Şimdi Ara

Vestel Pixellence 32780 HD Ready alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de bugün bir Vestel bayine gidip, Millenium 32800 32inç LCD TV alacaktım.
    Bu marka ve modeli tercih etmemdeki neden hem uygun fiyatı (1099 YTL), hem yeterli servisi olması (acaba). Son modelinden farkı sadece pixellence özelliğinin olmaması )çok önemli olmadığını forumda okudum) ve yeni eklenen USB özelliğinin olmaması.
    Öyle sanıyorum ki birkaç yıl içinde OLED TV'ler seri üretime geçekler ve LCD ile Plazma fiyatları daha da düşeceği gibi, eğer hâlâ piyasada kalırlarsa teknolojilerini de yükselteceklerdir.
    Bu nedenle daha çok para verip daha iyi bir şey almayı gereksiz görüyorum (tabi ki kendi bütçem açısından) Birkaç yıl sonra daha ileri bir teknolojiya sahip bir TV'yi daha ucuza alabilirim ve elimde mevcut olanda 2. TV olur diye düşünüyorum
    Ancak bu marka hakkında o kadar olumsuz ve sert şeyler yazılmış ki, şimdi kararsız kaldım.
    Acaba Vestel yerine Teknosa'da şu an 1259 YTL'ye satılan Samsung A330j1 32 inç LDC televizyonu mu alsam. Gerçi LG'nin 999 YTL+ye satılan Plazma TV 32PC51'de var ama.
    Kara vermeden önce sizlere de danışmak istedim.
    Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

• vestel ile sony arasına ciddi parlaklık farkı var bence vestel biraz mat geldi sony ise daha canlı üstelik pixellence moduna rağmen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.