Şimdi Ara

Sony KD55XE8505 mi yoksa SONY KD55XE8577 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
7.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Bir süredir tv piyasasını takip ediyorum. Fiyatının düşmesini beklediğim ürünler de var ancak maalesef bir fiyat düşüşü yok.

Baktığım kadarıyla pahalı da olsa SONY almaya karar verdim. 3 tane ürün 100hz oluşlarıyla diğerlerinden ayrılıyor.

XE9005
    XE8505
    XE8577

9005 çok iyi bir tv ancak fiyatı bana göre çok. Diğer 2 tvde de yardımlarınızı bekliyorum.

8505 :

8577 :

Fiyatları neredeyse aynı ancak 8577 1000hz diğeri 800 görünüyor. Kullanan, deneyimleyen arkadaşlarımdan ve ilgili kişilerden fikirler duymak isterim. Teşekkürler.

• http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/73165-73207/sony-kd-55xe8505_sony-kd-55xe8577/

Ölçülerine, ağırlığına kadar aynı tv yi görüyorum. Sony aynı tv den neden 2 tane üretmiş olsun bir de aynı yılda? Yok mudur bunlardan alan ve kullanan?
  • _CoMa_ _ kullanıcısına yanıt
    Ben de bu tvleri araştırıyorum. Benim gördüğüm renk farkı var. 8577 gümüş renk 8505 siyah. Diğer farkı siz yazmışsınız zaten.

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/3d2621303
  • Teknik özellikler aynı hocam xe8577 nin yazılım olarak yenileme hızı 1000 iken xe8505 in 800.Tek fark bu diğer tüm özellikler aynı.Bir de çerceçe farklı işte.Bu arada 55xe9005 kullanıcısıyım.
  • Bu iki modelde va panel mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan3407

Bu iki modelde va panel mi

https://www.displayspecifications.com/en/model/fcaecdb

Va panel galiba burda va olarak belirtmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysay -- 22 Ekim 2017; 16:53:39 >
  • Bu 2 tv hakkında fazla yorum olmasa da mağaza da inceleme yaptıktan sonra 55xe8577 yi aldık bakalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiamoi mi Samsung mu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kralexx42 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam ,bende bu tvyi takipteyim nerden kaca aldiniz acaba?

birde tvniz kurulduğunda arti eksilerini yorumlarsaniz sevinirim.

tekrar iyi günlerde kullanırsınız inşallah.

• suatogn kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam tv kurulduktan sonra yorumlamaya çalışırım

• Merhaba, hayırlı olsun güle güle kullanın.

Merak ettiğim aldığınız Tv’nin paneli Va mı İps mi bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hubifrit

Merhaba, hayırlı olsun güle güle kullanın.

Merak ettiğim aldığınız Tv’nin paneli Va mı İps mi bilginiz var mı?

Geçen yılki 85xd serisi ips panel di yanlız bu yılki 85xe serisi va panel diye biliyorum

• kralexx42 kullanıcısına yanıt
    Hocam TV'yi deneyimleme firsatiniz oldu mu? Memnun etmeyen bir özelliği var mı? Bir de VA panel mi cihaz acaba?

• FoGLy F kullanıcısına yanıt
    4k izlediğim filmler gayet başarılı ben va panel diye biliyorum 1080p de önceki 47w805 daha iyiydi sanki ama buda gayet iyi size tavsiyem bir hdd ye 1080p ve 4k film indirip gidip kendi gözünüzle görmeniz

• Merhabalar yeniden.

TV'yi 2.5 aydır kullanıyorum. 1 ay kadar önce yatay çizgi oluştuğu için TV değişimine gitti SONY.

Şimdi TV den çok memnunum. Görüntü zaten oldukça iyi.

Daha önce sorduğum canlı yayın izleme, laptop bağlama gibi özelliklerin olmamasından dert yanmıştım ancak o zaman forumda ya insanlar pek bilmediğinden ya da önemsemediğinden cevap alamamıştım.

Akıllı telefonlarınızdan(i phone dahil) ya da laptoplarınızdan youtube, twitch gibi uygulamalarda doğrudan TV ye aynı Wi-fi ağı üzerinden bağlanma özelliği var. Bu özellik mirrorscreening özelliğinden çok daha kaliteli çalışıyor ve tlf ya da laptopunuzdan uygulama ya da chrome u açtığınızda onu küçültüp diğer işlerinizi yapmaya devam edebiliyorsunuz. Üstelik bu durum mesela tlf da sadece arka planda çalışan bir uygulama kadar şarj yiyor.

Her haliyle çok memnunum ve tavsiye ediyorum.

• Ben de 8577 olanı aldım. Tv gayet güzel ancak geçen gün kendi dahili uydu alıcısında ayarlı olan TRT paketleri gitti. Sonra ben de uyduyu bir güncelliyim dedim ancak şu an servisin ayarlamış olduğu kanal listeleri ve TRT 4K gibi yayınlara ulaşamıyorum. Defalarca uydu güncelleme ve kanal listesini usb ile atmayı denedim ancak başarılı olamadım. Galiba servisi çağırmam gerekiyor. Sony grubuna uydu ayarlama ve kanal listesi konusunda pratik bir çözüm var mı diye sordum ama henüz cevap alamadım. Buradan bir bilen var mıdır?

• Hocam Sony nin kdl 50w805c model tv si var babamda tv ye kanal listesi atmak kanal ayarlamak resmen işkence

Sony her şeyiyle kaliteli ama bilerek kasten bu içindeki uydu alıcısına doğru düzgün bir arayüz programı yapmamış

Bu arada tv nin kendi uydu alıcısı gayet başarılı görüntü kalitesi sunuyor başka marka next 18500hd + cihazla deneme yaptım görüntü kalitesi bariz bi şekilde düştü bu arada bu tv de 1080p 100 hz va panel var siyah kalitesi muhteşem

• Merhaba öncelikle XE9... serileri tabi ki daha iyi ama bütçe meselesi tamamen. Ben 55XE8577 kullanıcısıyım 1 ay kadar oldu alalı bir sorun yaşamadım. 8505 ile arasında 2 fark var 8577 modeli 1000 iken 8505 modelinde 800. diğer fark 8577 çerçevesi gri iken 8505 siyah gözünüze hangisi hoş geliyor ise onu lın pişman olmazsınız.
  • Televizyon üreticisi ve distribütörü firmalar fiyatların yükseltilmesi konusunda acaba anlaştı mı?

https://forum.donanimhaber.com/televizyon-fiyatlarinda-firmalar-anlasti-mi--130355148
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosucuadam

Televizyon üreticisi ve distribütörü firmalar fiyatların yükseltilmesi konusunda acaba anlaştı mı?

https://forum.donanimhaber.com/televizyon-fiyatlarinda-firmalar-anlasti-mi--130355148

Hocam bunların indirim anlayışı bu,teknosa v.s. büyük mağazalar 55xe9005 fiyatını 6.999 tl ye yükseltmişler,yılbaşına doğru indirim yaptık diye yine 6.000 tl ye kakalamaya çalışacaklar.Sorsan kurdan bahsederler kendileri bu tv leri ne zaman getirmişler acaba Tr ye ve hangi kurdan getirmişler.Hepsi su kurnazı aklınca.

• Merhabalar
    Yanlış anlaşılma olmasın baştan söylemek isterim.Sony çalışanıyım.
    Almış olduğumu 55XE8505 modelini daha açmamış bulunmaktayım.Acil ihtiyaçtan dolayı 4300 tl nakite satıyorum. İlgilinen varsa özelden görüşebilirim. İyi günler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.