Şimdi Ara

SONY 46w4500 veya 46x3500?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

46" lcd panel televizyon almak istiyorum. Geçtiğimiz sene x3500 piyasanın en iyisi iken şu ana w4500 serisi ile neredeyse aynı özelliklere sahipmiş gibi gözüküyor. Arada fiyat farkı da neredeyse yok gibi.

İki televizyon arasındaki en önemli fark yazılımları. Fakat nette bir iki yerde okuduğum kadarı ile "bravia engine2" ile "bravia engine pro" arasında da dikkat edilebilir fark yok gibi anlatılmakta. LED'li bir LCD almak isterdim ancak önümüzdeki sene fiyatlar yarı yarıya düştüğü zaman çekeceğim rahatsızlığı düşündüğüm için ve dolayısı ile tvden soğuyacağım için bu iki televizyon arasında bir tercih yapmak istiyorum. En azından x3500 daha da düşmez gibi gözüküyor. W4500 ille ki bir miktar düşecek.

Siz ne dersiniz? Hangisini tercih etmeli.?

• Bahsettiğiniz gibi işlemciden dolayı x3500 ama onuda bulmak çok zorlaştı , onun yerine x3000 olabilir aynı özelliklere sahip , Saygılar...
  • İngiltere sitesinde mi neydi Sony'nin, X3000 fiyatı W4500'den %40 felan fazlaydı, X3'ler piyasadan kalkıyor diye fiyatlar bu seviye, yoksa W4500 felan alınmaz W4000'deki hareketli sahne problemlrinin devam ettiği yazılıyor incelemelerinde.
  • TV de teknik özellikler diyince aslında sadece bilindik şeyler veriliyor.Oysa bu gün LCD ve PDP ler sadece tv ve panel bölümlerinden ibaret değil.İşi yapan işleyen işlemciler ve bunları yöneten yazılımlar dan oluşan bir sistem.Ben hepsinin uyumu ile en iyi sonucu alabileceğimizi düşünüyorum.Bu uyum içinse herşeyi bilme şansımız yok.Pioner işlemci yada yazılımı ilgili hiçbir bilgi görmedim ben ama tv olarak aldığı yorumlar hep iyi.X3000-3500 ile W4500 arasında ne gibi farklar var .Biz sadece bilmemiz istenen kadarını biliyoruz.Bence tv ler hakkında yorumları okumak hepsinden daha iyi ama reklam yada karalama amacı ile yazılmamış olması gerekli.Buda çok zor malesef.
    Ben X3500 almakta karar verebilmek için neredeyse 2 ay ne buldumsa okumaya çalıştım,ve sadece kafamı daha çok karıştırdım.İmkanınız varsa izleyin.Almayı düşündüğünüz tvleri izleyin 5-10 dk değilde farklılıkları görebileceğiniz sürece izleyin.Çünkü asşında kararı verecek olanda o karar sonrasında izleyecek olanda sizsiniz.İşin teknik tarafıda öteside çok net değil bence.Eğer sistem olarak izlediğinizde gözünüze batmıyorsa bence yeterli.İşlemcisini,yazılımını panel üreticisini panel özelliklerini çok karıştırmayın derim.
    Ben 40 X 3500 aldım ve kararımdanda memnunum.W 4000 lerde çok takılmıştım ama bunu tercih ettim.Tabiki fiyatlarının düşerek hemen hemen aynı seviyelerde olması işi koloylştıran asıl faktördü

• x ve w serisi arasında ki işlemci farkından ötürü x seris biraz daha öne çıkıyor. Bravia engine pro kullanan x bravia engin 2 den daha iyi görüntüyü işliyor. fakat amadeusunda dediği gibi ürünü bulmak biraz zorlaştı. eğer bulabiliyorsan x almanı öneririm.
  • Emin ol x3500,w4500'e göre çok daha iyi performansa sahip.Gittim bir Sony Shop'a izin isteyip yaklaşık bir 15 dakika 2'sinde de HD'sinden SD'sine tüm yayınları izledim.

Teknik özelllikler açısından w4500 kağıt üzerinde daha üstün ama bunu görüntüye yansıtamıyordu.
  • jehu arkadaş şimdi seni baktığın 2 tv de bana sorarsan çok ii 2 lcd modeli...ancak elektronik ürünlerde her zaman teknolojiyi takip ediceksin..dediğin doğru bir zaman ların en iilcd si olarak gösteriliyordu x3500 serisi ancak yeni cıkan w4500 serisi kontrast ve bravıa engine2 yazılımı ile ii bir performans veriyor.artık x3500 ler eski teknoloji kaldı.w4500 den şaşma.....teknolojıyı takip et pişman olma sonra eski tv aldım diye...
    .
  • Sony'nin en büyük özelliği insanları bir malın iyi olduğuna inandırıp yüksek fiyata okutmasıdır, W4500'ün yeni olması ve yüksek fiyatlı olması yüzünden
    onu X3500'ten iyi gören arkadaşlar bunun en güzel örneği... X serisinden şaşmayın arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.