Şimdi Ara

Sony: 535,000 adet Vaio, aşırı ısınma sorunuyla yüz yüze (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende vpceb3z1e var alalı 6 ay falan oldu.
    şu sıralar aktif kullanmaya başladım.
    bilgisayar çalışırken fan çıkış kanallarındaki plastik acaba erirmi diye düşünüyorum.
    bilgisayar resmen yanıyor.
    dün düşündüm ki; şükür solak değilim.
    imkanı yok maus u kullanamazsınız.(fan çıkışı solda çünkü.)
    core temb programıyla bakıyorum,normalde bile 50 C den aşağıya zor iniyor,
    bi iş yapıcak olsam 75 80 lerde oluyor, 80 i bile geçtiği oldu.
    zaten bilgisayarın performansıda pek iyi değil(bukadar özelliğe rağmen)(kıyaslamayı yine sony vgn seri bir bilgisayarla yapıyorum),
    sony den böyle birşey beklemezdim. müthişbir hayal kırıklığım var.
    2 küsür bin liralık alet, şimdi bu aşırı ısınmadan dolayı çabuk yıpranacak diye endişeleniyorum, inş. bişey olmaz.
  • bende VPCF13Z1E modeli laptop var alalı 6 ay oldu ve aşırı ısınmasından dolayı garantıye vermeye zamanım olmadı sonunda olan oldu ve laptopum sol sogutucusundan grı duman attı ve yanık plastık kokusu gelmeye basladı.kokunun laptoptan geldığını gec farkedınce (10 sn) leptopkendını kapattı birdahada acılmadı .Siz sizolun yüksekperformanslı sony laptop almayın.not içindeki derslerle ilgili tüm notlarım gitmiş oldu bende ardından soguk su içtim...
  • Hiç çözüme ulaşan yok mu? Bios güncellemesi felan işe yarayan hiç kimse yok mu?Servise gönderdikten sonra düzelen felan?Benim de Sony vpcf13s0e var 3000 tl üzerinde verdim 1 sene önce şimdi keşke 1000 liralık sıradan bir labtop alsam diyorum.Çözüme ulaşan varsa lütfen yazsın.
  • güzelmiş
  • Arkadaşlar sonunda bendede yanık kokusu gelmeye başladı. Servise versem acaba değişim yaparlar mı? 2011 Ocak ayında almıştım. 2 yıl garantisi var Model F13S0E. Zamanında 2650 tl ye almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elakremm -- 19 Şubat 2012; 14:37:04 >
  • arkadaslar isinma sorunu yasiyorsaniz gercekten. ucretsiz bir norton 360 antivirus yukleyin. bilgisayara uyumlu ve isinmayi onluyor. ben denedim. video izlerken bilgisayar kendinden kapaniyordu isinmadan dolayi. denemekten bisey cikmaz. benim sorunum halloldu. tavsiyeme uyun goreceksiniz. elbetteki bir kac arkadasin isine yarayacaktir.

• biosumu nasıl güncellerim vpc4bx1e var elimde deli gibi fan sesi çıkıyor ve sol üst köşesi çok sıcak sanırım işlemci.
  • 2011'den bir mesajım
    quote:

Orijinalden alıntı: mnbvc

Arkadaşlar,
    Ben dizüstünü açınca açılır açılmaz fan en yüksek devirde çalışmaya başlıyor.
    Bazen de açıldıktan 10 dakika sonra masaüstünde iken, yine fan son devir çalışmaya başlıyor.

Bu durum normal midir?
    Servise vermem gerekir mi?

i7 işlemci olmasında mı kaynaklanıyor.

Bu modele sahip arakadaşlardan aynı problemle karşılaşan oldu mu?

Bir arkadaşım 2011 yılında core i7'li f22m1e/b modeli almıştı,
    Fanının sürekli çalışmasından şikayet ediyordu.
    Masaüstünde bile devreye giriyordu.

Ben i7 işlemciler çok ısınır filan diye geçiştirmiştim. Forumda bu tarz cevap verdiler çünkü

Demekki sıkıntı varmış.
    Bilgisayarın pili artık 10 dakika çalıştırmıyor. Bilgisayar eskidi daha yeni mi farkına varmışlar bu sıkıntıyı yav...

Pardon, haber eskiymiş ama fanın fazla çalışması durumu hala var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbvc -- 28 Ocak 2014; 22:02:24 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.