Şimdi Ara

SONY 40L4000 İLE 40W4000 Karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 40 inc Sony lcd televizyon almayı düşünüyorum. Mavi bilgisayarda 40L4000 modeli, 40W4000 modelinden yaklaşık 700 TL daha ucuz. Sizce bu kadar kalite farkı var mı? L serisini alsam hata etmem değil mi?

• 700 tl az bir fark değil..Ne için kullanacaksın? Eğer ortalama bir kullanıcıysan L4000 işini fazlasıyla görür..Forumda kullanıcıları memnun...Bence en sağlıklısı git bir bayiye yanyana izle 700tl farka değermi bak..İçine sinerse, kafanda soru işareti kalmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: schu-mi

700 tl az bir fark değil..Ne için kullanacaksın? Eğer ortalama bir kullanıcıysan L4000 işini fazlasıyla görür..Forumda kullanıcıları memnun...Bence en sağlıklısı git bir bayiye yanyana izle 700tl farka değermi bak..İçine sinerse, kafanda soru işareti kalmaz...
    700tl cok büyük fark gerçektende..Sonuçta bu işinde sonu yok,700daha verip w4000i alayım desen bu sefer karşına x4500 türevi cihazlar çıkacak 4500tl civarı..Daha sonra bu kadar para vermişken bu x4500ün 46' olanını alayım desen 9000tl civarlarına çıkıyor fiyat

Bende full hd tv bakınıyorum ancak vereceğim max para 2200 civarıdır..Bu kadar hızlı değişen bir sektörde daha fazlasını vermek bana risk geliyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

700tl cok büyük fark gerçektende..Sonuçta bu işinde sonu yok,700daha verip w4000i alayım desen bu sefer karşına x4500 türevi cihazlar çıkacak 4500tl civarı..Daha sonra bu kadar para vermişken bu x4500ün 46' olanını alayım desen 9000tl civarlarına çıkıyor fiyat

Bende full hd tv bakınıyorum ancak vereceğim max para 2200 civarıdır..Bu kadar hızlı değişen bir sektörde daha fazlasını vermek bana risk geliyor..

Alıntıları Göster
    Bu İki ürün Arasında İllaki (W) Daha HIGH Seridir Ama (L) De Kişi Bazında (W) Aratmıcaktır Önemli Olan Ne İçin Kullanılacak Bu soru İşaretidir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Bu İki ürün Arasında İllaki (W) Daha HIGH Seridir Ama (L) De Kişi Bazında (W) Aratmıcaktır Önemli Olan Ne İçin Kullanılacak Bu soru İşaretidir ?

Alıntıları Göster
    madem ikisinin arasında kaldın ikisinin ara modeli olan 40v4000i tercih edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewr

madem ikisinin arasında kaldın ikisinin ara modeli olan 40v4000i tercih edebilirsin

Alıntıları Göster
    Bence bu iki model kıyaslanacak modeller değil Birbirine uzak modeller Zaten aradaki 700 750 tl bunu açıkça gösteriyor Bende bu modeller arasında çok düşündüm Daha sonra bu farka ps3 alırım diyere 40L4000 aldım Gayet memnunum 700 tl fark verebiliyorsanız W serisi çok güzel Tercih tamamen sizin

• quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Bence bu iki model kıyaslanacak modeller değil Birbirine uzak modeller Zaten aradaki 700 750 tl bunu açıkça gösteriyor Bende bu modeller arasında çok düşündüm Daha sonra bu farka ps3 alırım diyere 40L4000 aldım Gayet memnunum 700 tl fark verebiliyorsanız W serisi çok güzel Tercih tamamen sizin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozay06

+1000

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozay06

+1000

Alıntıları Göster
    Eğer piyasada ki bir kaç Sony bayisini dolaşabilme imkanınız olabilirse 40w4000 farkına belki 100.00 TL daha rakamı arttırarak w4500 alabilirsiniz.
    Baktığınızda L4000 ve w4000 arasında bir kaç teknik farklılık mevcut.
    Herkesin dediği gibi ihtiyacınızı belirleyip,bu şekilde yön tayin etmenizde fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocularis

Eğer piyasada ki bir kaç Sony bayisini dolaşabilme imkanınız olabilirse 40w4000 farkına belki 100.00 TL daha rakamı arttırarak w4500 alabilirsiniz.
    Baktığınızda L4000 ve w4000 arasında bir kaç teknik farklılık mevcut.
    Herkesin dediği gibi ihtiyacınızı belirleyip,bu şekilde yön tayin etmenizde fayda var.

Alıntıları Göster
    Bence W4000 yerine 4500 alınabilir.. biri 100 Hz biri 60 sanırım...

ama soruya gelecek olursak; eğer çok fazla teknolojiyi takmıyorsanız, görüntü kalitesi sizin için çok fazla önem ifade etmiyorsa, PS3 blueray gibi cihazlar bağlamayacaksanız L serisi. ama ben severim teknolojiyi, ps3 ümü de takarım filmimi de izlerim, ilerde Hd yayınlar arttığında oturur onnarı alır izlerim diosanız kesinlikle W4500

• quote:

Orijinalden alıntı: ~SERKAN~

Bence W4000 yerine 4500 alınabilir.. biri 100 Hz biri 60 sanırım...

ama soruya gelecek olursak; eğer çok fazla teknolojiyi takmıyorsanız, görüntü kalitesi sizin için çok fazla önem ifade etmiyorsa, PS3 blueray gibi cihazlar bağlamayacaksanız L serisi. ama ben severim teknolojiyi, ps3 ümü de takarım filmimi de izlerim, ilerde Hd yayınlar arttığında oturur onnarı alır izlerim diosanız kesinlikle W4500

Alıntıları Göster
    Konuya sonradan atlamış olacağım ama sd yayın hakkında hangisi daha iyi kalitede görüntü veriyor fullhd modellerde. LCD'yi kullanacak kişi klasik bir kullanıcı sd yayın ve hd film izlmede kullanılacak.Sd yayın bakımından sonyler full hd de daha iyi görüntü veriyor diye duydum. Ama hem özellik bazında hem de fiyatların miktarı bakımından samsungdan geride..Ne düşünüyorsunuz bu konuda..

• quote:

Orijinalden alıntı: exandout

Konuya sonradan atlamış olacağım ama sd yayın hakkında hangisi daha iyi kalitede görüntü veriyor fullhd modellerde. LCD'yi kullanacak kişi klasik bir kullanıcı sd yayın ve hd film izlmede kullanılacak.Sd yayın bakımından sonyler full hd de daha iyi görüntü veriyor diye duydum. Ama hem özellik bazında hem de fiyatların miktarı bakımından samsungdan geride..Ne düşünüyorsunuz bu konuda..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: exandout

bu konuda düşündüğüm tek şey konuya çomak sokuyor olman..samsung fikirlerini diğer bölümlerde paylaşabilirsin..burda konuyu acan arkadaş kafasındaki modelleri belirlemiş son olarak fikirlerimizi istiyor..ben herhaangibir samsung yazısı görmüoum..

• quote:

Orijinalden alıntı: dewr

quote:

bu konuda düşündüğüm tek şey konuya çomak sokuyor olman..samsung fikirlerini diğer bölümlerde paylaşabilirsin..burda konuyu acan arkadaş kafasındaki modelleri belirlemiş son olarak fikirlerimizi istiyor..ben herhaangibir samsung yazısı görmüoum..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dewr

quote:

çoluk çocuk muhabbeti yapmayın ne saçma muhabbet bu..ne samsung tanırım ne de sony ikisinide kullanmıyorum lcd tvm bile yok..bundan 4-5 sene önce ne düzeylidi bu forum şu hale bak.. fanatik kaynıyo burası adamın sözüne bak..samsung fikirlerini başka yerde paylaşmış..sanane istediğimi istediğim yere yazarım..cevap vermek istemiyosan susar oturursun, problemin mi var anlamıyorum ki..sadece sd de hangi lcd iyi diye sordum? soru bu kadardı ne aradın ne buldun, o beyninde ne kurdun anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exandout -- 25 Mart 2009; 11:56:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: exandout

quote:

Orjinalden alıntı: dewr

quote:

çoluk çocuk muhabbeti yapmayın ne saçma muhabbet bu..ne samsung tanırım ne de sony ikisinide kullanmıyorum lcd tvm bile yok..bundan 4-5 sene önce ne düzeylidi bu forum şu hale bak.. fanatik kaynıyo burası adamın sözüne bak..samsung fikirlerini başka yerde paylaşmış..sanane istediğimi istediğim yere yazarım..cevap vermek istemiyosan susar oturursun, problemin mi var anlamıyorum ki..sadece sd de hangi lcd iyi diye sordum? soru bu kadardı ne aradın ne buldun, o beyninde ne kurdun anlamadım.

Alıntıları Göster
    Sn. exandout, bu forumda Sony e laf söyleyen çarpılır ya da taş olur, eğer bu ikisinden birisi gerçekleşmezse; Sony Lcd Tv fanboyları gelerek sizin ağzınızın payını verirler, bilginiz olsun...

Edit: Fazla harf silimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spex -- 25 Mart 2009; 12:26:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spex

Sn. exandout, bu forumda Sony e laf söyleyen çarpılır ya da taş olur, eğer bu ikisinden birisi gerçekleşmezse; Sony Lcd Tv fanboyları gelerek sizin ağzınızın payını verirler, bilginiz olsun...

Edit: Fazla harf silimi.

Alıntıları Göster
    S O N Y ve diğerleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERİSKOP

S O N Y ve diğerleri

Alıntıları Göster
    Bu seriler birbirlerine eşdeğer seriler değil ,
    SonyL4000 vs SonyS4000
    SonyS4000 vs SonyV4000
    SonyV4000 vs SonyW4000 karşılaştırılabilir saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Bu seriler birbirlerine eşdeğer seriler değil ,
    SonyL4000 vs SonyS4000
    SonyS4000 vs SonyV4000
    SonyV4000 vs SonyW4000 karşılaştırılabilir saygılar...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kafa karıştırmayın w4000 de 10 bit panel var tek fark bu bu farkıda iki televizyonu yanyana koyunca gayet güzel anlayabiliyorsunuz görüntü w4000 de daha canlı ve daha net bence bekle 1 veya 2 ay içinde fiyatlar düşecek l4000 fiyatına yakın bir fiyattan w4000 alırsın ama ben sadece uydudan veya kablo tv den tv izlerimdiyosan L4000 al çünkü tv performansları değişmez uygun yayın olmadığında dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turusan -- 26 Mart 2009; 17:37:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turusan

Arkadaşlar kafa karıştırmayın w4000 de 10 bit panel var tek fark bu bu farkıda iki televizyonu yanyana koyunca gayet güzel anlayabiliyorsunuz görüntü w4000 de daha canlı ve daha net bence bekle 1 veya 2 ay içinde fiyatlar düşecek l4000 fiyatına yakın bir fiyattan w4000 alırsın ama ben sadece uydudan veya kablo tv den tv izlerimdiyosan L4000 al çünkü tv performansları değişmez uygun yayın olmadığında dolayı.

Alıntıları Göster
    40L İLE 40 W HİÇ BİR ZAMAN AYNI KESEYE KONAMAZ SANLIMCA
    ikincisi 40 l 2000-2100 gibiydi en son 40w ise 2400-2500 gibi görmüstüm geçen hafta neresi olduğunu unuttm baya gezmistim ya media market ya teknosa yada carrefourdu sanırım yani arada öyle 700 tl falan yok ha bazı yerlerde 3000 üzerinde bile gördüm w serisini uçuk fiyatlar yani

• quote:

Orijinalden alıntı: istinyeOutletPark

ikincisi 40 l 2000-2100 gibiydi en son 40w ise 2400-2500 gibi görmüstüm geçen hafta neresi olduğunu unuttm baya gezmistim ya media market ya teknosa yada carrefourdu sanırım yani arada öyle 700 tl falan yok ha bazı yerlerde 3000 üzerinde bile gördüm w serisini uçuk fiyatlar yani

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: doganbeyyy

,
    300-400 TL.lık bir fark tasarımına bile veriler yaw.. Tabi imkanlar müsaitse...

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Orjinalden alıntı: doganbeyyy

,
    300-400 TL.lık bir fark tasarımına bile veriler yaw.. Tabi imkanlar müsaitse...

Alıntıları Göster
    Tasarım Ta biki bi dizayn ama işlemic ve panel ömrü ve marka yüksek safhada ise ..Ozaman (X) Allaım beyler

• quote:

Tasarım Ta biki bi dizayn ama işlemic ve panel ömrü ve marka yüksek safhada ise ..Ozaman (X) Allaım beyler

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

Nasip...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.