Şimdi Ara

Sony 55XE9005 Full Array LED (Sony Center CEPA AVM Nakit 5500 TL Taksitli 5600 TL) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
7
Favori
45.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eddepsiz

Benide ekleyin

listeye ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: truckerdriver

Benide ekleyin

listeye ekledim
  • yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum

Böyle bir fırsat için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benide yazin listeye lutfen
  • Merhaba,
    Yakın zamanda gelicek ise bende listedeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tryptamine

benide yazin listeye lutfen

listeye ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

Hocam ürün ne zaman geliyor?

Bana gelen mesajları buraya atıyorum

Sony 55XE9005 Full Array LED (Sony Center CEPA AVM Nakit 5500 TL Taksitli 5600 TL)

Yener hocam istbilişimi tekrar mı yoklasak. Her gün sayımız artıyor. Bunların yarısı bile alsa zaten maliyetini fazlasıyla çıkartırlar.

Yakın zamandan kasıt 1-2 ay falan mı, en azından böyle bir süre verseler de biz de nakdimizi ayarlasak :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperyaman -- 2 Temmuz 2017; 19:13:33 >

• Ciddi bir şekilde sayımız arttı 50 kişi olmuşuz neredeyse ki ciha gelince eş dost bir 20-25 kişi daha eklenir ki bu sadece bizim forumdan. İstanbulbilişimi bir daha mı yoklasak acaba? aşşagı yukarı maliyet garanti şartları vs vs ??
  • alperyaman kullanıcısına yanıt
    ben her hafta mail atıyorum sizler de atın
  • Bu ürün istanbulbilişim üzerinden gelirse paralel ithalat olduğu için Sony garantisi olmayacak o zaman.panelde sıkıntı olursa muhattap istbilişim yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diveman

Bu ürün istanbulbilişim üzerinden gelirse paralel ithalat olduğu için Sony garantisi olmayacak o zaman.panelde sıkıntı olursa muhattap istbilişim yani

İstanbulbilleşim diğer sattığı ürünlerde garanti var diyor. Türkiye Sony temmuz ayı içerinde yeni ürünler getirecekmiş. 43inç yeni bir model getirecek başka hangi modeller var bilmiyorum, az bir zaman sonra modeller çıkar. 49uh850v bozuldu iyiki bozulmuş güzel değildi sonra 43inç son çare 43uh650v aldım onunda kontrast düşük biraz renklerde sıkıntısı var. Eğer 49xe9005 gelirse alırım başka tv'de almam beklerim acelem yok dandik mallara para verip pişmanlık yaşadım dahada yaşamak istemiyorum az paralar vermiyoruz sonuçta. Firmalarda mal satmak istiyorsa müşteri ne istiyorsa yerine getirsin.

• Merhabalar

Benide listeye ekler misiniz lutfen,

Tesekkurler

• Samsung 49KS9000 modeli beklediğimiz Sony 49XE9005 e muadil olabilir mi? Şu an İstanbul Bilişim'de 5.000TL ye satılıyor.
    Karşılaştırdığımda ben pek fark göremedim ama;http://www.displayspecifications.com/en/comparison/5d861cf19

http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-49ks9000-ks8090-124-cm-49-4k-suhd-smart-uydu-fiyati,244889.html

• Sony iletisim merkezi cok ilgisiz , umarim bu degerli marka turkiyede iletisim konusunda köklü bir degisime gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaguras

Merhabalar

Benide listeye ekler misiniz lutfen,

Tesekkurler

listeye ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: monamours

Samsung 49KS9000 modeli beklediğimiz Sony 49XE9005 e muadil olabilir mi? Şu an İstanbul Bilişim'de 5.000TL ye satılıyor.
    Karşılaştırdığımda ben pek fark göremedim ama;http://www.displayspecifications.com/en/comparison/5d861cf19

http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-49ks9000-ks8090-124-cm-49-4k-suhd-smart-uydu-fiyati,244889.html

başlıkta 49KS9000/KS8090 yazıyor ayrıca ışık sızması ve bulutlanma samsungta % 80 -90 çıkar

sony 49xe9005 daha iyi

• 1100-1200 dolar demişsiniz sonra da 1200 dolar olan 4000tl den satılıyor benzetmesini yapmışsınız. o zaman bizim beklediğimiz fiyat neden 3500 - 4000 değil de 4000 - 4500 oluyor. zorla kendimizi mi kazıklatıcaz. 1100 dolardan hesaplamak varken neden 1200+ dolardan hesap yaptınız. varsın ucuz gelsin diye çabalansa daha iyi olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

1100-1200 dolar demişsiniz sonra da 1200 dolar olan 4000tl den satılıyor benzetmesini yapmışsınız. o zaman bizim beklediğimiz fiyat neden 3500 - 4000 değil de 4000 - 4500 oluyor. zorla kendimizi mi kazıklatıcaz. 1100 dolardan hesaplamak varken neden 1200+ dolardan hesap yaptınız. varsın ucuz gelsin diye çabalansa daha iyi olmaz mı?

keşke senin dediğin gibi olsa

dolar şu an 3,56 oldu daha da yükselir

1200 x 3,56 = 4320 tl

1100 x 3,56 = 3915 tl
    ---------------------------------------
    beklediğim fiyat aralığı bu 4000 - 4500 tl
  • monamours kullanıcısına yanıt
    o kadar para verilipte edge led alınmaz hocam onun aydınlatmasındanda bölgesel karartmasındanda bi cacık olmaz dolar uçtu avrupadaki giriş seviyesinin bi tık üstü tv lere 4-5bin para veriyoruz komedi gibi..
  • yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    Ithalatci ya da perakende satis yapan firmalarin reel doviz kuru uzerinden alim yaptiklarini hic sanmiyorum :) yuksek ihtimalle bankalardan future-forward islemleri yapip hem kur farkindan hem de urun fiyatindan kâr ediyorlardir. Fakat tabi biz tuketicilere yansiyan fiyatlar reel doviz kurunun bile uzerinde oluyor cok zaman.

5.000TL bandinda gelirse bence 55" modeli de alternatiflerinize ekleyin, panel farki olabilir, firmalar bunu cogu zaman uyguluyor. Bir incelemede local dimming zone sayisinin 49" de daha az oldugu belirtilmisti. Yine de piyasadaki dandik edge-led lerden daha iyidir :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.