Şimdi Ara

Vestel Pixellence 32780 HD Ready alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir süredir lcd tv almayı düşünüyorum. Yaptığım araştırmalar sonucunda kafam allak bullak oldu. Her markanın onlarca ürünü var. Onlarca ürünün de birbirlerinden onlarca farkı var.

İlk olarak Sony geçiriyordum aklımdan sonra marka sevdamdan vazgeçtim. Acemice yaptığım araştırmanın sonucunda Vestel Pixellence 32780 32 HD Ready'de karar kıldım.

Hepsiburada'da 1.699 Ytl fiyata veriyorlar. Fiyatı ve servis ağının genişliği cazip geldi.

Sizce doğru bir karar mı veriyorum?

• Dostum yerli marka almada ne yaparsan yap o fiyata SAMSUNG falanda bulursun yani
  • O fiyat aralığında LG 32LC42 ya da 52 Samsung 32R81B
    veya Sony S serisi alabilirsin.
  • walla arkadaşım dün akşam bayram ziyeretinde bir tanıdığımız bunun 37inc'ini almış. görüntü çok güzel. fenerbahçe-trabzon maçını izledik ne ghosting ne kumlama ne başka bişey vardı. görüntü hakikaten iyi..
    digitürk yayınına hayran kaldım diyebilirim. kullandığı reciver ise vestel 840ci ve normal scart
    ama pixelance'ta kullanıyorlar. pixellane'sız görüntü biraz soluk geliyor.
    benim anlamadığım görüntü soluk yapacağına pizelance modunu standart yapsalar daha iyi olacakmış. neticede o mod kapalıyken bu televizyonu kimse almaz.
    o zaman sony, samsunglarda o mod yokken standart dinamik modunda pixelancela aynı oranda, çok parlak ve canlı renk elde ediliyor.benimde kafam çok kartıştı. şimdi gidip 32r81 alsam istediğim netlikte olmasa o zaman kötülediğimiz vestel daha iyi görüntü veriyorsa o zaman aldığım aleti kimin kafasında kırmalıyım?
    adam gitmişi bir çırpıda vestel almış izliyor ben burda kafayı sıyırcam daha istediğim modelden emin değilim.

forumda herkes net değil kumlama ghost var şu var bu var diyor. hama, monster altın uçlu kablolardan söz ediliyor. ama gittiğim evdeki televizyon capcanlı görüntü veriyor.

yazdıklarım biraz karmaşık olabilir çünkü biraz şaşırmış haldeyim..

• Yabancı marka alırsam Sony veya Philips almayı düşünüyorum.
    LG sevmediğim bir marka pek yaklaşmam,Samsung belki olabilir.

Ama dikkat ediyorum Vestel pek beğenilmiyor forumda. Kullananların yorumlarına baktım bazı sitelerde herkes gayet memnun.

Samsung'un aynı fiyat aralığındaki modelinin Vestel'den ne gibi üstünlükleri var acaba?
  • pixellence ların yeni modelleri çıktı piyasaya 32760 olan modeli kasası daha şık duruyor ona da bir bak istersen...
  • 32760'a baktım görünüş olarak daha şık bence, beğendim. Fiyatları aynı.

Özellik olarak ise;

32760 Kontrast Oranı 8000:1 **** P.I.P. Yok
    32780 Kontrast Oranı 7000:1 **** P.I.P. Var

Diğer özellikleride aynı. Dediğim gibi 32760'ın görünüşünü çok beğendim. 100 Hz olup olmadıklarını anlayamadım.
    Şu yukarıdaki iki farkı izah edebilirseniz son kararımı vereceğimi sanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kontrast oranı dediği ifade, en yüksek verebileceği ışık değeridir. ekranı 8000 kontrasta ayarladığın zaman çok parlak siyah ve beyaz renk elde edililir buda genel ev kullanımında açık tutulmaz. dvd vs. karanlığı çok olan yerlerde kullanılır.
    picture in picture (görüntü içinde görüntü demektir. ama 2 canlı oynayan görüntüyü, içinde tek tunerlı olduğundan gösterememektedir. sadece dış kaynaktan bağlanıp alınan dvd vs. görüntüleri pencere içinde yada ekran 2ye bölünmüş olarak gösterebilir...

lcd'Lerde bir başka öenmli ayrıntı. ışık güç (parlaklık) değeridir 450 -500 - 550 nit'lik bir aktif parlaklığa sahip görüntüler en idealidir. en yükseğe çıktıkca daha kuvvetli ışık verir..

benim üzerinde durduğum marka model, Samsung 32R81b, 82bdir. 550nit parlaklığı vardır. motion... özelliği ile hareketli sahnelerde netliği korur.
    DNİe teknolojsi ile dijital olarak görüntüyü işleyerek, canlı ve doğal renk'te gösterir...

samsunglarda renkler çok daha canlıdır, renkleri daha parlak bir skaladadır. onun için sahte ve yapay görüntü oluşmasından plastikten yapılmış veya çok makyajlanmış yüzler oluşmasından korkmaktayım...

32760'ı ben de sana tavsiye ederim... yapmış vestel yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 23 Aralık 2007; 17:18:11 >

• Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

Az önce eşime bu tv yi alacağımı söylediğimde aldığım cevap şu oldu :
    - Vestel'ler çabuk bozuluyormuş!

Kadınları anlamak zor.

Hemen hemen aynı fiyata şu modellerde kafamı kurcalıyor ama şu anda aklım Vestel 32760'ta. Ne zor şeymiş Lcd almak.

- Sony KDL-32U3000K
    - Philips 32PFL7962D/12
  • sony alacaksanız S3000 serisi tercih edin U serisi en düşük modeldir ve görüntüdeki ayrıntıları, çizgileri sanki pcde anti aliasing kapalıymış gibi kırık kırık ve flu gösteriyor, ankara tepehome'da inceledim...
    philips 7962'ye birşey diyemem..
    ama dünkü izlediğim vesteldeki görüntü çok iyi idi maçta mesela insan yüzlerinde (teknik rektör zico) hiçbir bulanıklık ve hareketli sahnelerde dağınıklık görmedim tek kasası biraz hantal duruyordu. 760 serisi daha iyi ise tercihiniz o olmalı zaten 760 serisinin teknk değerleri iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: we[AGRA]

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

Kadınları anlamak zor.

Hemen hemen aynı fiyata şu modellerde kafamı kurcalıyor ama şu anda aklım Vestel 32760'ta. Ne zor şeymiş Lcd almak.

- Sony KDL-32U3000K
    - Philips 32PFL7962D/12

yenge doğru söylemiş başka bir forumda da bir abim VESTEL plazma almıştı hemen bozulmuş tamire gitmiş gelmiş yine aynı sorun devam etmiş adam VESTEL'in Vsi evime giremez artık dedi
    benimde bir arkadaşım Zeta model 87ekran tüplü TVsini almıştı en dandik LCDden beter gölgeleme yapıyordu görüntü

elektronik alet alırken yerli markaları hiç göz önünde bulundurmamak gerek bende senelerdir elektronik hastasıyım ama hep yerli markalar yokmuş gibi davranırım VESTEL iyi bir marka olsa Japonya'da da satılır America'da da
    BEKO meko Fransa'da falan satılıyor ama orda YU-MA-TU muamelesi görüyordur kesin
    yani yerli markalara gelene kadar onlarca marka var Toshiba, Panasonic, Loewe, Samsung, Philips, Sharp... Sony'yi saymıyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare666 -- 23 Aralık 2007; 19:18:54 >

• habriden zor bu elektronik eşya secimi,ne diyelim Allah kolaylık versin...
  • PARAN VAR DERDİN VAR
  • Vallahi Vestel çabuk bozuluyor demiş eşiniz..Bence doğru söylemiş.Bir akrabamızın vesteli vardı öyle plazma falanda değil.Bildiğimiz 72 ekran televizyon.Neredeyse ayda bir servise gidiyordu artık o derece..Dayanamadı bizimki eskiciye verdi güzelim televizyonu
  • Aslında acı birşey bende ülkemizin markasını met etmek isterdim dünyanın en kaliteli ürünlerini üretsinde gurur duyaydım keşke ama malesef olmuyor işte
    16milyon füfuslu Hollanda Philips diye dev bir marka üretiyor ve teknolojinin beşiği Japonya'da ürün satıyor
    benim 70milyonluk ülkemde üretilen bir marka bir kaç avrupa ülkesi dışında hiç bir yerde satılmıyor ve oralarda da YU-MA-TU muamelesi görüyor
    MALESEF
  • quote:

Orjinalden alıntı: we[AGRA]

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

Kadınları anlamak zor.

- Sony KDL-32U3000K
    - Philips 32PFL7962D/12

sen tvnın goruntusunu begendın hosuna gıttıyse forumlarda ancak kafan dahada karısır. bu arada bozulmayan elektronık esya varmı? hem bozulunca bızmı tamır edıyoruz servısı var garantısı var. bendede 10 yıldır vestelın tuplu tvsı var hala kullanıyorum. daha tık demedı.

• ben vestel 32760 aldım son derece memnunum fiyat performans bakımından çok iyi bence peşin 1350ytle taksitle 1620ytl 18 ay 90+90 ödüyorum.daha önceki televizyonumda vestel 72 ekran zx serisiyidi ondan da memnundum annemeler verdim bi arkadaşım sony aldı yakınlarda 1 ay geçmeden servise gitti ve sorun çok büyüktü. elektronik eşya bence tamamen şans herkese tavsiye ederim ayrıca 8000 kontrast 500 parlaklık pip ve pap özelliği var tek eksi yönü 180watt tüketmesi philips 7962 serisi 110 watt tüketiyor. tek sorun bence bu en çok hoşuma giden özellik ise ekranı ikiye bölüp sol tarafta görüntü varken sağ tarafta teletex olması çok hoşuma gitti ses kalitesi güzel ama daha iyi tabiki olabilirdi görüntü kalitesi bence çok iyi.......
  • valla bendede millenium 32735 var çok memnunum lcd lerde şikayet konusu olan olaylar yok maçta izliyorum sorunsuz yanlız hama marka altın uçlu home theatre scart aldıktan sonra renkler daha canlı vekeskil oldu şiddetle tavsiye ederim yazlıktada 72 zeta flat tv var tüplü cam gibi görüntüsü 2 senedirde tık demedi valla şu an benim lcd yi mayıs teslimi 1199 ytl ye veriyorlar gayet iyi bence daha pahalı olan bazı sony modellerinden bile iyi görüntü var bu arada yorumlarım sadece sd yayınlar içindir işten gelince anca tv izliyoruz başka şeyler bağlamaya vakit olmuyor sonuç olarak ben tavsiye ederim duvara askı aparatıda yanında bedava...
  • Vestel Full hd pix 377585 37'' pixalance olan modelinden aldım sony mony hepsini denedim valla kafa kafaya görüntü..
  • bende vestel almayı düşünüyordum da bu konuda üstad diyeceğim eniştem vestellerin POWER ları çabuk patlıyor gibisinden birşey söyledi Ama görüntüler gerçekten çok güzel ama işte ne yaparsın... Acemi olduktan sonra sırtımıza daha çok model yükleyecekler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.