Şimdi Ara

Sony 46EX500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu televizyonu almayı düşünüyoruz:http://www.sony.com.tr/product/t46-ex-series/kdl-46ex500 sizce nasıl iyimi? birde aklıma takılan birkaç soru var

Bu tvde tamamen SD yayın izliycez yani HD yayın izleme ihtimali çok düşük hatta neredeyse hiç

1)Acaba SD yayın kalitesinde düşme ne kadar olur mesela "keşke bu tv yi almasaydık görüntüler berbat" diyeceğimiz şekildemi yoksa fazla hissedilmezmi

2)Acaba önerebileceğiniz başka tvler varmı ?

• belli ki bu televizyonu kimse bilmiyor kaç gündür ex500'le ilgili hiç bir soruya ben bir yanıt bulamadım.
    bilen arkadaşlar en azından 46w5500'e göre cevap verseler bu iki televizyon birbirine yakındır diye tahmin ediyorum.
  • hemen hemen aynı. ex500 de kontrast daha yüksek. elektirik tüketimi biraz daha az. w-fi özelliği var. panel aynı .. sd kalitesi biraz daha iyi olabilir. herkes w5500 ü sd de övüyor. ben beğenmedim. lcd lerin çoğu sd de kötü zaten. bende sd seyredeceğim için nisanda gelecek olan panasonic 50g20 veya 50v20 yi bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdullah1 -- 15 Mart 2010; 2:19:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.