Şimdi Ara

SONY 55XD8505 Mİ? LG UH850V Mİ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
4.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    400lirayı gözümde dağlar gibi büyüttüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon ile arayıp görüştüm. elden alırsanız 3900. tabi bu boyutlarda taşıyacak aracınız olursa.

Bu aralarda dolar biraz oynak. fiyat daha da artabilir gibi.

Bekliyorum
  • arkadaşlar şu anda uygun fiyata bu tv'yi satan garantili, güvenilir bildiğiniz yerler ve telefonları varsa bana özelden yazarsanız çok sevinirim :) karşılığında hepinize benden çay :) şimdiden teşekkürler :)
  • ben n11 üzerinden doğuhan elektronikten aldım. yurtiçi kargo sorunsuz teslim etti. forumdan 200 tl'lik çek satın alıp 150 tl indirimle 4100'e geldi 6 taksit. nurpa'da taksitli 4150 tl demişti.

• derken mediamarkt gecekuşu kampanyası ile fiyatı 3900'e çekti

• Vatan 3800 e çekti

• Şuan da Kurtköy viaport mediamarkt mağazasında 3999 tl olarak aktif 55xd8505 modeli. Bilgilerinize.
  • Vatandan 3800 55xd85 aldım, heyecanla kargonun gelmesini bekliyorum 😀

• merteslik M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun arkadaşım fiyat çok iyi inşallah sende memnun kalırsın
  • volkan2101 V kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim .. 1 kasım Beşiktaş - napoli
    3 kasım Fenerbahçe - Manchester maçı trt 4K vereceğini okudum. Umarım sorunsuz teslim alma sürecim olur bu maçlarda TV yi test ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merteslik -- 22 Ekim 2016; 12:10:11 >
  • merteslik M kullanıcısına yanıt
    ne zaman aldın bugün mü
    siteyi sürekli takip ediyorum ben göremedim
    en son perşembe yaptılar
  • kardiyalog kullanıcısına yanıt
    Perşembe akşamı aldım ..

• Tvnizi test edin
    Arkadaşlar televizyonlarınızın hertz (hz) testini bu videolarla yapabilirsiniz.
    Panle hz 50 olan tvler arkasında gölge bırakıp takılıyormuş gibi görececeksiniz.
    Panel hz 100 olan tvler arkasında gölge bırakmayıp nesneleri daha net göreceksiniz.
    Panel hz 200 olan tvlerde insan gözünüzün gördügü netlikte izleyeceksiniz. Bilinçli kullanıcılar olmanız dilegiyle.
    Şimdiden söyliyim ülkemizde böyle bit hz yokki diyenler lütfen boşuna yazıpta beni yormasın videolarla tvleri test etsin.

• Yok mu arkadaşlar 3800-3900-4.000 fiyatları xd8505 için :( ?
  • alparslan yagmur kullanıcısına yanıt
    Pusuda bekliyorum bende. geceleri saat 22 den sonra vatan ve mediamarkt i takip et bu hafta olmazsa öbür hafta kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: kardiyalog

Pusuda bekliyorum bende. geceleri saat 22 den sonra vatan ve mediamarkt i takip et bu hafta olmazsa öbür hafta kesin

Aynen bende 22-23 sularında bakıyorum hep ama ne gecenin kuşu ötüyo ne vatanın saati çalıyo :) Beklemeye devam..
  • 12 gün önce 55xd8505 tvyi vatan computer dan bir kaç saatlik kampanya ile 3.999 tl ye adim. Tvinin görüntüsünden falan çok memnunumda yeni yeni fark etmeye başladığım bazı sorunlar var . Tv de bulutlanma var. Bunu gectim hadi çoğu tvde var. Mac izlerken hızlı sahnelerde siyah gölgelenme ne oluyor bu beni çık rahatsız etti. Zamanında Samsung 46c 6000 tvim vardı imdada bu göllenme vardı.Bu sorun banding denen şeyimi acaba. Sonra tvde geçen akşam ps pro oynarken üst kısımda yatay bir siyah şerit oluştu tvyi actim kapadım kayboldu ve sabah tviyi ilk actigımda yine aynı şeriti gördüm, yine açıp kapatınca kayıp oldu. 2 gündür bir daha olmadı . Bu tv sizce değişim olamalımı?? Servisi aradim bilgi verdim tv yi canlı mod yerıne standart modda kullanın yine aynı problemler varsa arayın dediler. Ne saçma ya dedim tvde banding hatası diyorum... bulutlanmayın gectim böyle olurmu dedim. Deneyin dedi yine kamil.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.