Şimdi Ara

Sony 40z5500 vs Philips 40pfl9704

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 2 ay sonra yeni evime geçiyorum ve de yeni bir televizyon alacağım.Sony 40z5500 ve Philips 40pfl9704 modelleri arasında kaldım.Salonum çok küçük olduğundan dolayı özellikle 40'' düşünüyorum(yer ve sığmaması bakımından).Bütçem 3500-4000 tl civarıdır.
    İlla sony ya da philips olacak diye bir şartım da yok.Yazdığım bütçe doğrultusunda,bana sizce alınabilecek lcd tv marka ve modellerini yazabilir misiniz?Bütçem doğrultusunda,görüşleriniz ve yönlendirmelerinizle en optimum kararı vermek istiyorum.Ayrıca alacağım tv.den usb ile mkv formatında,altyazılı film izlemek istiyorum mümkün müdür ve randıman alabilir miyim?
    (digital receiver dan tv yayını seyredeceğim,pc ya da usb girişinden bluray ya da mkv film izleyeceğim)
    Şimdiden çok teşekkür ederim.

• Önerisi olan yok mu?
  • Z4500'ün Z5500'den iyi bir cihaz olduğu forumda çokça yazılıyor. Yanısıra inputlag olarak Sony'nin en iyi cihazlarından olan Z4500'de oyunlarda sizi üzmez. Özetle son kalan 40Z4500'lerden birini almanızı öneririm.

Ancak media özellikleri/ mkv oynatma gibi şeylere önem veriyorsanız Samsung B650 serisi de son zamanın en kaliteli ve W5500 ayarındaki cihazı.

En iyi görüntü için size önerim 40Z4500 + ayrı olarak media oynatıcı almanızdır, bu iki cihazı 3-3.5 bin aralığında temin edebilirsiniz.
  • Philips 40pfl9704 yanılmıyorsam fiyatı 4000 tl yüksek'ti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 15 Ocak 2010; 0:18:45 >
  • samsung b650 şuanda stoklarda yok çünki çok tuttu bulabilirsen samsung 650 al diyebilirim
  • Sony 40z5500 ve Philips 40pfl9704 high seriler , samsung b650 f/p....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevapksk

İyi akşamlar;
    Yaklaşık 2 ay sonra yeni evime geçiyorum ve de yeni bir televizyon alacağım.Sony 40z5500 ve Philips 40pfl9704 modelleri arasında kaldım.Salonum çok küçük olduğundan dolayı özellikle 40'' düşünüyorum(yer ve sığmaması bakımından).Bütçem 3500-4000 tl civarıdır.
    İlla sony ya da philips olacak diye bir şartım da yok.Yazdığım bütçe doğrultusunda,bana sizce alınabilecek lcd tv marka ve modellerini yazabilir misiniz?Bütçem doğrultusunda,görüşleriniz ve yönlendirmelerinizle en optimum kararı vermek istiyorum.Ayrıca alacağım tv.den usb ile mkv formatında,altyazılı film izlemek istiyorum mümkün müdür ve randıman alabilir miyim?
    (digital receiver dan tv yayını seyredeceğim,pc ya da usb girişinden bluray ya da mkv film izleyeceğim)
    Şimdiden çok teşekkür ederim.

Almayı düşündügünüz bu iki model içinde Philips 40pfl9704 derim. 9704 led lcd dir.
    Medya özelligi philips te sıkıntılıdır ancak yazılımla düzelecegi belirtildi, medya özelligi için lcd alıcam derseniz samsung alın derim,

• Çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.