Şimdi Ara

SONY 46D3500 Almak Üzereyim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 46 tv almak istiyorum ve bayadırda araştırıyorum Alanyadayım ve sony bayisinden 46D3500 için en son 3.000 YTL peşin fiyat olur dediler benimde tv ye ayırdığım ve verebileceğim son para 3.000 YTL olduğu için başka modellerine bakamıyorum. Sizce bu paraya değermi almalımıyım yoksa ne yapmalıyım fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Piyasayı araştırıyorum ve eğer başka bir yerde iyi bir kampanya ve fiyat varsa ve benimde haberim yoksa sonradan üzülmek istemiyorum.

• Selam Arkadaşım seni hemen kurtarayım...
    Sen ne ypıyosun ya 3000 ytl peşin paran var aldığın tv. 46d3500 bence 3 kee daha düşün... iyice araştır nette....
  • Sony D serisi artık eskidi diye biliriz .

X, W, V, E, D olarak hatırlıyorum .
  • Peki ne alsın söyler misin? Yada bu tv'nin kötü yönlerini söyler misin?

Benim sana tavsiyem arkadaşım 4'' küçült ekranı, 42'' bir plazma al en kralından pioneer 4280xa, 3 bin ytl altı rahat bulunuyor.
    Forumda 0sedan yada demirarca nikli arkadaşlar yardımcı olabilir zannedersem.
    Bu cihazla izleyebileceğin en iyi görüntüyü elde edersin özellikle günümüz yayınlarında, burn in gibi plazmanın eksi yönüne sahip değil, zaten hemen hemen bütün inceleme sitelerinde referans cihaz olarak gösteriliyor. Kısaca en iyisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

Peki ne alsın söyler misin? Yada bu tv'nin kötü yönlerini söyler misin?

Benim sana tavsiyem arkadaşım 4'' küçült ekranı, 42'' bir plazma al en kralından pioneer 4280xa, 3 bin ytl altı rahat bulunuyor.
    Bu cihazla izleyebileceğin en iyi görüntüyü elde edersin özellikle günümüz yayınlarında, burn in gibi plazmanın eksi yönüne sahip değil, zaten hemen hemen bütün inceleme sitelerinde referans cihaz olarak gösteriliyor. Kısaca en iyisi.

Aynen katılıyorum arkadaşım sana,yeni modellerin şöyle kalitesi farklı böyle görüntüsü farklı deyin anlayayım ama D serisinin banada en ufak bi olumsuz yanını gösterebilirmisiniz????

Daha öncede söyledim adam 32R81B ye 1300ytl vermek yerine yanındaki A451 e 1600 lira verdi mazeret ne ESKİ!!!

N 6297

Arkadaşım eğer SD yayınlar için kullanıcaksan Tvyi,playmaker ın dediği gibi mutlaka PİONEER 42 plazmalara yönel...................

Sd ile işim olmaz dersen SONY D sersini gönül rahatlığıyla alabilirsin...........

Yanlış anlama sorun D serisinde değildir,SD yayında tüm LCD TV ler genel olarak başarılı değildir.........

• Ya açıkçası benim izleyeceğim yayın sadece SD diyebilirim ve bayram önceside evde tv olmadığı için alacağım.
  • O zaman mutlaka plazmlara yönel arkadaşım,PİONEER ilk araştıracağın marka olsun ,4280xa burada 3000 altına bulunabiliyor

EDİT:Alanyayı Almanya diye okumuşm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 21 Eylül 2008; 15:19:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 40c650 Nereden almalı?
    14 yıl önce açıldı
    Dell tavsiye almak istiyorum
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Plazma da sadece beni düşündüren acaba parlama yaparmı ekran diye düşünüyorum hani evdeakşam tv izlerken ortada asılıduran avize ekranın ortasında parlarmı acaba diye düşünüp duruyorum çünkü sattığım 84 ekran tüplü tv mde ekranda görünüyordu avive ışık açıken ama belkide hiç kullanamıdığım için boşuna düşünüyorumdur belki hiç de öyle parlama yapmıycaktır plazma düşündüğüm gibi heleki pioneer diyosunuz tam bir kral sanırım sd de.
  • ya hemen 0sedan'a mesaj at bayrama kesin yetişir cihazın, heralde 2800 yada altına düşmüştür fiyat

Burada alanya'da nereden alacaktın tuluklar felan mı
  • Atılım dan alacaktım hatta hafta içi haber bekliyorlar benden ama bilmiyorum ya.
  • Kesinlikle kral

Parlama olayına gelince ben buradaki PİONEER başlığını az çok okudum,avize ışığının parlama yapacağını sanmıyorum genellikle çok fazla gün ışığı altında rahatsızlık boyutuna ulaştığı yönündeydi yorumlar,kesin kararınızı verdiyseniz PİONERR PLAZMA ANSİKLOPEDİSİ konusuna da bi danışın bence
  • sadece Sd ise amaç bulaşma lcd'ye, bir arkadaş daha vardı alanyadan samsung 46m87 almıştı bu niye böyle gösteriyor diyordu
    sadece sorun sd de değil hareketli sahne işin içine girdi mi de problem oluyor... maçtır kovalamacadır vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playmaker -- 21 Eylül 2008; 15:42:19 >
  • Adam 46'' istiyor sen 42 poinner tavsiye ediyorsuın?????!!!!!

quote:

• DooMDaTa

Yukarıda yazılanları bi oku ondan sonra konuş

İnç e bakarak tv alıyorsunuz karpuz mu bu be!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: DooMDaTa

Adam 46'' istiyor sen 42 poinner tavsiye ediyorsuın?????!!!!!

quote:

evet çünkü izleme amacına bakıyorum ve pişman olmasın istiyorum aldıktan sonra

• Sana iyi bir tavsiye eski model almaktansa .. PHİLİPS 47PFL5603 al gitsin arkadaşım.. model çok iyi....
    Fiyatıda düştü sanırım piyasada....
  • Bence odaklanmış 46'' televizyona sonra başına ekşir karışmam...

quote:

quote:

Adam 46'' istiyor sen 42 poinner tavsiye ediyorsuın?????!!!!!

quote:

evet çünkü izleme amacına bakıyorum ve pişman olmasın istiyorum aldıktan sonra

• quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

DooMDaTa

• quote:

Sana iyi bir tavsiye eski model almaktansa .. PHİLİPS 47PFL5603 al gitsin arkadaşım.. model çok iyi....
    Fiyatıda düştü sanırım piyasada....

Forumda arama özelliğini kullanırsan 5603'ün tavsiye edilmediğini görebilirsin

46'' civarı bir lcd, özellikle sd yayın için kullanılacaksa, alması cesaret isteyen bir olaydır, ancak çok kaliteli ve üst düzey ürünler alınabilir bence bu ölçüde, forum baya insan gördü 46'' lcd'den memnnun kalmayıp plazmaya dönen. Onun için bu fiyat grubunda ve izleme amacında 42'' pioneer plazma en iyi tercihtir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playmaker -- 21 Eylül 2008; 16:45:31 >

• e
    quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

DooMDaTa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.