Bildirim
Sony 55XE9005 Full Array LED (Sony Center CEPA AVM Nakit 5500 TL Taksitli 5600 TL) (11. sayfa)
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kusura bakma hocam oyleyse. Dedigin gibi alternatifleri var ama burda yok. 49KS8000 olsaydi burda simdiye kadar 10 defa almistim. Malesef bi umut bekliyoruz ya bu tv ya da ks8500 baska sansim yok 3 ay oldu. Bisey alamadim.
Edit Mu degil ks8000.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 28 Haziran 2017; 2:43:55 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
49um8000 var herhalde ama türkiyedekiler 50hz miş galiba diğer dediğinizde kavisli ekran ben ona hiç ısınamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RNNN
49um8000 var herhalde ama türkiyedekiler 50hz miş galiba diğer dediğinizde kavisli ekran ben ona hiç ısınamadım
Samsung UE49MU8000 3.990 Tl (50 hz - 8 bit)
http://www.hepsiburada.com/samsung-ue49mu8000-premium-ultra-hd-49-124-cm-smart-led-tv-p-HBV000005EL0Z -
Hocam zaten ks8000 demek istemistim. Ks8000 fenasal.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
Sırf bunun için siteye kayıt oldum. Beni de ekleyebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: SlmY
Sırf bunun için siteye kayıt oldum. Beni de ekleyebilirsin.
listeye ekledim -
Hocam 49XE9005 gelir mi bilmiyorum ama aynı durumda TR ye gelmeyen 49KS8000 var.
Her ikisi de gelirse hangisini almak daha mantıklı olur sizce? -
49ks8000 geçen senenin serisi.bu saatten sonra pek geleceğini sanmıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: monamours
Hocam 49XE9005 gelir mi bilmiyorum ama aynı durumda TR ye gelmeyen 49KS8000 var.
Her ikisi de gelirse hangisini almak daha mantıklı olur sizce?
49xe9005 her bakımdan daha iyi -
Garanti olayıda önemli. O iş nasıl olacak acaba. -
Şuan amazonda 55 için fiyat 1298 dolar yani ortalama 4600 TL bizde ise en uygun 6100 civarı. 49 fiyatı 1098 dolar yani 3875 lira. Kıyaslama yaparsak ortalama olarak 5000-5100 arası bir fiyat yapar ki değer mi bu fiyata bilemedim :( -
quote:
Orijinalden alıntı: achillesoag
Şuan amazonda 55 için fiyat 1298 dolar yani ortalama 4600 TL bizde ise en uygun 6100 civarı. 49 fiyatı 1098 dolar yani 3875 lira. Kıyaslama yaparsak ortalama olarak 5000-5100 arası bir fiyat yapar ki değer mi bu fiyata bilemedim :(
49ex9005 5000 tl fiyat isterlerse almam yurt dışı fiyat 3875 tl tutuyor 4000 - 4500 tl arası olursa ürünü alacam -
1 ay önce yazmıştım ben de. Beni de ekleyebilirün hocam. İnş bahsettiğiniz fiyatlarda ist bilişime gelir. Tam tarih veremediler değil mi? 1-2 aya kadar gelir mi acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: alperyaman
1 ay önce yazmıştım ben de. Beni de ekleyebilirün hocam. İnş bahsettiğiniz fiyatlarda ist bilişime gelir. Tam tarih veremediler değil mi? 1-2 aya kadar gelir mi acaba?
5 numaraya seni ekledim 40 kişi olduk -
Meraba,
Konuyu 2 3 haftadır takipteyim. Fiyatı makul olursa bende 49XE9005 serisinden alacam.
Benide listenize dahil edebilirsiniz.
Bu arada bugun Ankamall Sony Center Aradım yetkiki kişi türkiye stoklarında olmadığını talebe istinaden geleceğini söyledi.
Herkese selamlar.
Merhaba beni de listeye ekleyebilirmisin
quote:
Orijinalden alıntı: Jetta KK
Meraba,
Konuyu 2 3 haftadır takipteyim. Fiyatı makul olursa bende 49XE9005 serisinden alacam.
Benide listenize dahil edebilirsiniz.
Bu arada bugun Ankamall Sony Center Aradım yetkiki kişi türkiye stoklarında olmadığını talebe istinaden geleceğini söyledi.
Herkese selamlar.
listeye ekledim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X