Şimdi Ara

Sony 46HX920 harddisk bağlayama ma sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bende 1 tb western harddisk var. fakat tv'ye taktığımda hiçbir şey açılmıyor. Kayıt ettirin diyor. kayıt edince de tüm bilgileri siliyor. nasıl yapılır bu iş?

• Hocam malesef bir medya player alacaksın.Öneri istersen pm at

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan HDD yi panel formatlarsa hem bilgiler uçar hemde belki de sen bir daha yeniden NTFS veya FAT32 ye dönemezsin
    veya uğraştırır veya kaldırır atarsın o HDD yi!

Sony/Tosh/Sharp gibi panellerde MediaPlayer desteği kısıtlıdır ve çoğu işlemleri de yapamazsın!

Ya MP alacaksın örneğin 100 kağıda al bir MP işi halledersin

Ayrıca Technisat şayet alacaksan,bence şimdilik MP yi de alma ve bekle;ben dememiştim HDD den bazı Film v.s içerikleri(Kamaxx ın HDD si idi)
    hepsini açıyordu sorunsuz olarak sadece bazı Filmler de ise sesi açamamıştı! DTS de sanıyorum çözüyor Techni!
    eSATA portu bile var cihazda!! biz de oradan bağladık ve veri akış hızı da daha hızlı olarak sorunsuz oynatmıştı!

Ancak bu cihazlar(Receiver/Paneller/BD v.s gibi) yine de hiç bir zaman bir MP nin performansını veremiyor,örneğin çok yüksek bit-rate lerde çuvallıyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Hasan HDD yi panel formatlarsa hem bilgiler uçar hemde belki de sen bir daha yeniden NTFS veya FAT32 ye dönemezsin
    veya uğraştırır veya kaldırır atarsın o HDD yi!

Sony/Tosh/Sharp gibi panellerde MediaPlayer desteği kısıtlıdır ve çoğu işlemleri de yapamazsın!

Ya MP alacaksın örneğin 100 kağıda al bir MP işi halledersin

Ayrıca Technisat şayet alacaksan,bence şimdilik MP yi de alma ve bekle;ben dememiştim HDD den bazı Film v.s içerikleri(Kamaxx ın HDD si idi)
    hepsini açıyordu sorunsuz olarak sadece bazı Filmler de ise sesi açamamıştı! DTS de sanıyorum çözüyor Techni!
    eSATA portu bile var cihazda!! biz de oradan bağladık ve veri akış hızı da daha hızlı olarak sorunsuz oynatmıştı!

Ancak bu cihazlar(Receiver/Paneller/BD v.s gibi) yine de hiç bir zaman bir MP nin performansını veremiyor,örneğin çok yüksek bit-rate lerde çuvallıyor!

Bir arkadaşım Samsung tv almıştı. Harddisk sürekli bağlı. Sürekli oradan izleyebiliyor. Yine bir diğer arkadaş bim den lifemax marka tv aldı. Oda çatır çatır kullanıyor sorunsuz. Ben gittim en iyisi diye Sony aldım. En kaliteli usb 3.0 harddisk aldım. Şimdi direk olarak diğer arkadaşlarım gibi kullanma imkanım yok mu hocam?

Technisat Allah'ın izniyle alacağım hocam.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crack_hasan -- 9 Ocak 2013; 14:34:39 >

• Kardeşim yukarıda yazdım ya sana;Sony/Tosh/Sharp gibi baız paneller MediaPlayer işi yapmazlar ya da yaparlarsa da
    bir kaç ayağı eksik/kısa yaparlar,Sony ise bu konuda en kısa ayaklı olandır!

Senin panelini biliyorum,hiç böyle işlerle uğraşma,git bir tane 100/200 kağıda MP al olayı kapat+

Samy/LGE veya bazı panellerin zaten işi MP dir yaw karıştırma şimdi Sony ile bunları

Techni için diğer forumdan yazdım Çanak/Merkezi v.s durumunu!
  • quote:

Kardeşim yukarıda yazdım ya sana;Sony/Tosh/Sharp gibi baız paneller MediaPlayer işi yapmazlar ya da yaparlarsa da
    bir kaç ayağı eksik/kısa yaparlar,Sony ise bu konuda en kısa ayaklı olandır!

Senin panelini biliyorum,hiç böyle işlerle uğraşma,git bir tane 100/200 kağıda MP al olayı kapat+

Samy/LGE veya bazı panellerin zaten işi MP dir yaw karıştırma şimdi Sony ile bunları

Techni için diğer forumdan yazdım Çanak/Merkezi v.s durumunu!

Hocam mesaj alınmıştır teşekkürler :)

Okudum hocam uydu ile alakalı kısmı da. uyducu ile görüşüp size bu konuda bilgi vereceğim.
  • Mediaplayer konusuna yabancıyım. Doğal olarak iyi bir tane istiyorum. Yine Sony'e baktım
    En iyisi hangisidir bunun? birkaç model var.

http://www.btsony.com/asp/product/880/Sony-SMP-N100-Media-Player

http://www.sony.com.tr/product/ag-ortam-oynaticilari/smp-u10

http://www.amazon.com/Sony-SMP-N200-Streaming-Media-Player/dp/B005MR6CNK

birde apple tv var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crack_hasan -- 10 Ocak 2013; 23:16:43 >

• MP için bütçen nedir?

diğer yerden "Sadays" a sor bunu,sana en uygun ve işlevsel olanını bulur!
    Ben geçen ay Phil HMP7001 aldım,işimi fazlasıyla gördü 197 kağıda+
  • Sony TV'ler FAT12, FAT16, FAT32, and exFAT dosya sistemli olan USB diskleri ve belli başlı video formatlarını desteklemektedir.
    Eğer diskinizin formatı NTFS veya videolarınız Mkv/xvid vs ise bunları desteklemeyecektir. Tüm liste:

http://esupport.sony.com/US/perl/support-info.pl?info_id=799

Bir kaç test ile en uygun formatı yakalarsınız. Tavsiyem ilkin MP4 formatlı dosyaları kullanmanız. MP4 taşıyıcıları iyi kalitede ses ve görüntüyü küçük boyutlarda saklayabilmekte, AAC ve AC3 sesleri de desteklemektedirler.
    1-Diskiniz exFAT yapın ve yukarıda belirttiğim MP4 formatında bir dosya deneyin. Eğer bu başarılı ise bu format ile devam edin çünkü dosya boyutu konusunda sorununuz kalmayacaktır.
    2-Eğer Sony Tv'niz exFAT desteklemiyorsa mutlaka FAT32 detekleyecektir. FAT32'nin tek handikapı bir dosyanın boyutu sadece max 4GB olabilmesidir.

Saygılar

• quote:

MP için bütçen nedir?

diğer yerden "Sadays" a sor bunu,sana en uygun ve işlevsel olanını bulur!
    Ben geçen ay Phil HMP7001 aldım,işimi fazlasıyla gördü 197 kağıda+

Belli, kesin bir sınırım yok. Kaliteli işlevsel olsun. Sony veya Apple tv nasıl olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinsinati

Sony TV'ler FAT12, FAT16, FAT32, and exFAT dosya sistemli olan USB diskleri ve belli başlı video formatlarını desteklemektedir.
    Eğer diskinizin formatı NTFS veya videolarınız Mkv/xvid vs ise bunları desteklemeyecektir. Tüm liste:

http://esupport.sony.com/US/perl/support-info.pl?info_id=799

Bir kaç test ile en uygun formatı yakalarsınız. Tavsiyem ilkin MP4 formatlı dosyaları kullanmanız. MP4 taşıyıcıları iyi kalitede ses ve görüntüyü küçük boyutlarda saklayabilmekte, AAC ve AC3 sesleri de desteklemektedirler.
    1-Diskiniz exFAT yapın ve yukarıda belirttiğim MP4 formatında bir dosya deneyin. Eğer bu başarılı ise bu format ile devam edin çünkü dosya boyutu konusunda sorununuz kalmayacaktır.
    2-Eğer Sony Tv'niz exFAT desteklemiyorsa mutlaka FAT32 detekleyecektir. FAT32'nin tek handikapı bir dosyanın boyutu sadece max 4GB olabilmesidir.

Saygılar

Ayrıntılı ve açıklayıcı bilgi için teşekkürler. Karışık biraz bana ama deneyeceğim ihtimalleri. Ama sanırım her halukarda mkv desteklemiyor ise benim bir MP almam gerekecek.

• Hasan diğer yerden Sadaysı ara sor,bu işlerin Doktoru odur

Sony de MP işi kısıtlıdır! Tosh da böyledir veya çoğu Sharp lar v.s

ya da daha fazla kıy paraya sana en iyilerinide tavsiye eder veya Ahmete sor
    o sanırım en son PCH nin en son serisini almıştı,bu iş 1200 kağıda kadar çıkıyor!

Ben DUNE-Max serisini bekliyorum sanırım henüz çıkmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.