Şimdi Ara

Sony 40EX721 mi Samsung 40D6500 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
14.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hackteamtr

quote:

Orijinalden alıntı: PAŞA

Ben 40D6500 2099 tl ye aldım word'e 5 taksit;) 2 gözlük hediyesiyle beraber...

nereden aldınız acaba?

Vatan bilgisayardan aldım %25 indirim kapanyası vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: muverrih35

quote:

quote:

Selam arkadaşlar. Ben de konuyla ilgili görüşlerimi sunayım. Dayım için Cumartesi günü Bornova Forum Bimeks'ten 2.599 tl'ye Samsung 40D6500 3D Led TV yi aldık. Kutusunda 2 adet pilli aktif 3D gözlük var. Ayrıca bir tane 3D filmle birlikte 2 adet 3D gözlük daha veriliyordu. Mağazadan çıkar çıkmaz servisi aradık kurulum için ve pazar günü çalıştıklarını söylediler ve pazar günü kurulum yapıldı. TV nin oldukça şık bir görüntüsü var. Dahili uydu alıcısının olması da ayrı bir avantaj. 2 ayrı kumanda olmuyor. Tek bir kumanda ile herşeyi kontrol edebiliyorsunuz. Ama d-smart veya benzeri bir üyelik istiyorsanız kart yuvası için ayrı bir aparat almanız gerekiyor ve fiyatı 80-90 tl civarı dediler. Uydudan kanalları yükleyip gerekli ayarlamalar yapıldı. Görüntü kalitesi gerçekten güzel. Henüz 3D filmi izleyemedim. Onun için net bir şey söyleyemem fakat mağazada stantda kurulmuş tv den 3d bir belgesel izleme fırsatımız oldu. Çok aşırı olmasa da tatmin edici bir görüntü sunuyor. Tavsiye edilir bir tv

yani toplam 4 gözlük mü almış oluyorsun????????

Kusura bakma kardeş bir süredir yoktum o yüzden yeni görüyorum mesajını. Evet 2 adeti kutunun içinde zaten. 2 adet de bimeks mağazası veriyor kutusuyla, yani toplamda 4 adet aktif 3d gözlüğün oluyor.

Ben 2 gözlük hediyeli aldım ama 2099 aldım:))) Hayırlı uğurlu olsun, güle güle izle kardeşim, benim TV henüz gelmedi, TV hakkındaki ilk izlenimlerin nelerdir acaba? Memnun musun?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selam arkadaşlar. Ben de konuyla ilgili görüşlerimi sunayım. Dayım için Cumartesi günü Bornova Forum Bimeks'ten 2.599 tl'ye Samsung 40D6500 3D Led TV yi aldık. Kutusunda 2 adet pilli aktif 3D gözlük var. Ayrıca bir tane 3D filmle birlikte 2 adet 3D gözlük daha veriliyordu. Mağazadan çıkar çıkmaz servisi aradık kurulum için ve pazar günü çalıştıklarını söylediler ve pazar günü kurulum yapıldı. TV nin oldukça şık bir görüntüsü var. Dahili uydu alıcısının olması da ayrı bir avantaj. 2 ayrı kumanda olmuyor. Tek bir kumanda ile herşeyi kontrol edebiliyorsunuz. Ama d-smart veya benzeri bir üyelik istiyorsanız kart yuvası için ayrı bir aparat almanız gerekiyor ve fiyatı 80-90 tl civarı dediler. Uydudan kanalları yükleyip gerekli ayarlamalar yapıldı. Görüntü kalitesi gerçekten güzel. Henüz 3D filmi izleyemedim. Onun için net bir şey söyleyemem fakat mağazada stantda kurulmuş tv den 3d bir belgesel izleme fırsatımız oldu. Çok aşırı olmasa da tatmin edici bir görüntü sunuyor. Tavsiye edilir bir tv

yani toplam 4 gözlük mü almış oluyorsun????????

Kusura bakma kardeş bir süredir yoktum o yüzden yeni görüyorum mesajını. Evet 2 adeti kutunun içinde zaten. 2 adet de bimeks mağazası veriyor kutusuyla, yani toplamda 4 adet aktif 3d gözlüğün oluyor.

Ben 2 gözlük hediyeli aldım ama 2099 aldım:))) Hayırlı uğurlu olsun, güle güle izle kardeşim, benim TV henüz gelmedi, TV hakkındaki ilk izlenimlerin nelerdir acaba? Memnun musun?

Tv'yi kendime değil dayıma aldık. İlk gün birkaç saat izledik. Gayet güzel ama tabi uzun uzun izleyip öyle yorum yapmak daha iyi olur. Dayım memnun olduğunu söylüyor. Ben onun yalancısıyım :)

• Bende Sony TV ve Seagete HDD var TV yayını kaydediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stereorocker

Bende Sony TV ve Seagete HDD var TV yayını kaydediyorum.

sanırım 40d6500 de de aynı özellik mevcut...
  • Selam arkadaşlar. Samsung 40D6500 televizyon almıştık dayımlara. Artık ne olduysa show tv nin ses yok. Bugün geçerken evlerine uğradım sorunu çözeyim diye. Diğer kanallarda problem yok ama show tv de görüntü var ses yok. Ses ayarlarına girdim. Türkçe'yi seçtim ve ses geldi. Kanal dil seçeneklerinde Türkçe dışında 2 tane tanımlanmamış diye şık var. Türkçe'yi seçince ses geliyor fakat başka kanala geçip tekrar show tv ye gelince ses yine yok. Dil ayarlarına tekrar giriyorum ve tanımlanmamış seçeneğinin seçili olduğunu gördüm. Defalarca denememe rağmen bir türlü kayıt edemiyorum. KAnal değişince ses gidiyor. Diğer kanallarda herhangi bir problem yok. Benzer problem yaşayan var mı ? Ya da nasıl çözebiliriz bu sorunu ?
  • quote:

Selam arkadaşlar. Samsung 40D6500 televizyon almıştık dayımlara. Artık ne olduysa show tv nin ses yok. Bugün geçerken evlerine uğradım sorunu çözeyim diye. Diğer kanallarda problem yok ama show tv de görüntü var ses yok. Ses ayarlarına girdim. Türkçe'yi seçtim ve ses geldi. Kanal dil seçeneklerinde Türkçe dışında 2 tane tanımlanmamış diye şık var. Türkçe'yi seçince ses geliyor fakat başka kanala geçip tekrar show tv ye gelince ses yine yok. Dil ayarlarına tekrar giriyorum ve tanımlanmamış seçeneğinin seçili olduğunu gördüm. Defalarca denememe rağmen bir türlü kayıt edemiyorum. KAnal değişince ses gidiyor. Diğer kanallarda herhangi bir problem yok. Benzer problem yaşayan var mı ? Ya da nasıl çözebiliriz bu sorunu ?

İlacın burda bence "http://www.turke****.com/satforum/showthread.php?t=653083"
    turkeyforum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ken08 -- 25 Ekim 2011; 22:39:03 >

• Yaklaşık 2 aydır Samsung 40D6500 ve Sony 40EX721 araştırıyorum ve ikisinin arasında kalmıştım fakat sonunda kararımı verdim ve Samsung 40D6500 aldım çünkü daha yüksek özelliklere sahip. Bunlardan benim için en önemli olanı; 3D film izlemek için Samsung'a harici diskini USB girişinden bağlıyorsun ve nerdeyse bir çok formatı MKV dahil çözüyor, aynı zamanda alt yazısını da çözüyor ve türkçe karakterleri de destekliyor fakat Sony için ayrıca 3D oynatıcı,sinema sistemi benzeri şeyler almak gerekiyor. Sony 40EX721 direk USB'den video oynatsa da alt yazılarını çözmüyor ve her 3D filmi de oynatmıyor. Basit bir MKV oyanıtıcı 400 liradan başlıyor. Sinema sistemleri ise 1500 liradan başlıyor. Samsunga için böyle bir ara cihaza gerek yok. Ayrıca Samsung 2D görüntüyü 3D'ye çeviriyor. Orjinal 3D gibi olmasada uydudan aldığım HD yayını (herhangi bit kanalı) 3D'ye çevirip kutusundan 2 adet çıkan piyasa değeri 250 lira olan pilli Samsung 3D gözlüklerle dizi bile izleyebiliyorum. Herhangi bir sinema sistemini bağlayıp izleyebilirsiniz. Bunu bağlamanıın nedenide zaten sadece 3D sesleri de almak. bunuda Tv ile sinema sistemi arasına optik bağlantı yaparak sağlıyorum. böylelikle izlediğim 3D filmin dijital seslerini de alabiliyorum. Üstelik piyasa değerinden de ucuza aldım. Hemde Samsung garantili ve çok bilindik bir elektronik mağazadan. Bu konuda detaylı bilgi verebilirim fakat buradan reklam olabilir düşüncesiyle yazmıyorum. Yöneticilerden birisi olmaz derse mağaza ismini de verebilirim. Yapmanız gereken sadece indirim günlerini takip etmek. 3.099 olan fiyatını 2.479'a çekince ve bu fiyata 12 taksit yapınca bence etmekde fayda var.

• tartışılmaz tabikide D6500 ,, Mkv başlı başına Dts başlı başına faktör zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdear

Yaklaşık 2 aydır Samsung 40D6500 ve Sony 40EX721 araştırıyorum ve ikisinin arasında kalmıştım fakat sonunda kararımı verdim ve Samsung 40D6500 aldım çünkü daha yüksek özelliklere sahip. Bunlardan benim için en önemli olanı; 3D film izlemek için Samsung'a harici diskini USB girişinden bağlıyorsun ve nerdeyse bir çok formatı MKV dahil çözüyor, aynı zamanda alt yazısını da çözüyor ve türkçe karakterleri de destekliyor fakat Sony için ayrıca 3D oynatıcı,sinema sistemi benzeri şeyler almak gerekiyor. Sony 40EX721 direk USB'den video oynatsa da alt yazılarını çözmüyor ve her 3D filmi de oynatmıyor. Basit bir MKV oyanıtıcı 400 liradan başlıyor. Sinema sistemleri ise 1500 liradan başlıyor. Samsunga için böyle bir ara cihaza gerek yok. Ayrıca Samsung 2D görüntüyü 3D'ye çeviriyor. Orjinal 3D gibi olmasada uydudan aldığım HD yayını (herhangi bit kanalı) 3D'ye çevirip kutusundan 2 adet çıkan piyasa değeri 250 lira olan pilli Samsung 3D gözlüklerle dizi bile izleyebiliyorum. Herhangi bir sinema sistemini bağlayıp izleyebilirsiniz. Bunu bağlamanıın nedenide zaten sadece 3D sesleri de almak. bunuda Tv ile sinema sistemi arasına optik bağlantı yaparak sağlıyorum. böylelikle izlediğim 3D filmin dijital seslerini de alabiliyorum. Üstelik piyasa değerinden de ucuza aldım. Hemde Samsung garantili ve çok bilindik bir elektronik mağazadan. Bu konuda detaylı bilgi verebilirim fakat buradan reklam olabilir düşüncesiyle yazmıyorum. Yöneticilerden birisi olmaz derse mağaza ismini de verebilirim. Yapmanız gereken sadece indirim günlerini takip etmek. 3.099 olan fiyatını 2.479'a çekince ve bu fiyata 12 taksit yapınca bence etmekde fayda var.

Sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım. Bende D6500 ü perşembe günü aldım. Teknosa dan. 2599 TL ve 2 Adet SSG 3100 Model gözlük hediye. Mükemmel Bir Tv kaçırmayın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ejderhalordu

quote:

Yaklaşık 2 aydır Samsung 40D6500 ve Sony 40EX721 araştırıyorum ve ikisinin arasında kalmıştım fakat sonunda kararımı verdim ve Samsung 40D6500 aldım çünkü daha yüksek özelliklere sahip. Bunlardan benim için en önemli olanı; 3D film izlemek için Samsung'a harici diskini USB girişinden bağlıyorsun ve nerdeyse bir çok formatı MKV dahil çözüyor, aynı zamanda alt yazısını da çözüyor ve türkçe karakterleri de destekliyor fakat Sony için ayrıca 3D oynatıcı,sinema sistemi benzeri şeyler almak gerekiyor. Sony 40EX721 direk USB'den video oynatsa da alt yazılarını çözmüyor ve her 3D filmi de oynatmıyor. Basit bir MKV oyanıtıcı 400 liradan başlıyor. Sinema sistemleri ise 1500 liradan başlıyor. Samsunga için böyle bir ara cihaza gerek yok. Ayrıca Samsung 2D görüntüyü 3D'ye çeviriyor. Orjinal 3D gibi olmasada uydudan aldığım HD yayını (herhangi bit kanalı) 3D'ye çevirip kutusundan 2 adet çıkan piyasa değeri 250 lira olan pilli Samsung 3D gözlüklerle dizi bile izleyebiliyorum. Herhangi bir sinema sistemini bağlayıp izleyebilirsiniz. Bunu bağlamanıın nedenide zaten sadece 3D sesleri de almak. bunuda Tv ile sinema sistemi arasına optik bağlantı yaparak sağlıyorum. böylelikle izlediğim 3D filmin dijital seslerini de alabiliyorum. Üstelik piyasa değerinden de ucuza aldım. Hemde Samsung garantili ve çok bilindik bir elektronik mağazadan. Bu konuda detaylı bilgi verebilirim fakat buradan reklam olabilir düşüncesiyle yazmıyorum. Yöneticilerden birisi olmaz derse mağaza ismini de verebilirim. Yapmanız gereken sadece indirim günlerini takip etmek. 3.099 olan fiyatını 2.479'a çekince ve bu fiyata 12 taksit yapınca bence etmekde fayda var.

Sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım. Bende D6500 ü perşembe günü aldım. Teknosa dan. 2599 TL ve 2 Adet SSG 3100 Model gözlük hediye. Mükemmel Bir Tv kaçırmayın derim.

Bende sizin aldığınız yerden aldım. Ekim ayı içerisinde 2 kere %50'ye varan indirim yaptı sadece extra mağazalarında bunlardan birisine tesadüfen denk geldim, kredi kartımda limitim olmamasına ve hiç müsait olmamama rağmen para yatırıp peşin fiyatına 12 taksit yaptırdım. Bu fırsatı asla kaçıramazdım. Takipte olmanızı tavsiye ederim. Teknosa Extra'lar çok indirim yapıyo ama bir günlük. Onu yakalarsanız daha bir çok ürüne piyasadan çok ucuza alabilirsiniz tabi o izdihamdan sağ çıkabilirseniz :)

• 40 inç bir televizyon göbek bile atsa 2600 tl'lik rakam, normal bir rakam değildir.Önce bindirip sonra indiriyorlar.
    Alan da indirimli aldım sanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arokh

40 inç bir televizyon göbek bile atsa 2600 tl'lik rakam, normal bir rakam değildir.Önce bindirip sonra indiriyorlar.

Avrupa yaşıyor olsaydım bende sizin gibi düşünürdüm fakat burası Türkiye. iki aydan fazla bir süredir ilgilenen ve fiyatları takip eden birisi olarak ülkemiz şartlarında iyi fiyat. bizlerde bayılmadık 2500 TL para verirken fakat bu sefer bi ürün sahibi olamıyorsunuz. 2000 TL'lere i-Phone'lar PS'lar satıldığı bir ülkede bence çok para değil. 1500'e de 42 inç LED TV var fakat bu iş biraz zevk ve bütçe meselesi.
  • Arkadaşla televizyonu aldım ve tek kelime ile mükemmel. Normaldehd formattaki yayınları geçtim normal yayınları bile hd yeyakıh bir güzellikte gösteriyor. Oyunlardan bahsetmiyorum bile ps3 mhteşemuyum sağladı:) hele birde elinizde 720p dizi yada filminiz varsa nerdeyse bluray kalitesindeymiş gibi izliyorsunuz usbden. Zaten mkv dahil bütün formatları okuyor ve türkçe karaterle şlgili altyazı sorunu yok. Normal dvd izleseniz bile görüntünün netliğine şaşırıcaksınız. Almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum. Spartacus izlerken görüntü yağlı boya tablo kadar güzeldi:) kesinlikle samsung diyorum alın kendi gözünzle görün. Kendi içinde bir hd uydu alıcı bulundurması en büyük artısı 2d-3d convert ve400 hz cmr mükemmel bir görüntü kalitesi sunuyor...
  • quote:

quote:

40 inç bir televizyon göbek bile atsa 2600 tl'lik rakam, normal bir rakam değildir.Önce bindirip sonra indiriyorlar.

Avrupa yaşıyor olsaydım bende sizin gibi düşünürdüm fakat burası Türkiye. iki aydan fazla bir süredir ilgilenen ve fiyatları takip eden birisi olarak ülkemiz şartlarında iyi fiyat. bizlerde bayılmadık 2500 TL para verirken fakat bu sefer bi ürün sahibi olamıyorsunuz. 2000 TL'lere i-Phone'lar PS'lar satıldığı bir ülkede bence çok para değil. 1500'e de 42 inç LED TV var fakat bu iş biraz zevk ve bütçe meselesi.

Her iki tv de 2500 tl'lik iş yapmıyorlar, sadece biz kendimizi böyle olduğuna ikna ediyoruz.
    Iphone konusunda haklısın ama onu alan da kontör almaya para bulamıyor.

• Tezimi destekleyen bir konu da burada geçiyor...http://forum.donanimhaber.com/m_47207227/mpage_13//tm.htm#54225891
  • Arkadaşlar bende ürünü dün yani 11.12.11 tarihinde Vatan'dan aldım. %25 indirim ve vade farksız 10 taksit kampanyası vardı. 2324 TL + 2 adet 3D gözlük hediyesiyle beraber aldım.. Okuduğum kadarıyla inanılmaz performans gösteren bir ürünmüş. Arkadaşım aynı mağazadan 40D7000'i aynı fiyata almıştı. O yüzden biraz fırsatı kaçırdığıma yanıyorum ama anlattığı kadarıyla aynı seri ürün oldukları için kalite ve özellikler aynıymış. Kurulum yapıldıktan sonra başından kalkmak istemeyeceksin diyordu bana.. O yüzden 40D6500 mü yoksa 40D7000 mi alayım diye araştıran arkadaşlara 2 ürünüde araştırsınlar ve fiyatı ilk olarak hangisinin düşerse onu tercih etsinler. Aralarındaki tek fark biri 400Hz diğeri 800 Hz.. Görüntü kalite farkı anlaşılmayacak kadar az.. TVyi, yarın yani salı günü Samsung servis gelip kuracak.. Şimdiden çok heyecanlıyım.

* 2D-D Converter
    * Dahili HD Uydu alıcısı
    * Dahili Wireless
    * Web Browser
    * 400Hz
    * Full HD Led Ekran(Sınfının en incesi)
    * Teledünya veya diğer uyumlu dijital platformlardaki yayınları uygun bir HDD ve ya flash disc'e kaydedebilme

v.b özellikleri bulunan bu tv harika ötesi.. Kullandıkça diğer izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.. Herkese iyi sohbetler..

• quote:

quote:

arkadaşa katılıyorum küçücük cep telefonlarına dünya kadar paralar isteniyor bence fiyat şu zamanda normal.1 sene öncede lcdlere o kadar para veriliyordu şimdi isimleri nerdeyse unutuluyor.

• arkadaşım bende 2 gün önce bu modeli aldım. İnceleme şansım çok olmadı. fakat 7000 serileri haricinde 3d defect diye bir olay olduğunu öğrendim. Bu olay 2d'den 3d'ye dönüncemi oluyor yoksa direkt 3d yayınlardamı henüz öğrenemedim. Eğer 2d'den 3d'ye dönüştüğünde oluyorsa sorun değil zaten bu şekilde kullanmanın hiçbir anlamı yok.
    Diğer durumda kesinlikle iade edeceğim.
    Bu ürün 7000 serisiyle yan yana koyulduğunda 2d'de herşey aynı gibi ama 3d'de durum nedir gözümle görme şansım yok. Buradaki yorumlarda fanatizm ağır bastığı için sağlıklı bilgi alınamıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.