Şimdi Ara

Sony 55XE9005 Full Array LED (Sony Center CEPA AVM Nakit 5500 TL Taksitli 5600 TL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
617
Cevap
7
Favori
45.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benı sılebılırsınız 50w805c modelı aldım...
  • bu ürünün gelmiyeceği daha önceki mesajlarda belirtildi.Konu kapatılabilir bence.
  • Çok güzel,çok satacak bu modeli getirmedi sony
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname0056

benı sılebılırsınız 50w805c modelı aldım...

Kaca aldınız hocam ve nereden aldiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittigidiyor teknosadan teshir olarak 1977 liraya aldim ancak urun sifir geldi sorunda cikmadi cok şükür...

• quote:

Orijinalden alıntı: noname0056

Gittigidiyor teknosadan teshir olarak 1977 liraya aldim ancak urun sifir geldi sorunda cikmadi cok şükür...

hocam ne zaman aldınız ya inanılmaz denk gelmiş size. Şu an aynı TV 3200 den aşşağı yok.

edit: pardon sizinki 50inchmis ben 55 liğine bakıyorum.
  • Bu modelde gelişme var mı acaba?
    49" olanını ben de almak istiyorum.
    Getirebileceğimiz yer konusunda iletişime geçebildiniz mi?
  • bilgi varmı gelecekmi gelmicekmi

• Eskiden doğubankta her model tv bulunurdu, garantisizdi ama bozulursa da kaderime razıyım der alırdık. Şimdi kalmadı mı oralar? Yani piyasada yasal yoldan gelen ne model varsa orada da aynıları mı var? Biri 49xe9005 i getirip satsa bence rahatça tüketir hepsini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros68

Eskiden doğubankta her model tv bulunurdu, garantisizdi ama bozulursa da kaderime razıyım der alırdık. Şimdi kalmadı mı oralar? Yani piyasada yasal yoldan gelen ne model varsa orada da aynıları mı var? Biri 49xe9005 i getirip satsa bence rahatça tüketir hepsini.

şu tv yi getirmeyen sony tam bir ... penir ekmek gibi satacağı modeli getirmemiş

sony 49EX9005 1200 usdhttps://www.amazon.com/dp/B01N284JCN?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 11 Haziran 2017; 23:55:0 >

• Ben konuştum Sony'le. İsteklerinizi yazılı olarak gönderin, faks çekebilirsiniz dedi. Ben de bu model için faks çektim. Değerlendireceklermiş.
  • İstanbul bilişime yakında gelecekmiş

• Cengiz_1100 C kullanıcısına yanıt
    görüştünüzmü ne zaman gelecek

• yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    ElPoderoso

12 Haziran 2017 Pazartesi 05:30:33 (523 mesaj)

İşlem             Cevapla                     Alıntı              Özel Mesaj                                 Favorilere Ekle                             Not Ekle                  Şikayet             Mesajın Linki                     Blokla                             Arkadaş Ekle         

0

Ben konuştum Sony'le. İsteklerinizi yazılı olarak gönderin, faks çekebilirsiniz dedi. Ben de bu model için faks çektim. Değerlendireceklermiş.o zaman sayfadaki herkes faks çeksin

• quote:

Orijinalden alıntı: mçl

görüştünüzmü ne zaman gelecek

bende görüştüm net bir şey söylemedi

adamlar 49" getirmediklerine pişmanlar

adama satacağınız ürünü getirmediniz satamayacağınız ürünü getirmişsiniz dediğimde haklısınız dedi
  • merhabalar, gelme ihtimali varsa bende sıraya gireceğim
  • Şu televizyon gelse gözüm kapalı alacağım sony böyle bir hatayı nasıl yapar anlamak zor gerçekten
  • Gelse gayet rahat satardı, bu yılın 49 larda tek 100 hz 10 bit flat va paneli olacaktı ve 5000 tl ye bile müşteri bulurdu. Belki getirirler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros68

Gelse gayet rahat satardı, bu yılın 49 larda tek 100 hz 10 bit flat va paneli olacaktı ve 5000 tl ye bile müşteri bulurdu. Belki getirirler...

Aynen hocam katılıyorum getirmesi için yapabileceğimiz bir şey var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.