Şimdi Ara

Sony 55XE9005 Full Array LED (Sony Center CEPA AVM Nakit 5500 TL Taksitli 5600 TL) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
7
Favori
45.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    XE9005 yada diğer oled dahil modellerde şu an için yok Android sistem kaynaklı olabilir sadece Youtube sorunlu
    Netflix ve usb den HDR cihazda vp9.2 codec profil 2 desteği var yakında yazılımla youtube da gelir düşüncesindeyim.
    Bu arada youtube 4K sorunu 02.00.19 düzeltildi.
  • Ben gittigidiyor dan aldım. Araştırdım, Kanyon Avm/istanbul da sony center.
    Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtkarademir -- 23 Ağustos 2017; 19:34:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtkarademir kullanıcısına yanıt
    Servis getirip kurdu dimi hocam.Ben de aynı yerden aldım Hayırlı olsun bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlihannAtas

Servis getirip kurdu dimi hocam.Ben de aynı yerden aldım Hayırlı olsun bu arada

Aynen öyle oldu,adamlar iyi çalışıyor.Servis tecrübeli.
    Hepimize hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tvnin kendi uydu alıcısının performansı nasıldır acaba ? Xe8505'in ki için pek iyi yorumları yok.
    Harici kullanan arkadaşlardan tavsiye ve yorumlarını bekliyorum.
    Cihazım henüz gelmedi tereddütlerim devam etmekte :)aynı gün para iadesi alma hakkım var.
  • Ben hiç deneme gereği duymadım. Octagon sf4008 4k UHD kullanıyorum ve memnunum.
    Standart mod çok iyi kalibre edilmiş başka bir ayar dahi yapmaya gerek duymadım kaldıkı
    çok kapsamlı ayar yapmak mümkün deneyimli olanlar için oynayacak çok ayar var :) LG 4K panellerimde
    yaşadığım sorunların hiç birinin Sony de çıkmaması bana keyif verdi.
  • 55xe9005 iyi tv olmasına rağmen fiyatı çok yüksek. Ben düşer diye bekledim. Kur düşmesine rağmen dahada yükseldi.oled fiyatlarina yaklaşıyor artık.4k olsun demesem lg 910v var oled.fena bir panel değil.5.500 liraya satılıyor heryerde.bence xe9005 fiyat/performans ürünü değil çok iyi bir panel olmasına rağmen. 49uh850v maltepe carrefourda gordum.3.700 lira. 3d olmayanı 770v modeli 3.500 lira.şöyle bir düşünüyorum.lg deki vertical banding isik sızması ihtimalleri bile üste 2.500 lira verecek kadar değil bence. Bunlar benim fikrim tabi.arkadaşlara hayırlı olsun gule güle iyi günlerde kullansinlar.cok kaliteli bir tv.ama bu fiyatlar fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde edge led olmasi ve local dimming özelliği olmamasi dışında va panel 100hz ve edge led olan 55xe8505 modeline de bakılabilir.ben avm de incelemistim siyah başarısı ve hizli goruntulerdeki akıcılığı iyiydi. Oda lg veya samsunga tercih edilebilir sony tarafında.

• sauvignon99 kullanıcısına yanıt
    Hocam gayet iyi.Kanal geçişleri 3 saniye gibi bir süre(ekrana görüntünün gelmesi) sürüyor.Çok rahatsiz etmiyor.

Buyrun video yükledim: https://youtu.be/l-L2yTjMmU4

• uh850 ışık sızması ve mu9000 ölü piksel dolayısıyla alıp iade ettim.
    bu modelde ışık sızması ve ölü piksel sorunu yaşayan arkadaşlar oldu mu?
    şuan İstanbul'da en uygun fiyatla nereden alınabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergibarjuan -- 25 Ağustos 2017; 12:19:58 >
  • Ölü piksel şans işi fakat çıkması çok düşük ihtimal Sony XE9005 ışık sızması,Vertical Banding ile karşılaşmazsınız.
    UH850 ile mukayese etmek haksızlık olur MU 9000 den daha iyi panel olduğu zaten yazılan ve gözlenen gerçek.
  • Son durum nedir arkadaşlar. Yarın alacak olsak kaça alırız

• sauvignon99 kullanıcısına yanıt
    Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş:))

• Özdentv Ö kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın hocam :))
  • Dolar düşerse daha istediğim fiyata düşecek insallah 😀

• xbox2 kullanıcısına yanıt
    bende xd8505 için öyle bi pusu yaptım geçen yıl ineceğine yükseldi. dolar etkisi orta vadede fiyatlara yansıyor ki dolar temiz 3,20 de demlenmeli ki 5000 altı rakamları umalım bu tv için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbox2

Dolar düşerse daha istediğim fiyata düşecek insallah 😀

5500 tl ye aldığımda dolar 3,55 tl şimdi dolar 3,43 fiyat 500 - 600 tl pahalanmış
  • yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    Yogun talep üzerine oldu bu biraz hayırlısı bakalım.

• alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Yılbaşına 3800 civarına kupon , kart bonusu vs derken düşmüştü. Almadığımıza çok pişman olmuştuk. Şimdi de üretilmiyor galiba, satan yer kısıtlı. Onlar da 5bin istiyor. O paraya zaten xe90 satıldı.

• aqhuan kullanıcısına yanıt
    Ben nisandan sonra takip ettim güya 3500 lere düşünce alacaktım

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.