Şimdi Ara

SONY 55XD8505 Mİ? LG UH850V Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
4.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peşin aldınız sanırım hayırlı olsun izlenimleri bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan2101 V kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, ben de bu tvnin 65 inch olanı ile ilgileniyorum, incelemenizi ve yorumlarınızı merakla bekliyorum. Ayrıca siyah performansı ve futbol yayınlarındaki performansını da yazarsanız sevinirim.
  • Tşk ederim arkadaşlar az önce servis kurulumu yapıldı son yazılım ve kanal listesi servis elamanı tarafından usb den aktarıldı .şuan uydu kablolarını rg6 u6 bakır kabloyla yeniliyorum bittikten sonra izlenmilerimi paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan2101

Tşk ederim arkadaşlar az önce servis kurulumu yapıldı son yazılım ve kanal listesi servis elamanı tarafından usb den aktarıldı .şuan uydu kablolarını rg6 u6 bakır kabloyla yeniliyorum bittikten sonra izlenmilerimi paylaşırım.

biz mağazalarda incelemiştik bu tv yi aksiyon sahnelerinde takılma yapıyor sadece bu yüzden vazgeçtim
    wenral W kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Nereden satın aldınız. Taksit li peşin bilgi verebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreur

Merhaba,

Nereden satın aldınız. Taksit li peşin bilgi verebilir misiniz ?

Merhaba ist.sirkeciden peşin olarak aldım.firma ismini özelden yazabilirim.
  • Aynı firma 9 taksite 4200 dedi. Pazarlıkla 4100'e biter diye düşünüyorum

Merhaba,
    Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanmanızı dilerim. Cihazla ilgili izlenimlerinizi paylaşmanızı bekleriz. Ürünü 65 inç olanının fiyatı ne kadar. Firma ismini ve varsa telefon numarasını banada gönderbilir misin?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sems34

Merhaba,
    Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanmanızı dilerim. Cihazla ilgili izlenimlerinizi paylaşmanızı bekleriz. Ürünü 65 inç olanının fiyatı ne kadar. Firma ismini ve varsa telefon numarasını banada gönderbilir misin?
    Teşekkürler.

Tşk ederim.tabiki sirkeci doğubank karşısı nurpa elek.yetkili sony satıcısıdır.nihat beyle görüşün teli benden aldığınızı söyleyin fiyatta ext. yardımcı olacaktır.
  • Merhaba,
    Bilgi için teşekkür ederim. Görüşme yaptım 65 inç için 7100 fiyat verdi. Almışken 65 inç olanı istiyorum ama fiyat şuan biraz yüksek geliyor.Biraz daha beklemek istiyorum. Siz nasıl cihazdan genel olarak memnun musunuz?
  • öncelıkle tv nız hayırlı olsun gule gule kullanın..Tv hakkındakı dusuncelerınızı ızlenımlerınızı bızımle paylasırmısınız acaba

spor modu nasıldır maclarda herhangı bır takılma topun tıtremesı
    fılm modu;takılmalar,titremeler,netten fılm acıldıgında alt yazılarda yada nettekı fılmlerı rahatlıkla ıyı bır kalıtede ızlenebılıyor mu,bırde harıcı alt yazılar acılıyor mu tv de.
    kanal geciçlerı, normal kanallar,normal tv ızlerken alttan gecen alt yazılarda tıtreme var mıdır
    ve kullanılabılırlık kumandası vs. bunlar hakkında goruslerınızı yazarsanız cok sevınırım.
  • Hocam Merhaba,

Tv ile ilgili bir inceleme yazabilir misiniz ?
  • Arkadaşlar Merhaba

Henüz deteylı inceleme yapamasamda ama ilk izlenirim gayet olumlu tüm testlerden başarıyla geçtik.

İlk olarak trt 4 k yayın yapmadığından test edemedim ama diğer hd kanallar çok iyi özellkile renkler çok yerinde ve canlı bunu eklenen hdr özelliğine bağlıyorum.

Trt spor ve hd spor kanallarındandan hd futbol maçı izledim herhangi bir göz yorma hızlı giden topta titreme vs hiçbir şey yok.

2 tb lik fim arşivimede göz attım diske çok basit uşabiliyorum. hareketli sahnelerde rahatsız olunacak bir durum yok ayrıca kumanda üzerinden ing.TR dil seçeneği tuşu ve alt yazı açma kapama tuşuda büyük kolaylık.

Olumsuz gördüğüm kanal geçişlerindeki yavaşlık oda benim için çok sorun değil devamlı zaplayan birisi değilim.

Ses sistemi yetersiz diyen arkaşlar oldu ben una katılmıyorum her ne kadar karman kardon sistemim aktif olsada bazen gerek duymadığımda oluyor bence yeterli

Son olarak internet hızım bu aralar düşük olsada youtube dan hd videoları kesintisinz izleyebiliyorum.daha önce lgla860v kullanıyordum internette gezinme youtube dan kesintisiz video izleme sadece hayaldi.
    Android sistemini sorunsuzı ve keyifli buldum sonuçta çoğumuzun cep telefonlarında kullandığı ilet.sistemi !

Ve siyah sahneler..dediğim gibi bolca inceleme video atma şansım olmadı ama siyah sahneleride çok beğendim.bu kadar siyah yeterli sonuçta oled tv değil ;)

Kısaca özetlersek bu rakama (3900tl) alınabilecek daha iyi tv yok.şiddetle tavsiye olunur.saygılar

• Açıklamalar için teşekkürler. Anlayamadığım bir konu var TRT 4K neden izlenemiyor araştırdınız mı ?

Sonuçta TV 4K özellikli ve en kötü şartta 6-7 sene kullanılacak. Yayınlar birkaç yıl içerisinde 4K olursa izeleyemeyecek miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreur -- 27 Eylül 2016; 11:39:08 >
  • emreur E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.sanıyorum 1-2 ay kadardır yayın yok trt 4k fb.sayfasında yeni frekans beklediklerini kısa sürede yayın vereceklerini yazmışlar.yani tv ile alakalı sorun yok 4k sorunsuz izlenebiliyor
    Aynen o kadar bile sürmez.3-4 sene önce özellikle full hd tv istiyorum dediğimde satıcılar ve yorumcu arkadaşlar "tüm kanallar sd alt üstü hd kaç kanal varki" diyorlardı şuan bakıyoruzki en dandik kanal bile hd yayın yapıyor ;)
  • Peki tv 60 fps yayınları destekliyor mu ? Bazı marka tv lerde sorun yaşanmış diye duydum. Sony xd8505 de böyle bir durum söz konusu mu?

• emreur E kullanıcısına yanıt
    Evet teknik verilerinde açıklandığı gibi 60 p yi destekliyorç
  • Kanal geçişleri nasıl hocam bazı forumlarda 5 6 sn yı buldugu soylenıyor ? kanal gecıyle alakalı bır vıdeo cekebılır mısınız rıca etsem?
    Trt4k yayini var sorunsuz izleniyor frekansi 12615 H 27500 sizde sinyal yoksa canak anteninizde sorun var.

• quote:

Orijinalden alıntı: kohen0

Kanal geçişleri nasıl hocam bazı forumlarda 5 6 sn yı buldugu soylenıyor ? kanal gecıyle alakalı bır vıdeo cekebılır mısınız rıca etsem?

Doğru sayılır.kanal geçişleri min. 3 sn max. 5 sn ortalama genelde 4 sn sürüyor, zaten yukarda olumsuz olarak gördüğüm tek şeyin kanal geçiş yavaşlığının olduğunu yazmıştım.tabi i sinyal kalitesiylede ilgili olabilir çünkü sinyal kalitem çok iyi değil.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.