Bildirim
Sony 55XE9005 Full Array LED (Sony Center CEPA AVM Nakit 5500 TL Taksitli 5600 TL) (14. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Kesin gelecek laflarindan sonra biraz geri vites havası sezdim 55xe9005 yolu göründü bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKA_33 -- 3 Temmuz 2017; 22:18:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alpert86
Kesin gelecek laflarindan sonra biraz geri vites havası sezdim 55xe9005 yolu göründü bana.
Bu sayıya ulaştıysak getirmezlerse 55xe9005 için sony bayilerine 5000 - 5250 tl ye teklif veririz
Ben kesinlikle 49" olanı bekleyeceğim -
quote:
Orijinalden alıntı: yenerbalcı
quote:
Orijinalden alıntı: alpert86
Bu sayıya ulaştıysak getirmezlerse 55xe9005 için sony bayilerine 5000 - 5250 tl ye teklif veririz
Ben kesinlikle 49" olanı bekleyeceğim
Şimdiki mail led tv ürün müdürü göndermiş bundan öncekileri şatış danışmanı göndermiş. Firmanın üst düzey yetkilisi cevap yazmış işi ciddiye almışlar geleceeğine inanıyorum bukadar talep var niye getirmesinler eğer getirirlerse firma itibar kazanır ve para ve müşteri memnuniyeti kazanacak. Firma ürün talep etmiş 2 gün sonra inşallah güzel haber alırız.
-
Ben de bu hafta sonuna kadar somut bi gelişme bekliyorum.
Olumsuz bi durumda samsung 49" lerden ks9000 ve mu9000 lere yöneleceğim gibi. Sizce hangisi daha iyi alternatif olur?
Arkadaşlar bu ürün gelmeden bu kadar talep var geldiğinde reklamlar ve teknoloji sitelerinin incelemeleri, tavsiyeleri ile çok yüksek satış rakamlarına ulaşacaklarından adım gibi eminim tabi talep arttıkça fiyatta yükselecektir bu nedenle geldiğinde alacaklar biraz daha uygun alabilirler ( bu arada inşallah gelir)
Ürünü sabırsızlıkla bekliyorum. Öyleki 55" çok büyük geldiği için almışken en iyi ve kaliteli 49" alayım istedim. Hatta tv ünitesini de buna göre aldım :)http://www.hepsiburada.com/sasa-tv-unitesi-beyaz-teak-p-MBTIKASASATVBT
Umarım güzel haber gelir de hepimiz alır rahatlarız :) -
quote:
Orijinalden alıntı: the_hornet
Ürünü sabırsızlıkla bekliyorum. Öyleki 55" çok büyük geldiği için almışken en iyi ve kaliteli 49" alayım istedim. Hatta tv ünitesini de buna göre aldım :)http://www.hepsiburada.com/sasa-tv-unitesi-beyaz-teak-p-MBTIKASASATVBT
Umarım güzel haber gelir de hepimiz alır rahatlarız :)
yanlış yapsın bu ürünü duvara asacaksın
cı modül kullanacaksın ek cihaz kullanmayacaksın
-
Hepsiburada da 55" boyutunun satıldığı doguhan elektronik firmasının doguhanelektronik@hotmail.com adresine de mail attım.
Eğer hepsiburada üzerinden 49" olan modeli satılırsa hepsiburada bizim için daha cazip olabilir.
Maile dönüş yapılırsa konu altında bilgi veririm.
İsterseniz siz de ne kadar istekli olduğumuzu belirten mail atın bu firmaya da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperyaman -- 4 Temmuz 2017; 16:8:13 >
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: the_hornet
Umarım güzel haber gelir de hepimiz alır rahatlarız :)
yanlış yapsın bu ürünü duvara asacaksın
cı modül kullanacaksın ek cihaz kullanmayacaksın
Extra bir modül düşünmüyorum. Zaten 49" ten büyüğü fazla gelir ileride belki duvara asarım çoluk çocuk olunca
49" ekranlarda panel, hertz bakımından bu sene sony en yakın tv hangisi acaba?
-
sony KD49XE8005 LED LCD TV 3500 tl civarı nasıl arkadaşlar bu tv? 48 - 50 inc arası tv alıcam ama bilgim yok marketlerde biraz bakındımhoş gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkeyStar
sony KD49XE8005 LED LCD TV 3500 tl civarı nasıl arkadaşlar bu tv? 48 - 50 inc arası tv alıcam ama bilgim yok marketlerde biraz bakındımhoş gibi
eksi yönleri
1 - 50hz
2 - 8 bit
3 - IPS panel (yıl olmuş 2017 - dünyanın en kötü paneli) - iyi bir şey olsa LG nin tvleri iyi olurdu
4 - edge led
5 - kontrast oranı çok düşük 1/961
6 - siyah kalitesi kötü
49xe9005 in artı yönleri
1 - 100hz
2 - 10 bit
3 - VA Panel (OLED tvlerin 1 tık altıdır)
4 - FALD
5 - kontrast oranı yüksektir 1/6000 nin üzerindedir
6 - siyah kalitesi çok iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 4 Temmuz 2017; 22:45:26 > -
quote:
quote:
sony KD49XE8005 LED LCD TV 3500 tl civarı nasıl arkadaşlar bu tv? 48 - 50 inc arası tv alıcam ama bilgim yok marketlerde biraz bakındımhoş gibi
eksi yönleri
1 - 50hz
2 - 8 bit
3 - IPS panel (yıl olmuş 2017 - dünyanın en kötü paneli) - iyi bir şey olsa LG nin tvleri iyi olurdu
4 - edge led
5 - kontrast oranı çok düşük 1/961
6 - siyah kalitesi kötü
mağazadaki diğer tv lerden daha canlı görünüyordu bu ekran. sizin bu dediğiniz 49 inc gelecekmio gelsede ondan bari alsak iyi ise gerçekten -
eu49mu7400u ve 50ku7000 hakkında bilginiz varmı? -
mağazada satıcı ayarlarla oynar o işi geçin -
quote:
eu49mu7400u ve 50ku7000 hakkında bilginiz varmı?
Samsung MU 7XXX tüm modellerinin eksi yönleri (eskiden 7000 serisi üst seviye olurken günümüzde en alt seviyedir 6000 serisiyle aynı özelliğe sahiptir)
1 - 50hz
2 - 8 bit
3 - edge led
4 - kontrast oranı yüksek
5 - siyah kalitesi ve dağılımı iyi
6 - %95 de ışık sızması olur (işçilik çok zayıf ) - Sonyde bu oran çok iyi %0 - 20 lerde üst seviye olan tvlerde % 0 - 5
7 - panel aydınlatma sorunu mevcuttur (örnek samsung Q7F 1500cd/m2 yazıp 500 - 800 cd/m2 veriyor sadece 1 modelde değil %99 unda böyle)
bir tv 50hz - 8bit - ışık sızma oranı yüksekse o tv nin en kralı 2000 - 2500 tl eder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 4 Temmuz 2017; 23:6:4 >
-
49xe9005 u bekliyeyim bari ne yapayım. birde ilginç kısmı 50 inc altı yok mediamartk ve teknosada doğru düzgün hep 55 ve üzeri imiş -
quote:
49xe9005 u bekliyeyim bari ne yapayım. birde ilginç kısmı 50 inc altı yok mediamartk ve teknosada doğru düzgün hep 55 ve üzeri imiş
yazayım mı listeye -
arkadaşlar dün akşam bu modelin 55 inch olanunu inceledim.
local dimming banding ölü piksel full HD maç görüntüsünü açtım. gerçekten QLED tvden hiç bir farkı yok renkler herşey aynı.
ama maç yayınlarında çok az bi bulutlanma gördüm. siyahı görüntüsü herşeyiyle muazzam.
2017 yılına geldik bulutlanmadan bir kurtulamadık arkadaş ya..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 5 Temmuz 2017; 9:27:25 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X