Şimdi Ara

Vestel 43UA8900 4K SMART 43' ULTRA HD 109 Ekran (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
18.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben herhangi bir problem yasamadim test videosu atmistim usbye gayet guzel oynatti yiğidim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv bugun kuruldu ve sonuc husran. ewdeki 1. tv samsung 50ku7000 idi. kucuk oda tv si bu oldu,4k performansi iyi, upscale ozelligi olmadigindan hd 6 sene onceki tv ile ayni, usb den media oynatma fena degil, yavas aciyor, player dandik. ps4 performansi gayet tatmin edici. gel gelelim smart ozelliklerine, tam bir husran, adami kanser ediyor. flash desteklemediginden bir cok sitede video acilmiyor. desteklenenler de 4 cekirdekli 1000 hz bu tv de 20 dk da aciyor. sadece usb den film izlerim, tv de de 4k yayin gelince monitor olarak kullanirim diyorsaniz alin. gerisi cop. samsunga verdigim paraya basta acimistim ama cocuklarla ps4 oynamadan oynamaya bu tv yi kullanirim. daha da ise yaramaz. o cok para verdigimiz tv ler le panelleri ayni olsa uretim yeri tr olsa da , yazilim
    gelistirilmedilce bu tv lere verilen para cöp. tarayici opera mesela yani, dusunun skandali... paraya kiyin adam gibi tv alin. vestele seg e vs bulasmayin. dedigim gibi 43" monitor almis olduk!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersoylemez -- 25 Temmuz 2016; 21:40:38 >
  • Tv görüntü kalitesi gercekten tatmin edici iki gun oldu kurulali
    Ama tek sıkıntı komşunun wifi cekmiyor
    Kullandikca artilarini eksilerini aktaririm

• Beyler upscale özelliği televizyonun içindeki uydu alıcısı mı yapiyor yoksa tv nin ekran paneli mi yapıyor? Yani yeni bi 4k destekli upscale yapabilen bi uydu alicisi mi almak lazim? eger upscale i yapan uydu alicisi ise? Yani dayimlara aldik ama mesela. A haber hd kanali pek bi net gelmedi bana. Eski fullhd tv si vardi dayimin ondaki netlik yok. Halbuki 4k tv de daha net olmali değil mi?

• Bir de bana bu tv nin en ideal ayarlarını bulmamda yardım edebilir misiniz? Keskinlik kontrast vs.

• Telefonun görüntüsü aktarabiliyormuyuz acaba bu telefona.
  • Beyler kanalların yerlerini değiştirdim sildim fakat kanal sıralamam 4. kanaldan başlıyor. 1.2.3. kanallar yok. Ne yapabiliriz bu konu ile ilgili ?
  • Merhaba arkadaşlar.Ben de Vestel 43UA8900 ile Beko 40L9672 arasında kaldım.Baktığım kadarıyla Beko ses sistemi ve Bluetooth özelliği ile Vestel'in bir adım önünde gibi duruyor.Hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim.Bu konudaki yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkür ederim.
  • Ses kalitesi nasıl acaba.
  • Beyler televizyondaki karanlık olayı nasıl , film izlemek için canlı ve dinamik renkleri sunuyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.