Şimdi Ara

SONY 55HX920 +++ SONY 46NX720 +++ SONY 46HX820 3D LED TV İNCELEMELERİ !!! (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
13
Favori
198.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • büyük ihtimal benim tarlacılara iade ettiğim hx 920 bu...umarım tema arkadaş bunu almamıstır
  • Merhaba arkadaşlar,

Sizlere birşey danışmak istiyorum.Yardımcı olabilecek bir arkadaş olursa çok memnun olurum.

2012 yılında aldığım 46NX720 sony tv'im var.Bugüne kadar uydu alıcı ile kullandım ama Dsmart modül almak istiyorum.Dsmart modüller ise 2014 sonu gibi Cİ+ sistemine geçtiler.Tam detaylı olarak bilmiyorum.Benim televizyonumda ci+var gözüküyor ama dahili uydu alıcısı mevcut değil..Acaba modüllü kart alsam ve taksam çalışır mı?
    İlla modül girişli uydu alıcısı almam gerekir mi?
  • aksoy84 A kullanıcısına yanıt
    Bu TV' de DVB/ S2 tuner yok dolayısıyla uydu yayınlarını izleyemezsin. Dolayısıyla modül girişli bir uydu alıcısı alacaksın.
  • arkadaşlar, diyelim ki tanıdığımızın HX920 si var ve bana satacak.
    bu konunun bence pîri( okuduklarım kadarıyla anladığım üzere)albani nin de tavsiye ettiği bu panel en nihayetinde 5 yıllık bir panel.
    bu paneli şimdi almanın ne gibi dezavantajları olur? neleri izleyemeyebiliriz acaba?

teşekkürler
  • arkadaş bu panel önce kaç para ve ebatı da nedir?? bir de kişi bunu sıfır KM mi aldı yoksa teşhir ve 2.el den mi aldı?? sen paneli çıplak gözle izledinmi(önce git mutlaka izle!) ve son olarak adam bunu niye satıyor??

En büyük dezavantaj şu olur/olacaktır; şayet panel teşhir de mağazada olsaydı,24ay garanti ile sana gelecekti+sen bunu 36ay lık ek garanti ile de total de 60aya çıkaracaktın!
    panel zaten o kadar gitmez çok büyük ihtimalle ve su koyverdiği an da senin 60aylık garantin devreye girip şu olacaktır

A-direk para iadesi(SE HiEnd seriler de bunu yapabiliyor çoğu zaman!!)

B-muadil ürün değişimi

tamir edilemiyor çünkü! zaten parçalar en fazla 3/4 sene için bulunuyor artık normal de 6 yıldır ama kimse stok tutmuyor bu kadar uzun süre!

sonuç olarak şimdi bu aldığın panel de 24aylık garantisi bitmiştir!! ek garantisi varsa o zaman yırtabilirsin yinede! o da bitmiş ise,yarın panel tık derse kaldırır atarsın!
    Modül değişimi yapamazlar çünkü parçası yok bu panelin Modül olarak! MB/SMPS/PWB tamiri olur/olabilir(bu da zor SE de) 500/1000 kağıt isteyebilirler v.s v.s

• uzatmış garantiyi 2017 ekim ayına kadar. bilmiyorum. siz 2011 yılının en iyi paneli demişsiniz bir yorumunuzda, ona istinaden üzerine eğildim.
    ama anladığım kadarıyl agirme bu işe imasında bulunmuşsunuz. vazgeçtim açıkçası.

bana sorsalar arabamı almak zor tv mi? çok açık ki tv derim.

neden?

samsung ve lg piyasayı mavf etmiş. kalite picture kalitesi denen birşey kalmamış.

zaten siz yorumarınızda bunun üzerine sürekli basıyorsunuz.

işim zor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahturan -- 19 Haziran 2015; 16:37:06 >
  • tam anlamamışsın benim özellikle uzatılmış garanti ve devamındaki açıklamalarımı

şimdi paneli belliki 2+3 ile 2012 almış bu kişi,öncelikle bu güzel senin yaklaşık iki yılın kalmış olur! bence o zaman değerlendirilir tabiki!

diğer yandan panelin KM si fazla değildir şayet günlük çok yoğun kullanılmıyorsa,onada bakarsınız artık 2/3bin KM de olabilir,bu normaldir ama 7/8bin olursa biraz fazladır
    ben fazla güvenemiyorum bu meretlerin fazla KM yapmalarına,Pio değilki veya Pany PDP ler,LCD ler bu konuda hikayedir!

920 Sony den en son çıkan en iyi paneldir! bir daha herifler böyle kalite panel çıkaramadılar ki

2009 Model X4500 heriflerin çıkardığı en iyi paneldir!
    2010 Model HX900 bu da X45x den sonra gelir(ama X45x çok ciddi üst seviyededir özellikle teknik olarak)
    2011 Model HX920 ise heriflerin son en iyi çıkardığı panellerdir,son mohikan veya efsane diyelim buna da

peki sonra ne çıktı filan diye sorma herifler yattılar 2011 den sonra

++

Ama paneli git evine mutlaka çıplak gözle izle,belki de satan kişi beni tanıyor da olabilir daha olmadı telefon açın bana 0554 2099848

Diğer yandan sen bu başlığı epeyi bir oku,bazı şeyleri gözlemle ltf,netice de Pio almıyorsun sıfır sorun lu olarak,onun için sorun çıkanlar da oldu tabiki(malum sorunlar)
    ama onun haricinde güzel değil çok sıkı bir paneldir,elbette bir X45x değildir ama Sony bazında X45x i ayırırsan 920 halen de en iyisidir

Ve Receiver olarak da sana çok sıkı bir cihaz buluruz,takar izlersin+

diğer şeyleri telefon edersin görüşürüz ok+

CAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 19 Haziran 2015; 16:50:17 >

• çok çok teşekkürler...

söyledikleriniz ışığında düşünüp okuyup inceleyeceğim.

selamlar,
  • birde şu an size foruym üzerinden mail atamıyoruym ve mesaj gönderemiyorum. eğer gönderebilirsem size panelin fotosunu göndermek isterim ve şu anki durumunu. ve de kimden alacağımı.

zahmet veriyorum.

eksik olmayınız.
  • Merhaba arkadaşlar ben yeni evleneceğim televizyon almak istiyorum özellikle albani arkadaşın bu konuda çok bilgili olduğu ortada özellikle albani ilgilenirse sorumla çok sevinirim almak istediğim televizyonun boyutu 50inçten küçük olsun istemiyorum büyüğü olabilir bütün testlerden sıkıntısız geçebilen görüntü kalitesi çok güzel olan birde ps4 alacağım televizyonda oyun oynarken de bir sıkıntı olsun istemiyorum yani verdiğim paraya değsin istiyorum bütçem 7000e kadar çıkabilir teşekkür ederim şimdiden tüm cevaplarınıza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda armut piş ağzıma düş mesajı. Albani bunlara cevap verse yanında 2 tane adam çalıştırması lazım.ben bir çuval yazı okudum ona rağmem yanlış bir şey yazdum ki bu konuyu iyice oku dedi.işin zor anlayacağın.

• PM alışım normal de kapalıdır,bana eMail den ulaşın; canozy@yahoo.com

++

Bir de imzam da yazdığım üzre artık LCD tavsiyesi işleriyle uğraşmıyorum! bana sormayın,ama forumda bu işlere meraklı bir sürü insan var hatta başlık bile açıyorlar
    onlara sorun,ben emekli oldum LCD işinden yaw
  • Ben ocak ayında 1000 kmde nokta kusursuz buldum 55hx920yi ve havada kaptım

• İyiymiş nereden buldunuz? kaça aldınız?
  • BENDE SONY 55HX 920 VAR GARANTİSİ DAHA BİTMEDİ EKRAN DA 3 TANE SİYAH NOKTA VAR. GARANTİ KAPSAMINDA DEĞİŞİRMİ.
  • kmxx kullanıcısına yanıt
    Göze batıyormu? Batmıyorsa hiç uğraşma. Çünkü 0 55HX920 yok.
  • Yok mu 65HX920 satan bir arkadas?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 46hx720 model tv nin sehpa ayağı lazım. Yardımcı olacak arkadaş var mı ücreti mukabilinde.

• 46nx720 ye ayak veya stand satabilecek varmı? ACİL
  • pm attım
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.