Arkadaşlar yaklaşık 1 ay içinde bu iki televizyondan birini almayı istiyorum.Uzman arkadaşlar nedenleriyle bir açıklarsa çok makbule geçecek.Yanıtlarınız için teşekkürler....
UE40D6500 SAMSUNG 2810 TL en ucuz 40EX721 SONY 3479 TL En ucuz
Arada 670 tl fiyat farkı var
40d7000 in fiyatı daha yakın sony'e bence o ikisini karşılaştırmak lazım
40d6500 nerede 2800 tl. Ben bulamıyorum da. Almayı düşündüğüm tv bu
quote:
Orijinalden alıntı: Dandalyus
40d6500 nerede 2800 tl. Ben bulamıyorum da. Almayı düşündüğüm tv bu
Teşekürler kardeş. Samsung garantili gibi. Bir kaç yere gelsin fiyatları karşılaştırıp kısmetse alıcam.
Arkadaşlar ben pazartesi günü samsung garantili 40d6500 aldım. 3247 TL 10 taksitle. Yanında 2 adet şarjlı gözlük hediye ettiler. Cihaz süper, nete bağlanması ve gezinmesi çok iyi. İlk gün filmizle sitesinden direkt film seyrettim donma dahi olmadı. 3 boyuta çevirmesi çok iyi. Dün akşam sky dan 3 boyutlu barca-real maçını izledim, müthişti. Wireless olması ayrıca bir avantaj. Sadece micro dimming ve 800 Hz CMR için 40D7000 almaya gerek yok gibi.
Mrb 40d6500 led tv'yi 2 haftadır araştırıyorum. teknolojimağazası isimli sitede kalmamış. haftaya stoka girer dedi, fiyat belirli değilmiş ve 2 adet 3ed gözlük hediye edilme ihtimali varmış. Samsung tr garantili ama İst bilişime göre fiyat neredeyse 500 tl daha ucuz. nedendir anlayamadım.
diğer sorumda ckdskd isimli arkadaş barca maçını sky dan 3d izledim diyor. acaba 3d çevirme özelliğini mi kullandınız ?
Sony'e gelince samsung, sony, lg ve philips'i inceledim en zarif uygun ve donanımlısı samsung
Mrb 40d6500 led tv'yi 2 haftadır araştırıyorum. teknolojimağazası isimli sitede kalmamış. haftaya stoka girer dedi, fiyat belirli değilmiş ve 2 adet 3ed gözlük hediye edilme ihtimali varmış. Samsung tr garantili ama İst bilişime göre fiyat neredeyse 500 tl daha ucuz. nedendir anlayamadım.
diğer sorumda ckdskd isimli arkadaş barca maçını sky dan 3d izledim diyor. acaba 3d çevirme özelliğini mi kullandınız ?
Sony'e gelince samsung, sony, lg ve philips'i inceledim en zarif uygun ve donanımlısı samsung
Dreambox 800 hd ile paylaşımdan izledim. Yayında elbette 3D idi.
samsung yada sony derseniz samsung. baska bir marka düşünmüyormusunuz ?
Konu baya bi önce açılmış ama yinede cevaplayayım
Bende SONY alma taraftarıydım. SONY Şu an Gold da 2599 TL
Sonra araştırdımki SONY MKV oynatmıyor, ayrıca TV yayınını HDD ye kayıt için illa WD HDD olmalıymış
Samsung böyle bi kısıtlama yapmıyor, Hem 6500 modelinde DVB-S2 dahili olarak var yani uyd HD yayın.
18.09.2011 tarıhınde vatanda buyuk ındırım vardı 2100 tl gozluk ıcınde 40d6500 modelını sattılar ben aldım ıns guzel cıkar. denedıkten sonra tecrubelerımı paylasırım.
Selam arkadaşlar. Ben de konuyla ilgili görüşlerimi sunayım. Dayım için Cumartesi günü Bornova Forum Bimeks'ten 2.599 tl'ye Samsung 40D6500 3D Led TV yi aldık. Kutusunda 2 adet pilli aktif 3D gözlük var. Ayrıca bir tane 3D filmle birlikte 2 adet 3D gözlük daha veriliyordu. Mağazadan çıkar çıkmaz servisi aradık kurulum için ve pazar günü çalıştıklarını söylediler ve pazar günü kurulum yapıldı. TV nin oldukça şık bir görüntüsü var. Dahili uydu alıcısının olması da ayrı bir avantaj. 2 ayrı kumanda olmuyor. Tek bir kumanda ile herşeyi kontrol edebiliyorsunuz. Ama d-smart veya benzeri bir üyelik istiyorsanız kart yuvası için ayrı bir aparat almanız gerekiyor ve fiyatı 80-90 tl civarı dediler. Uydudan kanalları yükleyip gerekli ayarlamalar yapıldı. Görüntü kalitesi gerçekten güzel. Henüz 3D filmi izleyemedim. Onun için net bir şey söyleyemem fakat mağazada stantda kurulmuş tv den 3d bir belgesel izleme fırsatımız oldu. Çok aşırı olmasa da tatmin edici bir görüntü sunuyor. Tavsiye edilir bir tv
Bende bugün SAMSUNG 40D6500 2 adet gözlükle beraber siparişini verdim umarım iyidir...
quote:
Orijinalden alıntı: muverrih35
Selam arkadaşlar. Ben de konuyla ilgili görüşlerimi sunayım. Dayım için Cumartesi günü Bornova Forum Bimeks'ten 2.599 tl'ye Samsung 40D6500 3D Led TV yi aldık. Kutusunda 2 adet pilli aktif 3D gözlük var. Ayrıca bir tane 3D filmle birlikte 2 adet 3D gözlük daha veriliyordu. Mağazadan çıkar çıkmaz servisi aradık kurulum için ve pazar günü çalıştıklarını söylediler ve pazar günü kurulum yapıldı. TV nin oldukça şık bir görüntüsü var. Dahili uydu alıcısının olması da ayrı bir avantaj. 2 ayrı kumanda olmuyor. Tek bir kumanda ile herşeyi kontrol edebiliyorsunuz. Ama d-smart veya benzeri bir üyelik istiyorsanız kart yuvası için ayrı bir aparat almanız gerekiyor ve fiyatı 80-90 tl civarı dediler. Uydudan kanalları yükleyip gerekli ayarlamalar yapıldı. Görüntü kalitesi gerçekten güzel. Henüz 3D filmi izleyemedim. Onun için net bir şey söyleyemem fakat mağazada stantda kurulmuş tv den 3d bir belgesel izleme fırsatımız oldu. Çok aşırı olmasa da tatmin edici bir görüntü sunuyor. Tavsiye edilir bir tv
yani toplam 4 gözlük mü almış oluyorsun????????
dün akşam bursa bimeks teknoporttan bu modeli 2500 tl ye aldım.4 adet gözlük ve film dahil.
Ben 2 hafta önce İzmit KentAVM'den 40D6500 almıştım 2600TL ye. 1 hafta içinde teslim edilmediği için siparişi iptal ettim. Bugün Bimekste 40EX720 yi inceledikten sonra 40D6500 den vazgeçtim. En geç önümüzdeki haftasonu 40EX720 alacağım.
Ben 40D6500 2099 tl ye aldım word'e 5 taksit;) 2 gözlük hediyesiyle beraber...
quote:
Orijinalden alıntı: PAŞA
Ben 40D6500 2099 tl ye aldım word'e 5 taksit;) 2 gözlük hediyesiyle beraber...
nereden aldınız acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: PAŞA
quote:
Orijinalden alıntı: muverrih35
yani toplam 4 gözlük mü almış oluyorsun????????
Kusura bakma kardeş bir süredir yoktum o yüzden yeni görüyorum mesajını. Evet 2 adeti kutunun içinde zaten. 2 adet de bimeks mağazası veriyor kutusuyla, yani toplamda 4 adet aktif 3d gözlüğün oluyor.