Şimdi Ara

Vestel 43UA8900 4K SMART 43' ULTRA HD 109 Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
18.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vestel 43UA8900 4K SMART 43" ULTRA HD 109 Ekran 3840 × 2048 Ultra D. Contrast SMR

arkadaşlar merhaba bu tv nasıl bır televızyondur dugun alış verışı ıcın almak ıstıyorum gg kampanya yapmış kupon bulabılırsem almak ıstıyorum 3d ve 4k dıyor hem sızce nasıl kullanan bılen arkadaşlar var mı yardımcı olursanız sevınırım

• Gecen hafta bu tvyi mediamarkt magazasindan aldim ceyizlik oldugu icin 2 ay sonra acabilecegim tvyi. teshirde inceledigim kadariyla ekran goruntusu cok guzeldi ki zaten 4k oldugu icin çözünürlüğü yuksek bir tv. Ayrica dayının biri youtubeda inceleme videosu cekip koymuş. Bu tvyi kullanan arkadaslarin yorumlarini okumak isterdik fakat n11 sitesindeki 5 tane yorumdan baska yorum yok internet ortamında.

Inceleme videosu
    https://m.youtube.com/watch?v=p4c8xex6sSs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkurler hocam gule gule kullanın bende aynısını almak ıstıyorum bıkacgun ıcınde ınsllah

tekrar hayırlı olsun yorum ıcın tesekkurler
  • arkadaşlar bu televizyonu bende aldım gayet güzel bir tv merak ettiğiniz ne varsa cevaplayabilirim

• Hayirli olsun Güle güle kullanin :) aslinda guzel bir inceleme videosu eklerseniz cok iyi olur :) merak ettigim iki sey 1. Pcye bağlayıp oyun performansini denediniz mi ? Bir de kanal gecislerinin nasil oldugu ben magazada inceledigimde kanak gecisleri 2 sn ile 3 sn arasındaydı 3 saniyeyi bulmuyordu ama undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x e deger veren adam -- 28 Mart 2016; 17:22:05 >
  • inceleme videosu ekleyebilirim fakat işinize yarayacağını sanmam, sonuçta ekranı canlı görmekle videoda görmek çok farklı. Kanal geçişleri incelediklerim arasında en iyi 1-2 tv den biri,hd kanallar arasında da gayet akıcı, oyun performansı denemedim ama hiçbir sıkıntı çıkarmayacağına eminim, ekranda herhangi bir pastelleme kesinlikle olmuyor, ses sistemi beklediğimden çok iyi, smart özelliklerinin tamamını denedim kumanda ile kullanmak zor ama marketten vestelin 2 apk uygulamasını kurun klavye, kanal değirştirme, tv tarayıcısında gezinme gayet rahat kullanılıyor ve gayet hızlı, tv menüsü de gayet sade özellikleri kullanırken kafa karıştırmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: by.lemark

inceleme videosu ekleyebilirim fakat işinize yarayacağını sanmam, sonuçta ekranı canlı görmekle videoda görmek çok farklı. Kanal geçişleri incelediklerim arasında en iyi 1-2 tv den biri,hd kanallar arasında da gayet akıcı, oyun performansı denemedim ama hiçbir sıkıntı çıkarmayacağına eminim, ekranda herhangi bir pastelleme kesinlikle olmuyor, ses sistemi beklediğimden çok iyi, smart özelliklerinin tamamını denedim kumanda ile kullanmak zor ama marketten vestelin 2 apk uygulamasını kurun klavye, kanal değirştirme, tv tarayıcısında gezinme gayet rahat kullanılıyor ve gayet hızlı, tv menüsü de gayet sade özellikleri kullanırken kafa karıştırmıyor.

Sagolun hocam verdiginiz bilgiler icin. Ben de kutuyu acar acmaz izlenimlerimi aktarmak istiyorum alacak arkadaslara yardimci oluruz :)

• x e deger veren adam X kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar, nereden kaç TLye aldınız? Dahili uydu alıcısı sorunsuz tüm kanalları gösteriyor mu, son sorum da Vestel servisi ücretsiz kurulum yapıyor mu?
    Teşekkürler

• Ben 1899 tlye mediamarkttan aldim ama bimekste bugun 1859 liraydi arti bimekste 350 küsür tl hediye ceki de veriyorlar. Bildigim kadariyla ucretsiz kurulum yapiliyor henuz acmadim kutuyu 1 ay sonra yeni eve tasindigimda acacam kismetse :)

• Ben 2 hafta önce bimexten aldım 1899 TL 289 TL hediye çeki var 1 yıl süreli
    Güzel TV görüntü istediğim gibi benim discovery cep tel ekran netliğine yakin
    TRT 4 k kurulum gerektirmeden çıkıyor.otomatik kanal güncelleme var arama yaptirmiyorsun YouTube güzel izleniyor

• Arkadaşlar ben de Vestel 43UA8900 4K satın almayı düşünüyorum.

Herhangi bir sıkıntısı oldu mu şimdiye kadar?
  • Dts ses formatı destekliyor mu ? Filmlerimin geneli dts 5.1 , bir de telefonumun ekranını tv yansıta biliyormuyum. Bir de arc desteği var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsun494 -- 3 Mayıs 2016; 9:02:17 >
  • internette bu tvnın fıyatı neden bukadar yukseltıler bıkac gundur almayı dusundum fıyat 2 gun oncesıne cok yukselerde bılgısı olan var mı
  • fadex F kullanıcısına yanıt
    Haftasonu indirimdeydi, ben o zaman aldırdım. Vatan'da 1600 civarıydı.

Sanırım siz indirimli fiyatını gördünüz her yerde.
    Normalde ise zaten 1900-2000 TL civarlarındaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.lemark

arkadaşlar bu televizyonu bende aldım gayet güzel bir tv merak ettiğiniz ne varsa cevaplayabilirim

Selamlar hocam online film sitelerine girip film izleyebiliyormusunuz tam ekran. Birde hareketli sahneler nasıl titreme varmı

• ürün internet üzerinden filim izlenmiyor. Sadece smart özelliğine bağlı olarak youtube' den izleyebilirsin. Üründe flash player mevcut değil HTML 5 kullanılıyor.

http://www.teknosa.com/urunler/119968054/vestel-43ua8900-4k-ultra-hd-smart-uydulu-led-tv-1

şuanda ürün indirimde artı sehba hediyesi mevcut. Düşünebilirsin dostum.
  • bende urunu dün sıparış verdım

bu aradabu tvnın ınternet kullanımı nasıl smartı kolay oluyormu normal kumandaıle rahat sekılde kullanım kolaylıgı var mı yoksa usb mause ıle kullanılırmı
  • Tvyi bir aydir kullaniyorum herhangi bir problem yasamadim cok şükür hd yayinlarin kalitesi harika trt 4k ise muhtesem bir goruntuye sahip. Eve henuz internet baglatmadigim icin smart ozelliginu kullanmadim simdilik gül gibi geciniyoruz :).

• vatanda gece indirimiyle 43ua8900 ı 1550 tl ye yapistirdim.1000hz 4k uhd fiyat cok iyi geldi. evde kucuk
    oda tv si olmak icin cok ideal bence.

• Beyler tv nin USB den film oynatma duruma nasıl? Bir sorun yoktur umarım?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.