Şimdi Ara

Vestel 55u9700 almak üzereyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 15 yıllık samsung marka lcd tvmizin ömrünü doldurması üzerine tv arayışındayız

Vestel bayiinde 55u9700 gördük ses konusunda jbl ses sistemi olması beni cezbetti görüntü de gayet iyiydi

Asıl sorum şu bu model alınır mı nasıldır kullanan var mıdır 13 bine başka tavsiye edebileceğiniz model varsa önerileriniz neler teşekkür ederim

Bu pazartesi tvyi alacağız ona göre tavsiyelerinizi bekliyorum  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu TV 9.600 TL yalnız. 13.000 TL'lık tvlerle mukayese edilmez bence. Vestelin smart tv'lerinden. Android değil, uygulama yüklenmez, Disney plus yoktur. Panel IPS'tir muhtemelen. Standart bir 55 inç tv. Görüntüyü beğendiyseniz fiyat makul. Samsung-LG bunun iki katı nerdeyse...

• hibo H kullanıcısına yanıt

Anladım hocam saolun

Peki 13 bine önerebileceğiniz başka tv ler var mıdır 15 bine de çıkabiliriz

• Fytmaster55 kullanıcısına yanıt

Ortanın üstü 55 inçler 18-20 bin seviyesinde. Görüntüsünü beğendiyseniz, oyun falan da oynamayacaksanız alın vesteli. Veya TCL 55 C 735, Sony 55 x89J, Philips 55 PUS 8807 gibi cihazlarda gece vatan bilgisayar, mediamarkt, teknosa sitelerinde indirim oluyor, onları gözleyin.

• hibo H kullanıcısına yanıt

Benim kullandığım tv bu, ama 2021 yılına ait tv. 100 hz, Android. Çok memnunum. Yeni serisi 55 C 735 19.000 civarında..

www.pttavm.com/tcl-55c728-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-android-smart-qled-tv-p-374343670

• Saolun hocam sony biraz bütçeyi aşıyor

Vestel

Philips

Tcl düşünüyorum şuan

• Vestel alacaksanız qa serilerini tavsiye ederim yada yeni çıkan UG serileri olabilir. Tam f/p cihazlar. Android yada Google tv almanız yararınıza. Özellikle q serileri qled olduğu için oldukça iyi panel performansı mevcut. 55"leri 15k civarına sanırım bulabilirsiniz. Mesela 55UG9630 uygun olabilir. 13k civarı. Mağazadan daha da indirimli alabilirsiniz.
    Çokça teknoloji market gezdim 5 senelik Philips Ambilight kullanıcısı olarak şuanda satışta olan Philipslerin panelleri inanılmaz kötü. Kesinlikle tavsiye etmem.
    Tcl nin servis ağı ve giriş seviye cihazlarının panelleri iyi değil.
    Sony zaten ülkeden çekildi 2 ay sonra ne olacağı belli değil, yedek parça sıkıntısı bile çekmeniz mümkün.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tv yi eledim vestelden başka bir model gördüm

55q9900 qled tv nasıldır acaba

Qled katman sahip gayet iyi bir ürünüdür. Yalnız işletim sistemi Android değil. Vestel in kendi smart özelliği var. Bunun yerine aynı panele sahip 55QA9700 de bakabilirsiniz. Bu Android olanı. Q9900'de jbl ses sistemi var bu arada sizin için önemli ise.

• Tamamdır hocam mi box var bizde app konusunda sıkıntı yok

Bugün vestel 55q9900 ü satın aldık görüntü de ses de güzeldi

Pazartesi günü servis kuracak bakalım umarım pişman olmayız

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Güzel seçim.

• Teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.