Bildirim
Sony 55XE9005 Full Array LED (Sony Center CEPA AVM Nakit 5500 TL Taksitli 5600 TL) (27. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Anahtar (acma-kapama butonu) sistemi bozulmustur belki, Sony servisle gorusme saglamaniz tavsiyemdir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Listedeki herkes tv'yi aldımı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xbox2
Listedeki herkes tv'yi aldımı
49 isteyenlerin bazıları aldı 55" neredeyse 50 kişi almıştır -
Arkadaşlar fiyatı en uygun hepsiburada veya n11 gibi görünüyor.Istanbulda 5.700 altı fiyat alan var mı bayilerde?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben hala beklemedeyim:) -
Hepsiburada'ya mail attım, aletin resmi Sony Eurasia garantisi altında olduğunu söylüyorlar. Paralel ithalat değil yani. Bu durumda fiyat çok iyi. Açıkçası almayı düşünüyorum -
Ben de almayı düşünüyorum. İstanbul'da en uygun ne kadara bulabiliriz. Parçalı ödeme yapmak istediğim için internet siteleri çok işime gelmiyor. -
Sony 55XE9005 alan arkadaşlara hayırlı olsun.
Sony 55XE8005 modeli ile görerek kıyaslayan arkadaşlar var mı?
X1 işlemci, 100 hz vs kağıt üzerinde farklar var ancak bu farklar 3-4 metreden gözle hissedilebiliyor mu?
Mağazada sınırlı sayıda demoyara ben de baktım ancak yaş 50'ye geldi gözlerim kağıt üzerindeki farkları pek seçemedi.
X80 bile 2 yıl önce algığım LG den çok daha iyi siyah, kontrast ve gerçekçi renk vermekte.
Fiyatı yükseltmemek adına x80 yeterli olur mu?
İzlediğim yayınlar ağırlık sıralamasına göre Haber, belgesel, film, 4K Futbol
Bu arada konusu değil ama Samsung'a kızgınım. Çevremde kimin Samsung marka TVsi bozulduysa garanti kapsamında dahi herkese kullanıcı hatası deyip parasıyla tamir ettiler. Ayrıca 3-5 yıl önce aldığım imzadaki modellerden güncellemelerle youtube ve Netflix uygulamalarını sildiler.
Bu uygulamaları çok kullanıyorum ve ek cihaz gerektirmeden izlemek istediğimden tekrar TV arayışına çıktım. Çok da para vermek istemiyorum zira Oledlerin fiyatlarının düşmesini bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alsancak2007 -- 15 Ağustos 2017; 17:47:30 >
-
Herkese merhaba,
Öncelikle tv araştırması yapmak için gezerken konuya rastladım ve fikirlerim tamamen değişti ve bende Sony 55XE9005 Led tv den almaya karar verdim. Yaşadığım şehirde maalesef bir sony yetkili bayiisi yok. Bende 5000-5500 tl civarlarında satan bir yer bulursam almayı düşünüyorum. Konu hakkında yardımcı olabilecek var mı ?
49'' i sanırım hâla satışa çıkmadı.
İyi forumlar -
Bu TRT bandrolu nedeniyle zam yapılacağı doğru mu acaba?
Arkadaşlar herjese tekrar merhaba,
Teknosadaydım bugun ve 55xe9005 yoktu. Lg ve samsungla ilgilenen satıcılar sonyi çok kötüledi. İşte android kullanıyor menüleri çok karışık, açılıp kapanması yavaş güncellemeleri sıkıntılı, paneli zaten lgden alıyor vs vs şeylerden bahsettiler. Bir malı kötüleyerek satış olmaz. Tv yi kullanan arkadaşlara sesleniyorum. Bu anlattıklarımla ilgili yorumlarınız nedir?
iyi akşamlar -
quote:
Orijinalden alıntı: sauvignon99
Arkadaşlar herjese tekrar merhaba,
Teknosadaydım bugun ve 55xe9005 yoktu. Lg ve samsungla ilgilenen satıcılar sonyi çok kötüledi. İşte android kullanıyor menüleri çok karışık, açılıp kapanması yavaş güncellemeleri sıkıntılı, paneli zaten lgden alıyor vs vs şeylerden bahsettiler. Bir malı kötüleyerek satış olmaz. Tv yi kullanan arkadaşlara sesleniyorum. Bu anlattıklarımla ilgili yorumlarınız nedir?
iyi akşamlar
seni kandırmış
55xe9005
konu açıldığından itibaren en az 500 tane satılmıştır (Buradan fiyat görerek çünkü 6500 - 7000 tlden istek çok olunca 5500 tl ye indirdiler)
Yurt dışıyla aynı fiyata aldık bazı ülkelerde 1400 usd - 1650 usd arasında değişiyordu
ben tv yi aldığımda adam 1 günde 7 tane satmıştı 7. kişi bendim
tv görüntü kalitesi çok iyi tv de tek beğenmediğim şey sesdi eski w905 ile aynı kalitede ses veriyor aradan 4 yıl geçmesine rağmen seste iyileşme yok
Bu ürün verdiği görüntüye göre sony 55xe9005 1620 usd değer biçmişler
http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x900e
şimdi LG amiral gemilerinden 55SJ950v verdiği görüntü değerine 590 usd değer biçmişler
http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/sj8500
Samsung QLED 55QF7 1170 usd
http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/qled-q7f-q7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 19 Ağustos 2017; 20:59:33 >
-
arkadasım anlıyorum sony tv almışsın. Aldığın ürünü övmekle bitiremiyorsun ama sony 9005 in tek sıkıntısı ses değil. Arkadaşın dediği gibi android menu karmaşası bu modelde de mevcut. Teknosada kumandası ile inceledim tam benlik kurulacak apklarla birlikte karıştıracak çok özelliği var. ama çoğunluk kitleye yönelik asıl özellik TV kullanımı çok kullanışsız.lakin yiğidi öldür hakkını ver görüntüsüne diyecek yok. Ama bir 6500 de verilmez oledler varken.
quote:
Orijinalden alıntı: atorbaci
arkadasım anlıyorum sony tv almışsın. Aldığın ürünü övmekle bitiremiyorsun ama sony 9005 in tek sıkıntısı ses değil. Arkadaşın dediği gibi android menu karmaşası bu modelde de mevcut. Teknosada kumandası ile inceledim tam benlik kurulacak apklarla birlikte karıştıracak çok özelliği var. ama çoğunluk kitleye yönelik asıl özellik TV kullanımı çok kullanışsız.lakin yiğidi öldür hakkını ver görüntüsüne diyecek yok. Ama bir 6500 de verilmez oledler varken.
1 - almadan önce övüyorduk
2 - ses kalitesi iyi değil
3 - tv menüsü eskiye göre daha zor ama alışıyorsun
4 - görüntü mükemmel (tv izleme - sinema izleme)
5 - bu tv 6500 tl etmez (bu parayı veren c7 olede kayar)
6 - 8000 tl bütçem olsa c7 oled alırdım b7 oledi beğenmemiştim
7 - 5500 tl bütçede en iyi tv 55xe9005 (bu fiyata 2 yıl sonra alırsın diyenler vardı) fiyat olarak ne eksik ne de fazla verdim
bunları aldığımda söylemiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 19 Ağustos 2017; 21:50:44 >
-
Cevaplar için teşekkürler. Yarın teknosada tvlerde indirime ek%10 da indirim geliyor. MU9000 5000tl olursa yüksek ihtimal sonyden vazgeçecem.
MU9000 ile kıyasladınız mı ? -
Bütçe tabi olarak önemli beş bin tl altında vestel var mesela teknosa da var alırmısın yoksa
kriter sadece bütçe değil mi ? örneğin ful arka aydınlatma mı? edge led mi desem ? bu liste uzar gider
kimse benim yoğurdum ekşi demez rast gelsin -
Bu dönem Teknosa ve Vatan B. mağazalarında Sony yetkilileri var.
Etiket altı fiyat uyguluyorlar. 500- 1000 TL modeline göre fiyat kırıyorlar.
Her mağaza da farklı fiyat yapabiliyor. Kurumsal firmalarda daha önce görmediğim bir uygulama
Mediamarkt indirim yapmadı. -
Arkadaşlar çok düşündüm en sonunda sony 55xe9005'i bugün teknosadan aldım. inşallah sorun yaşamam. bir konu hakkında yorumunuzu merak ediyorum. mağazadaki samsung satan çocuk xe9005 in full-array led teknolojisi kullandığı için ledlerinde patlama olacağını, ölü piksellerin çok olacağından ve tv kanal logolarının bulunduğu yerlerde ilerde iz kalacağını söyledi. böyle bişey mümkün mü ? 55mu9000'i öve öve bitiremedi. edge led kullandığı için bu sorunları yaşamayacağımı söyledi. tv yi kullan 2 ay sonra görecem seni falan dedi. içime bir sıkıntı düşmedi değil aslında. cuma günü kargo ile tv gelecek, aynı gün para iadesi var. acaba ne yapayım. yardımcı olursanız sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: sauvignon99
Arkadaşlar çok düşündüm en sonunda sony 55xe9005'i bugün teknosadan aldım. inşallah sorun yaşamam. bir konu hakkında yorumunuzu merak ediyorum. mağazadaki samsung satan çocuk xe9005 in full-array led teknolojisi kullandığı için ledlerinde patlama olacağını, ölü piksellerin çok olacağından ve tv kanal logolarının bulunduğu yerlerde ilerde iz kalacağını söyledi. böyle bişey mümkün mü ? 55mu9000'i öve öve bitiremedi. edge led kullandığı için bu sorunları yaşamayacağımı söyledi. tv yi kullan 2 ay sonra görecem seni falan dedi. içime bir sıkıntı düşmedi değil aslında. cuma günü kargo ile tv gelecek, aynı gün para iadesi var. acaba ne yapayım. yardımcı olursanız sevinirim.
kaça aldınız
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X