Şimdi Ara

SONY 40L4000 İLE 40W4000 Karşılaştırması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aklıma takıldı bu Z4500 ilk kim alıcak acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

Aklıma takıldı bu Z4500 ilk kim alıcak acaba

Ben şöyle bir hesapladım da...Senede bir yeni seri çıktığına göre, x9500 veya x10500 alabilirim.(4-5 sene sonra) İnşallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Aklıma takıldı bu Z4500 ilk kim alıcak acaba

Ben şöyle bir hesapladım da...Senede bir yeni seri çıktığına göre, x9500 veya x10500 alabilirim.(4-5 sene sonra) İnşallah...

Bende şöyle düşünüyorum şimdilik ufak birşey alsamda daha sonra Led uygun fiyatlara düşünce onumu alsam
    Doğmamış çocuğa don biçmek gibi oldu ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 26 Mart 2009; 0:44:01 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

Tasarım Ta biki bi dizayn ama işlemic ve panel ömrü ve marka yüksek safhada ise ..Ozaman (X) Allaım beyler

Nasip...

kESİNLİKLE 46 (x) aMA led,rgb sENDE BİLİYOSUN NASIL Bİ PANEL OLDUĞUNU
  • Soruyu değiştiriyorum bu Z4500 neden tutmadı Gerçekten bu sorunun cevapını merak ediyorum , kimse test sitelerinden bahsetmesin bana inandırıcı gelmiyor , HiGHWAYMOUSE dostum alalım bakalım cevabını Big ve senden başka savunan olmamıştı bu seriyi , nedersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 26 Mart 2009; 1:01:10 >
  • quote:

Soruyu değiştiriyorum bu Z4500 neden tutmadı Gerçekten bu sorunun cevapını merak ediyorum , kimse test sitelerinden bahsetmesin bana inandırıcı gelmiyor , HiGHWAYMOUSE dostum alalım bakalım cevabını Big ve senden başka savunan olmamıştı bu seriyi , nedersin

200Hz Paenlin RR Değeriya ..Şimdi 200Hz Monitionflow İşlemicisi Tam verim sağlayamıyo diyorlar avforumdakiler..ama canlı gözle gördüm (X) 4500 Tek kafa tutan panel bu idi abicim
  • quote:

quote:

Soruyu değiştiriyorum bu Z4500 neden tutmadı Gerçekten bu sorunun cevapını merak ediyorum , kimse test sitelerinden bahsetmesin bana inandırıcı gelmiyor , HiGHWAYMOUSE dostum alalım bakalım cevabını Big ve senden başka savunan olmamıştı bu seriyi , nedersin

200Hz Paenlin RR Değeriya ..Şimdi 200Hz Monitionflow İşlemicisi Tam verim sağlayamıyo diyorlar avforumdakiler..ama canlı gözle gördüm (X) 4500 Tek kafa tutan panel bu idi abicim

Evet dostum benimde gözlemim bu yönde , hatta biraz daha ileri giderek bir X3500 sahibi hareketli sahnelerde Z4500 daha iyi olduğunu belirtmiş....

• quote:

quote:

quote:

Evet dostum benimde gözlemim bu yönde , hatta biraz daha ileri giderek bir X3500 sahibi hareketli sahnelerde Z4500 daha iyi olduğunu belirtmiş....

Hep HD Kaynak Hem kaliteli pürüzsüz 1080p Ler Bu denle HIGH Paneller ancak Bu kalite Doyurur abi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hep HD Kaynak Hem kaliteli pürüzsüz 1080p Ler Bu denle HIGH Paneller ancak Bu kalite Doyurur abi

Evet haklısın HiGHWAYMOUSE yorumunu bekliyorum

• quote:

Dostum,

Ben savunmadım onu. Olay şöyle olmuştu:

Bir arkadaş z4500 ile ilgili bir topik açmıştı. Hdtvtest sitesine dayanan yorumunda 200 hz.lik z4500'ün, 100 hz.lik bir w4500'e göre bir artı sunamadığı şeklinde fikir beyan etmişti.

Ama aynı site hareketli sahnelerde elde ettiği satır sayısı bilgilerinde z4500 için 1080 derken, w4500 için 550-600 diyordu.

Ben bu çelişkiye dikkat çekmeye çalıştım diye hatırlıyorum.

Yoksa mağaza ortamında gördüklerimden ne yalan söyliyeyim x4500 dahil birbirinden farkını pek göremiyorum. Çünkü bu 4000 li serilerle birlikte kontrastlar ve siyah başarısı çok çok iyi noktaya gelmiş. Ha bu 3 kere çok iyi olabilir ama benim için bundan ötesi keyfe keder bir durum. İhtiyaç değil.

Kendi tv'mi alırken bütçem ana kriterdi. İmkanım daha geniş olsa 52x3500 falan alırdım. Ama artık hem kendi tv'imdeki memnuniyetim hem de yeni modellerin belirgin farklar ortaya koyamamsı gibi sebepler nedeniyle paramda olsa z4500'de, x4500'de almam. Yine orta halli bir şey alırım.

Zaten, öyle bir durum olduki orta halli bir modelin fiyatı bir birim iken üst modelinki 3 birim. Şimdi bu aradaki 2 birim farkı verme. Bir kaç sene sonra sadece bu aradaki vermediğin fark ile şimdiki üst modelden daha üst modelini alır duruma geliyorsun.

Bu arada z4500'in tasarımını beyenmiyorum. Onun için bile almam...hehe..İlk önce dış güzellik sonra huyu, suyu.

• Evet dostum güzel bir yorum olmuş Test siteleri dediğin gibi o yüzden bende onları ciddiye almıyorum HiGHWAYMOUSE ve kullanıcı yorumları daha önemli
    46X4500 olmadığı sürece aralarında bariz bir fark olmadığını söylüyorsun anladığım kadarıyla ?
    Kız almıyoruz ama Z4500 tasarımı bencede kötü
  • quote:

Evet dostum güzel bir yorum olmuş Test siteleri dediğin gibi o yüzden bende onları ciddiye almıyorum HiGHWAYMOUSE ve kullanıcı yorumları daha önemli
    46X4500 olmadığı sürece aralarında bariz bir fark olmadığını söylüyorsun anladığım kadarıyla ?
    Kız almıyoruz ama Z4500 tasarımı bencede kötü

Resim kalitesi ve renk doğruluğunda pek bir fark göremiyorum. Varsa hareketli sahnelerde vardır. Sorun çıkaracak sahnelerde mağaza demolarında olmuyor. Eve getirip "Asi" dizisini seyretmem lazım. O zaman elmi yaman, bey mi ortaya çıkar. Test platformumuz "Asi" dizisi..

• Dostum var sende Asi izleme valla ben ilkez duyuyorum o diziyi , Herhalde evlenince bende müdavimi olurum
    Kameralarda sorun vardır diye daha önce konuşmuştuk herhalde
  • quote:

Dostum var sende Asi izleme valla ben ilkez duyuyorum o diziyi , Herhalde evlenince bende müdavimi olurum

HD kameralarla çekiyorlar ya bunun gibi bazı dizileri. Heralde SD'ye çevirirken falan bir terslik oluyor.
  • quote:

quote:

Dostum var sende Asi izleme valla ben ilkez duyuyorum o diziyi , Herhalde evlenince bende müdavimi olurum

HD kameralarla çekiyorlar ya bunun gibi bazı dizileri. Heralde SD'ye çevirirken falan bir terslik oluyor.

O terslik bir türlü bitmedi zaten Bizim burayada kablolu gelme ihtimali var İnşallah gelir Gelmezse crea bitti ama sequl alırım...

• quote:

quote:

quote:

O terslik bir türlü bitmedi zaten Bizim burayada kablolu gelme ihtimali var İnşallah gelir Gelmezse crea bitti ama sequl alırım...

Lost ,Heroes,Terminatör sarah, Biliyorum HD IMAX Kameralarıyla çekildiğni ama ?

• W modelinin daha iyi olduğu söyleniryor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muss99

W modelinin daha iyi olduğu söyleniryor.

HIGH END SERİ Haliyle daha iyi tabi
  • quote:

quote:

W serisi High End ise X serisi veya Z serisi ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

quote:

quote:

W serisi High End ise X serisi veya Z serisi ne?

Onlarda HIGH END DostumYani SONY.Son Panelleri Öle de denebilir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.