sanki.

LG 42lw4500 bimeks'te 2.199 LG'de 3D

şimdi arkadaşlar gelelim benim için önemli olan özelliklere.

ben laptop'ımı TV'ye bağlayıp. pc oyunları oynamak, netten film dizi vs izlemek istiyorum.

akıllı TV olması bir diğer önceliğim.

yenileme hızı, kontrast oranı da önemli.

benim sıralamam şu şekilde... her ne kadar zorlansam da.

sony
    samsung
    LG
    philips....

değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carisma069 -- 8 Kasım 2011; 16:30:12 >

• Verdiklerin arasında 3D film izlerim oyun oynarım diyorsan tek seçeneğin LW4500 zaten. Diğerlerindeki 3D yi kullanamazsın bile sorunlu ve yorucu olur. Ama bu modelinde Smart TV yok, LW5500 de var. Gerçi sen laptop bağlantı ile kullanacaksan TV yi Smart TV özelliği neden istiyorsun? Çok gereksiz olur hiç kullanmazsın o özelliği.
    3D istemiyorum dersen de 2D de en iyisi EX520 bu verdiklerin arasında.
  • ex520 özelliklerinde 50hz yazıyor. eğer 100hz değilse yaklaşma derim asi genç arkadaşım.

ben de araştırıyorum senin için bir yandan. smart tv filan sana gerekmez zaten laptop bağlayacaksın.
  • 3D kullanıcam derseniz LG,

2D yayınlar önceliğim derseniz Sony bu konu da en iyisi.

Saygılar,
  • kaç gündür işin içinden cikamadım bende genelde oyun oynuycam pc ve ps3 baglıycam fılm ızlerım smart tv olması banada pek bı mantıklı gelmıyo ama onlardada guncelleme olayı tvyı daha ıyı hale getırır dıye dusunuyorum ilk baslarda samsung 40d7000 alıyım dıe yırtınıyodum sonra ogrendımkı forumdan cloudıng sorunu yapıyomus oyunlarda bulutlanma bana gelmez dıe dusunuyorum oyunlarda en ıyısı sony dıolar oda parasal yonden alabılıceklerım var ama ozellıklerıne bakılınca bi lg lw4500 ozellıklerını bıle tasımıyo yeterlı olurmu bılmıyorum samsung tasarım olarak cok guzel ama tasarımı ıyı olmus oyunları mafettıkten sonra yemısım onun gorsellıgını lg lw4500-5500 dede edge led oldugu ıcın karanlıkta kenarlardan cıkan beyaz ısıklar bellı oluyomus full led alıyım dedım yani lg lx9500 ondada sorun yasayan arkadaslar var.napıcamı bılmıyorum gidip tektek denemek bakmak ıncelemek bunu yaptımda cok ayrıntılı bır sekılde degıl.bunuda nsl yaparım onuda bılmıyorum hayırlısı.
  • Ben geçtiğimiz hafta Sony 40EX520 aldım burada yapılan tavsiyeler üzerine. TV'yi çok ayrıntılı deneme ve izleme fırsatım olmadı ancak parlaklığı biraz az yani görüntü biraz sönük gibi geldi açıkçası. Ayarlarda "parlak" seçiminde izlememe ve arka ışık ayarı da MAX'da olmasına rağmen görüntüler çok canlı olmadı. Özellikle de 40D6000 ile karşılaştırınca. Ancak showroomlarda gördüğümü kadarıyla Samsung 40D6000 modelinin de parlaklığı renkleri çok gerçek dışı geldiği için tercihimi Sony'den yana kullanmıştım aslında.

TV'yi 1670 TL 'ye Vatan bilgisayardan aldım. Bir tek acaba 300 TL fazladan verip Philips 40 PFL 6606 mı alsaydım acaba diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vette79

Ben geçtiğimiz hafta Sony 40EX520 aldım burada yapılan tavsiyeler üzerine. TV'yi çok ayrıntılı deneme ve izleme fırsatım olmadı ancak parlaklığı biraz az yani görüntü biraz sönük gibi geldi açıkçası. Ayarlarda "parlak" seçiminde izlememe ve arka ışık ayarı da MAX'da olmasına rağmen görüntüler çok canlı olmadı. Özellikle de 40D6000 ile karşılaştırınca. Ancak showroomlarda gördüğümü kadarıyla Samsung 40D6000 modelinin de parlaklığı renkleri çok gerçek dışı geldiği için tercihimi Sony'den yana kullanmıştım aslında.

TV'yi 1670 TL 'ye Vatan bilgisayardan aldım. Bir tek acaba 300 TL fazladan verip Philips 40 PFL 6606 mı alsaydım acaba diye düşünüyorum...

Sony tv kullananlarin dikkat etmesi gereken konulardan biride sizin yasadiginiz problem. Resim ayarlarindan canli secenegini secmeniz kontrasti yuksek tutmaniz goruntude iyilesmeler olacaktir. Keyfinize gore resim modundaki renk kismini soguk veya normal olarakta degistirebilirsiniz. 46ex500 kullanicisi olarak bir cok ps3 xbox ve blu-ray film sonucunda bu sonuca vardigimi soyleyebilirim.

Sony kullanan arkadaslarda akillarinda soru isareti olan olursa yardim edebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    Sony 55xf9005 - Samsung 55q80t
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sony bayisinde ex520 fiyatı 1.800 ve wifi adaptörü hediye ediyorlar. peşin fiyatına taksitde uyguluyorlar.

kararsız kaldım lütfen yardım edin 3 güne kadar almayı düşünüorum ex520'yi...
  • 2gün önce lw4500 aldı kardesim m marktan bugun geri veriyoruz . bulanık bir görüntü bariz bir sekilde bulutlanma ve 1 ölü piksel tv de özellik çok ama asıl yapması gereken işi yapamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

2gün önce lw4500 aldı kardesim m marktan bugun geri veriyoruz . bulanık bir görüntü bariz bir sekilde bulutlanma ve 1 ölü piksel tv de özellik çok ama asıl yapması gereken işi yapamıyor

cevabın için teşekküR ederim kaRdeşim. bende bu hususlaRı göz önünde bulunduRaRak sony'e yöneliyoRum. peRşembe günü gidip alıcam biRini. büyük ihtimal ile sony olacak.
  • önemli degil kardeşim ama sen yinede almadan önce ikisinide adam akıllı bir seyret zaten anlayacaksın aradaki farkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: carisma069

quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

2gün önce lw4500 aldı kardesim m marktan bugun geri veriyoruz . bulanık bir görüntü bariz bir sekilde bulutlanma ve 1 ölü piksel tv de özellik çok ama asıl yapması gereken işi yapamıyor

cevabın için teşekküR ederim kaRdeşim. bende bu hususlaRı göz önünde bulunduRaRak sony'e yöneliyoRum. peRşembe günü gidip alıcam biRini. büyük ihtimal ile sony olacak.

Merhaba,

EX520 serisinde Options - Resim - Resim Modu - Canlı yaparsanız görüntüdeki değişmeye tanık olabilirsiniz. Bunun dışında Resim menüsünün en altında bulunan Gelişmiş Ayarlar bölümünden de TV'nize gelen yayın üzerinde iyileştirmeler, renklerde ve kontrasta ekstra oynamalar yapabilirsiniz.

Bu konu altında daha da önce bahsettiğim gibi, 2D yayınlarda cebinize uygun ise Sony'den vazgeçmeyin derim.

Saygılar,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.