Şimdi Ara

SONY 46D3500 Almak Üzereyim... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arada arkadaşlar DooMDaTa nikli üyeyi dikkate almayınız, kendisinin tek yaptığı İB'nin stoğunda yer alan ürünleri övmektir bu forumda, reklam amaçlı gelmiştir bu foruma, yakında uçurulur.
  • Bana göre öyle ben bişey alırken bakarım gözüme iyi geliyorsa tasarımını beğeniyorsam alırım..
    Bir televizyon almak için 5 ay araştıran kzmalardan değilim.....Olanıda çok tasnif etmiyor.....

quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

DooMDaTa

Yukarıda yazılanları bi oku ondan sonra konuş

İnç e bakarak tv alıyorsunuz karpuz mu bu be!!!
  • Ben ib çalışanımıyım bilmiyorum ama.... Eğer farkında olmadan bizim dükkanı sattıysam bilmiyorum... heralde sen medyumsun heralde....ileriyi görüyosun..
    Senin kesinlikle poinner satıcısı olduğun daha önceki yazdığın bütün mesajlarından belli.. İnsanları kandırma.. Kim ne isterse alsın....
    Boşver kimseyi yönlendirmee

quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

Bu arada arkadaşlar DooMDaTa nikli üyeyi dikkate almayınız, kendisinin tek yaptığı İB'nin stoğunda yer alan ürünleri övmektir bu forumda, reklam amaçlı gelmiştir bu foruma, yakında uçurulur.
  • Keşke pioneer bayisi felan olsam, ancak hobi ile iş ayrılıyor ne yazık ki, bunun yerine piyasa da yapılan reklamlarla yanlış yönlendirilen insanların evlerinde en kaliteli görüntüyü alabilmesine çalışıyorum, evet pioneer fanıyım, ancak bu marka gerçekten hayran olunacak bir marka, bütün test sitelerinde şu anda referans olarak gösteriliyor, hatta bütün ürünleri böyle, dünyanın en iyi tv'lerini üreten bir marka.

Sana gelince sen şikayet edildin, böyle ucuz numaralarla reklam yapmaya çalışmaya devam etmesiyle kaybeden hep İB olacaktır...
  • quote:

Keşke pioneer bayisi felan olsam, ancak hobi ile iş ayrılıyor ne yazık ki, bunun yerine piyasa da yapılan reklamlarla yanlış yönlendirilen insanların evlerinde en kaliteli görüntüyü alabilmesine çalışıyorum, evet pioneer fanıyım, ancak bu marka gerçekten hayran olunacak bir marka, bütün test sitelerinde şu anda referans olarak gösteriliyor, hatta bütün ürünleri böyle, dünyanın en iyi tv'lerini üreten bir marka.

Sana gelince sen şikayet edildin, böyle ucuz numaralarla reklam yapmaya çalışmaya devam etmesiyle kaybeden hep İB olacaktır...

doomdata nikli arkadaşın ib den olduğuna dair kesin bi kanıtın varmı bu kadar net konuşuyorsun

• kesin kanıt ttabiiki yok ama attığı mesajlara bakarsan bir lg modeli için İB'de şu fiyata var şu kadar taksitli diye yazmış, sonra 5603 alan bir arkadaşa pahalı almışsın İB'de şu fiyat diye yazmış, buraya da gelip yine 5603 önerdi ve 47'' al dedi... Bu cihazların ortak yönü İB'de hemen al ibaresine sahip cihazlar olması yani stoklarında olan nadir cihazlardan, kalmış heralde ellerinde forumdan reklam yapmaya çalışıyorlar.
  • quote:

kesin kanıt ttabiiki yok ama attığı mesajlara bakarsan bir lg modeli için İB'de şu fiyata var şu kadar taksitli diye yazmış, sonra 5603 alan bir arkadaşa pahalı almışsın İB'de şu fiyat diye yazmış, buraya da gelip yine 5603 önerdi ve 47'' al dedi... Bu cihazların ortak yönü İB'de hemen al ibaresine sahip cihazlar olması yani stoklarında olan nadir cihazlardan, kalmış heralde ellerinde forumdan reklam yapmaya çalışıyorlar.

o kadarını bilemem bu mübarek ayda eğer insanları yanlış yönlendiriyorlarsa o onların bileceği bir iş.
  • Valla İB gibi bir yerden garantisini kendi veren yerlerden asla alışveriş yapmam ve yapmakta istemem. Bunu yazıyorumki gereksiz ve boş reklamlar yapılarak konumun amacından uzaklaştırlmasını istemiyorum.
  • Playmaker sende pioneer bayisisin arkadaşım kimi kandırıyon.Forumun artık suyunu çıkardınız.İB den yazan bir lcd öneriyor,Pioneer dan yazan plazma öneriyor.Bende bağcılarda beyaz eşyacıyım 70 Ekran vestel öneriyorum.Vestel alın abi.Nedir bu yaa.Bu kadar insan reel bilgileri reel kullanıcılardan almak için bu forumlara giriyor sizlerin yaptıklarına bakın.Ayıp arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: snynt_35

Playmaker sende pioneer bayisisin arkadaşım kimi kandırıyon.Forumun artık suyunu çıkardınız.İB den yazan bir lcd öneriyor,Pioneer dan yazan plazma öneriyor.Bende bağcılarda beyaz eşyacıyım 70 Ekran vestel öneriyorum.Vestel alın abi.Nedir bu yaa.Bu kadar insan reel bilgileri reel kullanıcılardan almak için bu forumlara giriyor sizlerin yaptıklarına bakın.Ayıp arkadaşım

Benim pioneer bayisi olduğumu ispatlayana evdeki pioneer'ı vericem ahahahah
    Arkadaşım bu forumda herkes öneri yapıyor, ama ne yazık ki foruma 3 gün önce gelip attığı mesajların çoğu İB'de şu ürün var öneririm, şu ürün İB'de şu kadar ucuz sen pahalı almışsın diyen insanlar yüzünden forum kirleniyor, bu konuda o arkadaşın 46d3500 yerine önerdiği modelin forumda önerilmediğini
    arama fonksiyonunu kullanırsan görebilirsin, hatta çok benzer konular var d3500 önerilmiş bu philips yerine.

Benim yaptığım arkadaşın bütçesine (3000 ytl) ve izleme amacı (sd) için en iyiyi almasını sağlamak arkadaşın, eğer yanlış yönlendirdiğimi düşünüyorsan arkadaşı, çık açıkla güzel güzel bilgilendir herkes öğrensin, deki 3 milyara sd görüntüde pioneer kötü bir tercih de, evet bu konudaki açıklamanı bekliyorum, ama ondan önce şunu bir oku,http://www.hdtvtest.co.uk/Pioneer-PDP4280XD/

Fiyatı piyasadan çok farklı iken, benim İB'den panasonic 42px80 önerdiğimi görebilirsin önceki mesajlarımda, amaç insanların en kaliteli görüntüyü alması,
    ama stoklarında kalmış ürünü kaktırmak için diğer cihazlara çamur atan insanların burada işi yok.

Öyle yaptığın ayıp felan demekle olmuyor bu iş, laf söylüyorsan arkasında dur benim önerimin kötü bir öneri olduğunu kanıtla
    Bana inceleme sitesinden test göster, kullanıcı memnnuniyetsizliğini göster, güzelce kanıtla haydi buyur.... REEL bilgi göster bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playmaker -- 22 Eylül 2008; 12:46:17 >

• O kadar farklı yorumlar yapılıyor burda anlamıyorum.. Bence burda herkes birbirine çamur atacağına sadece ürün özelliklerinden veya modellerden bahsedilse daha iyi olur.. hiç kimse firma ismi vermesin.. herkes aldığı, gördüğü, beğendiği modelerden bahsetsin alanda kendisi bulsun en ucuz fiyatı kardeşim aylardır hep aynı şeyler..
  • Arkadaşlar zaten yapılan yorumlardan kimin ne olduğunu az çok anlıyoruz zaten eğer forumu biraz takip edersek kimlerin hangi konularda tecrübeli olduğunu anlayabiliyoruz onun dışın da herkesin yaptığı yorumuda dikkate almıyoruz zaten şahsen benim için öyle yapılan yorumu kimin yaptığı önemli ve yorumu yapanın başka konularda ne gibi yorumlar yaptığına bakıyorum ve ona göre değerlendiriyorum.Bunu forumu takip eden arkadaşlarında böyle yaptığına eminim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.